- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо 14 годишни в повечето случай нямали гадже досега...
Защото е интересно да съпоставиш мнението си със това на другите.
И защо пък да си мълчиМ, нали това е теенфорум,а доколкото знам, 14 е във възрастта на тииновете.
Съгласна съм,че докато не изпаднеш в дадена ситуация,едва ли ще знаеш как да постъпиш,но пречи ли това да подкрепяме другите,да се опитваме да им вдъхнем вяра,че ще решат проблемите си.На колкото и години да съм-това го мога!
И стига с това,че всички 14-15 годишни са на един акъл.То си е вярно,че като влязох за първи път във форума, бях като попарена от изказванията на връсниците си (по-скоро от неинформираността им),ама не всички сме такива..
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Те просто имат добре развито въображение, представят си, че са по- големи и ето ти на- скалъпен "мъдър" отговор.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
На 15 съм и все още съм си нямал "гадже". И к'во? Няма да си режа ръцете -_-
Определено имам какво да кажа на едно момиче , но това за което обичам да говоря , не са много популарни теми сред 'tard-овете. Започна ли да бъда "себе си" и да говоря , за неща който ме интересуват , бивам нарочен от непросветеноста им за "сектант" или някой друг шит . Това е може би една от причините да , се опитвам с по-големи и зрели момичета , но найстина възраста и "опита" са главната пречка.
180- бан на профил 2 т.
на 13 съм,а още не съм имала гадже.Не че е кой знае какво,но просто недоумявам защо е такахаресвам се...а и другите ме харесва(освен някои,които завиждат-момичетата)....плс...помогнет е ми...дали проблема е в мен..или?!?
Защото всеки във всяка възраст си мисли, че е видял много от живота и че знае много.И аз така си мислих, когато бях на 14.И сега така си мисля и се смея на тогавашните си мисли и знания.Просто човешка психология
A 18-годишните къде ги остави!?
Безобразие обиден съм ти,на какво прелича това!?
Light The Universe
нямала си гадже а момичетата ти завиждат -.- защо не си четете мненията?Първоначално написано от Анонимко
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
хахахахах.....Каква тема..хахахха
Какво означава да си имаш гадже на 14 год...? искам първо да разбера..
Ти имаш синьо мече на аватара ОМФГ о.ОПървоначално написано от KeLly^^^
Как не те е срам да пишеш??
Не се ли чувстваш неудобно???
Първоначално написано от xixi
хахах Не защо...колко е сладичко
май нещо се отклонихме от темата..за 14 год любоффф
Темата не е сериозна О.О подяволите вие ме изкарахте потребител!!!Първоначално написано от KeLly^^^
ТЕМАТА Е ГАВРА С ФОРУМА
няма ли да я локнете о.О
[Темата не е сериозна О.О подяволите вие ме изкарахте потребител!!!
ТЕМАТА Е ГАВРА С ФОРУМА
няма ли да я локнете о.О[/quote]
Не се ядосвай...и да найстина си е леко не на място да не кажа друго
Не си разбрал какво се опитвам да кажа с темата.Първоначално написано от VortexSuperV
Простено ти е.
Ехх колко по лесно е да си идиот... толкова неща са ти простени.
темата е прекрасна.... страхотна е...
много ли ти е яд
ехее.. къде се силиш бе колегаПървоначално написано от VortexSuperV
![]()
..не се говореше на теб ама карай..
Ееее тва е много грубо...Първоначално написано от VortexSuperV
Как можа да наречеш детето флуудър...
да,детето се чувства много засегнато..
въпросат ти е защо 14 годишни нямали гаджета досега така ли? ами защо трябва да имат и под 14,13 год какво можеш да правиш с гадже като си хлапа4е то и на 13,14 си такова ама някаси по върви и обикновенно тогава имаш гадже так0ва дето се целуваш и прегръщаш с него
..почти олучи тематаПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от koalka