- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obicham Te ?!
При мен беше малко интересна ситуация. Понеже аз по принцип "Обичам те" не казвам, дори да искам да го кажа. И той го знаеше, затова ми каза "Дори и да го чувствам няма да ти го кажа докато ти не почувстваш, че искаш да ми го кажеш." Та така... тъкмо си бях помислила, че това ще ми е поредната без- "Обичам те" връзка, когато около месец след като бяхме тръгнали просто ми се изплъзна от устата. Исках да кажа "знаеш колко те харесвам" а вместо това казах "знаеш колко те обичам."... малко самопрецакване, но какво пък.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз направо съм имала огромно търпение. чаках тези думи 2 години и 3 месеца като през това време сме си били заедно. той просто каза, че не може да ги изрече тези думи, че може и да го изпитва, но не може да го каже. и го направи супер неочаквано-когато просто си вечеряхме. От него знам, че е искрено и,че е дълбоко от сърцето му. а и аз съм единствения човек, на който го е казвал. Не го е казвал на майка си, на баща си, на никой друг. беше ми гадно дълго време, защото на моето обичам те се отговаряше с мълчание и следваха кавги. За това са и били най-големинте ни спорове. Но в мига, когато се бях примирила,че никога няма да го чуя от него той го каза. не знаете колко е ценно това обичам те. Идея си нязмате даже. то не е е просто заучена фраза, която казваш на 3-тата среща, а е нещо, което трябва да изпиташ, да осъзнаеш и да изречеш. Иначе аз съм бърза. на бившия го казах на 2-рата седмица, но тогава просто бях умопомрачена от любов, а на мъжа на 3-тия месец. може би тогава бърках влюбеена съм с обичам те. Сега не е така. Знам, че обичам и различавам влюбвенето от обичта.
И да ви кажа доказателствата за любовта са по-силни от това обичам те. баща ми ме биеше заради него. Не защото е лош, а просто защото не можеше да асимилира, че има друг мъж в живота ми. А приятелят ми предпочете да учи при мен, в нашия гред, а не това, което искаше. беше се заклел,че никога няма да учи тук,но го направи. беше се заклел,че никога няма да плаче,но е плакъл з нашите рездели, беше се заклел,че никога няма да каже обичам те, но го каза. Малки сте и не осъзнавате колко значи това!
сигурно ще ме питате защо 2 години съм била с човек, който не ме обича. защото той ме обичаше, но не го осъзнаваше. Всяка дума, всеки жест, всичко в него крещеше обичам те. Просто не ми го казваше. Иначе ми го е показал и доказъл по всички начини, а в крайна сметка това е най-важното. Думите са дим!
Когато за пръв път го е почувствал![]()
Ми с приятеля ми се познавахме 3-4 месеца, но не бяхме гаджета и просто ми се изплъзна веднъж докато си говорихме "обичам те", той нищо не каза а ме целуна и от тогава ходим.Иначе тй ми го каза след като бяхме ходили година и нещо, но никога не съм го насилвала да ми го казва!Според мен любовта се доказва, а той ми беше доказвал колко ме обича много пъти и със жестове ,и със думи, и със отношение![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
sled 1 mesec nqkade.dori malko pove4e.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
сагласнаПървоначално написано от Digital