- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо 14 годишни в повечето случай нямали гадже досега...
s tova sam mnogy suglasna....BTW vie puk ot kude ste sigurni 4e 14god nqmat gadjeta ?! !?!?! ?!? !?! ?! ?!Първоначално написано от macka123
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Залагам,че ще успее след още 1 2 опита.Първоначално написано от punisher
Изглежда умно момче.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
mnogo "sme6no" ako iska6 da znae6 ot 14godi6na imam gadje,moje da ima6 gadje i da go obi4a6 i da iska6 da bude6 s nego,kakvo kato si na 14,tova 4e za teb togava e bilo nevuzmojno...nikoi ne moje da ti pomogneПървоначално написано от KeLly^^^
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Няма нищо по-забавно от конфликт между олигофрени ^^Първоначално написано от sexy_momi4e
всеки би могъл да си представи как би постъпил в дадена ситуация, не е нужно да си преживял нещо за да имаш мнение по въпрос свързан с него!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Защото малките искат да са големи,а когато станат на 20+ нагоре ще искат да са малки и да си правят щуротиите ..![]()
Демек сте обречени да сте недоволни цял живот.Първоначално написано от bibonka
И тва е щот сте тъпи,ето аз няям никъв проблем щот съм съвършен и такъв ще си остана ; )
хихи ... ти продължаваш ... айде как върви с поничките ?
xixi ne mislq 4e sme oligofreni,a za6to ne otgovori6 po temata ili se 4uvstva6 po-golqma sled kato si na 15.
Последните два поста бяха изключително тъпи.
А 'хихи' може ли да е толкова подъл и да се мазни на всяка една от вас!
Неска щях да идвам до София, ма му се размина на хихи да се запознаем от близо! ..Нищо, и другата събота е ден !
Е сега..То зависи от самия човек..Някой още на по 10-11 години изживяват неща,които не са извивявали хора на по 25-26 и затова може би имат право да дават съвети.Но има и други от типа на "вижте ме колко съм напреде с нещата" за тях коментари няма да давам..
Мда изби рибата с това мнение...
Кхахахах! Както обикновенно, нищо по темата
![]()
Аз пък като бях 9-12 години някой момичето от тогава си имаха гаджета.
в тоя форум има възрастова дискриминациящом смятате че някои теми са твърде "зрели" за 14-годишни просто напишете Моля да отговарят само лица над 14(15)-годишна възраст
![]()
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()