.

Виж резултатите на анкетата: Moдерно ли е да се пие!?

Гласували
94. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА!

17 18,09%
  • НЕ!

29 30,85%
  • Не се вoдя по модата, но пия алохол, защото...

48 51,06%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Супер фен
    да се напиеш е най-тъпото нещо, което може да направиш.. нищо весело няма в това.. ебати, лазиш и драйфаш като некой испаднал и ставаш за смях.. отвращавам се от пияни хора..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    да се напиеш е най-тъпото нещо, което може да направиш.. нищо весело няма в това.. ебати, лазиш и драйфаш като некой испаднал и ставаш за смях.. отвращавам се от пияни хора..
    haha a na4i e po-qko da se drusa6 tui kato nqma "NEnadrusani" OKOLO TEB i moje6 da lazi6 d april4ia6 na prosqk i mnogo po zle da izglejda6, no na nikoi ne mu puka 6toto e nadrusan...
    moga da ti kaja 4e ne vsi4ki piqt za da izbqgat ot kompleksite is i mukata si kato s enalivat s ogromno koli4estvo alkohol!
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nadq_f
    ква мода бе или ти се пие или не
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    haha a na4i e po-qko da se drusa6 tui kato nqma "NEnadrusani" OKOLO TEB i moje6 da lazi6 d april4ia6 na prosqk i mnogo po zle da izglejda6, no na nikoi ne mu puka 6toto e nadrusan...
    moga da ti kaja 4e ne vsi4ki piqt za da izbqgat ot kompleksite is i mukata si kato s enalivat s ogromno koli4estvo alkohol!
    не ми говори, путко ненаебана.. нищожествата не съществуват за мен.. ае мри !

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    сега разбирам що не обичам модата !!!!!
    "вече не помня пуша отдавна и не мисля да спирам асансиора на горе лова и в небесата спирам"
    "по добре отколкото състоянието алкохолното да седна от обяд да пия , и като черното шибано дърво да се напия и да ставам мъж да се бия I`m cool ..... "

хуава песен и на на всичкото отгоре има смисал ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    не ми говори, путко ненаебана.. нищожествата не съществуват за мен.. ае мри !
    ABSOLUTELY RIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tq helen4eto ili kakto tam i be6e nika na taq kompleksarka -tq e vav foruma za da se zaqjda i da izbiva kompleksi ama to taka ne stava BASI KU4KATA ........

Някои хора се мислят за "виж ме кой сам аз " като пият . И то не е 200-300 грама ами поркат като свине! Аз не пия и се гордея с това до някаква степен защото несам зависима , нито някога сам била записима от алкохол !

по темата : НЕ!!!

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...нищо весело няма в това.. ебати, лазиш и драйфаш като некой испаднал и ставаш за смях...
    Зависи колко и какво...

Алкохолът е в кръвта ни.

За мен модата е една глупост.
    Пия алкохол, защото мога да нося. Не се правя на свиня и според родителите ми най-важното - знам кога да спра.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Пия единствено когато съм в компания и естествено с мярка.За кво ми е да се нарежа като свиня,като полза от тва няма.

Град
    The Hell
    аз не се водя от никоя мода а пия защото така искам- това не означава че постоянно се напивам де
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Град
    AnYwheRe
    Абе ква ти мода?! Хората пият 6тото искат да пият!

ne e moderno estestveno no i da e vs li 6te piqt kato smokove?!?!?!az mislq 4e ne!!!!!i sega se pie ne ot vs oba4e v granicata na normalno i az sum prekalqval aponqkoga ne otri4am no sum priklu4ila s tova!!!!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Цитирай Първоначално написано от psycho_girl
    не не е модерно
    mn qsno 4e ne e moderno!
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

разбира се че е модерно...сега е модерно да се дрогираш, но аз много не се водя по модата....

Град
    on the dark side of the moon
    Mi sled edna opredelena vuzrast pove4eto razbirat, 4e ako ne piqt dokato sa v kompaniikata tva pokazva harakter...

Абе то че не е модерно-не е!Аз даже почти не пия даже и на нова година .Пия само за здравето на някой(на някой РД и то по-малко) тка че сигурно наистина съм с мн силен характер

Град
    U nas
    Mislq, 4e 4oveka pusnal tazi tema, e mn nisko inteligenten.Mi pubertet4etata mogat da si mislqt 4e e moderno ,te piqt za da izglejdat interesni.No e mn sme6no da gleda6 otstrani nqkvo 11-15 godi6no dete da pie.
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Град
    насам натам
    Битовия алкохолизм е особено модерен
    аз също покрай него
    \/

Guest
    pfff kvo e tva moderno li e ili ne 6e pie6 ako ti se pie ako ne nqma da pie6 ebatiii typite temi

Не е модерно.. просто е някво ежедневие така да кажа.. за някой...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

krisi_yoyo
    Guest

Ot kakvo se motivira upotrebata na alkohol

V sega6noto pokolenie mladeji e mnogo rqdko sre6tano qvlenie da vidi6 tiinedjar,koito ne upotrebqva alkohol.Pove4e ot 80 procenta ot ostanalite mladeji piqt.I za6to?!Vapreki,4e osaznavat vredata ot upotrebata na spirtnite napitki,vsiki zagurbvat tozi problem i predpo4itat da se otdadat na emociqta ot prejivqvaneto.Makar v mnogo slu4ai da se dostiga do nejelani posledstviq mnogo malko hora si vzimat pouka ot deistviqta si,a ostanalite otnovo pribqgvat do upotrebata na alkohol.Edni kazvat,4e go pravqt za udovolstvie,drugi se strahuvat,4e ako ne piqt nikoi nqma da ob6tuva s tqh.Treti sa napulno uqzvimi i mnogo ot tqh ako sa bili zatvoreni,neob6tuva6ti mnogo lesno sa podtikvani ili sami re6avat da se pokajat,4e i te sa ne6to i zapo4vat da upotrebqvat alkohol.Drugi smqtat,4e ako ne piqt ne mogat da se zabavlqvat istinski.Tova ne e vqrno.Za6to vinagi trqbva da s stiga do upotrebata na tezi ne6ta.Nima ne se znae kakvo pri4inqvat?!Sqka6 tova e edinstveniqt na4in da se oturve6 ot problemite si,da gi zabravi6,ili prosto da se otkasne6 za mig ot realnosta
    Vvinagi ima drug na4in!!!!!!!!

Guest
    gagagaa az nqma kvo da komentiram shtoto sam kat probita bu4va

Guest

Re: Ot kakvo se motivira upotrebata na alkohol

Цитирай Първоначално написано от krisi_yoyo
    V sega6noto pokolenie mladeji e mnogo rqdko sre6tano qvlenie da vidi6 tiinedjar,koito ne upotrebqva alkohol.Pove4e ot 80 procenta ot ostanalite mladeji piqt.I za6to?!Vapreki,4e osaznavat vredata ot upotrebata na spirtnite napitki,vsiki zagurbvat tozi problem i predpo4itat da se otdadat na emociqta ot prejivqvaneto.Makar v mnogo slu4ai da se dostiga do nejelani posledstviq mnogo malko hora si vzimat pouka ot deistviqta si,a ostanalite otnovo pribqgvat do upotrebata na alkohol.Edni kazvat,4e go pravqt za udovolstvie,drugi se strahuvat,4e ako ne piqt nikoi nqma da ob6tuva s tqh.Treti sa napulno uqzvimi i mnogo ot tqh ako sa bili zatvoreni,neob6tuva6ti mnogo lesno sa podtikvani ili sami re6avat da se pokajat,4e i te sa ne6to i zapo4vat da upotrebqvat alkohol.Drugi smqtat,4e ako ne piqt ne mogat da se zabavlqvat istinski.Tova ne e vqrno.Za6to vinagi trqbva da s stiga do upotrebata na tezi ne6ta.Nima ne se znae kakvo pri4inqvat?!Sqka6 tova e edinstveniqt na4in da se oturve6 ot problemite si,da gi zabravi6,ili prosto da se otkasne6 za mig ot realnosta
    Vvinagi ima drug na4in!!!!!!!!
    Ебаси преживяването... 40 минути едва-едва приповдигнато настроение за сметка на един ден депресия и махмурлук... да бе

Град
    OUT OF SPACE
    к'во е т'ва бе бате?мода -не ги разбирам тия глупости!някога било ли е модерно аааааааааа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си