.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    neli87
    Guest

razdqla za izvestno vreme

zdraveite iskam savet ot vas mnogo sam ne6tastna. da vi popitam ako imate gadje s koeto ste zaedno nad 2 godini i toi zamine za 5 6 meseca v 4ujbina i vi kaje 4e otiva zaradi vas , kato si doide da moje da napravite ne6to zaedno . kak 6te postupite ?po4uvstvate ? 6te go 4akate li ? bihte li mu bili verni ? i 6te mu vqrvate li 4e i toi vi e veren i nqma da vi izneveri ? pri men sityaciata e takava za sajelenie . vie kak bihte postapili na moe mqsto

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    За да съм 2 години с него - аз го обичам , аз му вярвам , аз му имам доверие . Значи аз ще го чакам , аз ще съм му вярна , аз няма да спра да го обичам .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на iiirish
    щом казва, че прави тази жертва заради теб, значи действително е така, особено като се има в предвид, че вие не сте заедно от вчера или днес. все пак това са две години през които е нормално вие да сте имали някакви планове и именно сега той да е открил начин да ги реализира. не мисля, че за 5 или 6 месеца ще умреш ако останеш без момче. обичаш ли го, логично ще е да му останеш вярна. времето ще покаже доколко доверието ти в него е било оправдано!

Голям фен Аватара на thirteen
    Ами ти си тази която е с него от толкова много време! Ти знаеш дали може да му се разчита и вярва. Щом сте се задържали толкова много време, струва си да го изчакаш и да му бъдеш вярна! Оправдайте си досегашното доверие! За любовта няма граници и в този случай, стига сами да си го направите така! Късмет и не се сдухвай !

neli87
    Guest
    blagodarq vi mnogo za savetite ,okurajavate me makar i malko . mn mn mi e gadno ,nadqvam se vsi4ko da ni e su6toto!

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че ще му вярвам, 2 години не са малко време, през което той ми е показал, че ме обича.5-6 месеца от една страна са много, но от друга не.И ще видиш как бързо ще мине времето, когато мислиш за него.Нормално е след като го обичаш да не му изневериш, а като се видите после всичко ще бъде наред.

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    За да съм 2 години с него - аз го обичам , аз му вярвам , аз му имам доверие . Значи аз ще го чакам , аз ще съм му вярна , аз няма да спра да го обичам .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    О.о странно е как се някой е написал кво мислиш по-горе...
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си