- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за секса и др ралти при мен
ай шсе кефя на добронамерени съвети
Значи на 17 съм,момче,висок,общо взето спортна фигура...мога кажа не съм за изхвърлянеНе кисна забит у нас, пия,не пуша,но малко козя, интересувам се от много неща,отлични успехи,блъскам у фитнеса,имам цели 3ВЕРНИ приятели и две приятелски компания с още няколко точни и свестни приятели... не съм задръстен, заекващ, нормално здраве и психика. Закачам се, когато е намясто
, с момичетата, налитам и тн.
Не е ли в реда на нещата да съм правил секс или да съм бил накосъм. Барали сме се,спя ли сме заедно с момичетат...но ето например не съм целувал в уста момиче освен.....еее едно време на бутилка.Не съм имал гадже.
Аз поне си го обяснявам със средата. Не че нещо, но обикновено фолк фуриите и фешънките(тва не като обида, а като някво разпределение) не се и сприятеляват много с мен, а са повече такиа околу мен в даскало....в квартала имаме 1 само 1 момиче, което ако се бях усетил преди 2 години щях се уредя със свирки, но отдавна е в "бизнеса", ако ме разбирате![]()
И така в приятелския кръг сме повечко хора... но точно сякаш ме възрпиемат като приятел или са с гаджета, а обикновено като късат па не излизат да купонясват и се сдухват ио нещат за момче да чуят.....да и определено простакелите,квото и да слушат както и да се обличат не ги понасям, не бих изпитал желание на подсъзнателно ниво с тях да се занимавам, а и те нещо не се вълнуват от не чак толко празноглави.
Не съм притенциозен към красотата(не че не ми харесва) и не мисля че "непростите", които остават за мен ги плаша с арогантност и цинизъм,напр
Е какво мислите?
Ако темата е ебавка, евала! - успял си да ме заблудиш
Ако не е - ще помоля за конкретен въпрос...
Това което казваш изглежда много искрено, но малко странно за човек на твоята възраст...
не бе истината е че тряаше малко по конкретно и кратко
просто писах неща все едно в дневник, така както си тече мисълта....па и не съм изтрезнял още![]()
mi ai daFai konkretno i moi i da ti otgovorimПървоначално написано от Анонимко
![]()
Kakwo mislim?Zashto si nqmash gadje?Zashto ne si se celuwal s momiche?Zashto ne si prawil sex?Towa li sa wsushtnost wuprosite?![]()
![]()
![]()
Само се хвали не се ли сещате![]()
Light The Universe
Димчо, брат ми, ти ли си ?
![]()
питам напълно сериозно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....