- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля ви помогне те ми :(
еми ето какво:
-Казвам се Георги Божидаров Димитров вече съм на 16 години. Никога не съм си имал гадже защото бях геймър 6 години
играх само на комютара ми на нон стоп и адски малко съм излизал. До девти клас включително нямах проблеми но сега . . .
наистина много варянти търсех как да си намеря гадже и накрая се спрях при вас като последна надежда. Прочетох много мнения
по въпроса как да си намеря гадже там работите с кафенетата заговарянията . . . но пак имам проблеми.
Не съм красавец но не съм и грозен но нося очила ! ! !
що се отнася до науките отличник съм.
както казах 10 клас съм и тежа 60 кг (точно) и съм висок 1м и 80 см (приблизително) никога не съм си имал гадже и отчаяно се опитвам да оправя това но без успех
и затова се надявам че поне вие можете нещо да ми помогнете поже би като по някакъв начин остановите къде е проблемът ми.
някой ми казаха че е проблем това че в класа съм аутсайдер и не се държа по тъка наречения съвременен готин човек и ако става на въпрос някой от съочениците ми (който са "готини") ми казват че съм много тъп и непрекъснато ми се подиграват.
ami az ne moga da ti otgovorq kato 4ovek koito e kato teb no se zamisli mejdu4asiqta parvo zapo4ni da govori6 s mom4etata i 4ak sled kato te te opoznaqt 6te ima6 6ans i s momi4etata
ОПАА ИЗВИНЕТЕ ГРЕШЕН ФОРУМ ! ! !
.......iiii temata e za U4ili6te i priqteli moje bi
МОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА ИЗТРИЕ ТАЗИ ТЕМА ОТ ТУК А ДА НЕ Я ПРЕПРАЩА ! ! !
Спокойно-ше си намериш гадже или то ще те намери не бой се![]()
Samo se chudq kak taka edin tolkowa intelegenten chowek-autsaider,widimo dobur w naukite pishe s tolkowa prawopisni greshki ... no kakto i da e ...
Autsaiderite sushto jiweqt i te imat chuwstwa,no si mislq che pri tqh neshtata se sluchwat malko po-bawno ot kolkoto na dr hora ... A i spoxs az sushto sum 10 klas i w klasa mi ima pone edno 5 momcheta,koito ne sum wijdala s momicheta,boje ta te ne smeqt da goworqt s tezi ot klasa,kamo li drugi ...
Първоначално написано от Георги Димитров
1-во - Очилата не са ти проблема вервай ми.Проблема си е в тебе.Както някой каза добра идея е да се сприятелиш 1-во с момчетата после да се насочиш към момичетата.
2-ро - Каквото и да правиш не ставай много нагъл и не бързай щот такива нагли поне в мойто даскало ги гърчим.
3-то - Купи си някой по модерна дрешка купи си гел избарай някой прическа и тогава ходи при женските щот ся ако косата ти е като гнездо в ремонт изгаряш.
4-то - Бъди самопуверен и в леко нахакан.Ама не изглеждай прекалено достъпен щот повечето момичета губят интерес и тръпка.
Тва е общо взето дано да съм погнал.А и пич не се гъбаркам ама ако си от тия дето си имат "ден за къпане" промени това.1 ден 1 път под душа.![]()
тук никой не може да ти помогне щото не те познава ако искаш запознанства регистрирай се в някой сайт примерно флиртче . ком слойи си снимки това онова и почни да се запознаваш с момичета от твоя град :/ ако си чак толкова отчаян![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
тук никой не може да ти помогне щото не те познаваме ако искаш запознанства регистрирай се в някой сайт примерно флиртче . ком слойи си снимки това онова и почни да се запознаваш с момичета от твоя град :/ ако си чак толкова отчаян![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO