пффф...мНого тъп въпрос имам амаа ще откачаа.....с авера ми днеска правихме секс супер си беше всичко после аз си заминах и майка му се прибрала...а като за начало аз съм на 14 почти 15 години 8 клас той в 12 калс почти 19 след два дена ги прави...майка му видяла презервативите в кошчето в тоалетната и го питала " с кого си правил секс" и той казал с приятелката ми...първоначално нищо не казала след това почнала да разпивта къде живея къде уча и като стигнала до въпроса кой клас съм той казал 8-ми и тя почнала да го обижда педофил ти нормален ли си и ей такива може би защото има сестра 7-ми клас една година по малка от мен..но педофилия вообще не е това ние имаме само 4 години разлика...баба ми и дядо ми са имали 12 години и нищо не им е пречило...тя се обадила на баща му той му казал че няма да получава никви пари вече от него...че ще го изгони от тях макар мисля че са били прекалено ядосани и за това са го казали...ние решихме двамата...да не се виждаме малко време докато утихнат нещата защото майка му му казала " не си мисли че ще се виждаш с нея зад гърба ми " просто майка му се е побъркала....и не само тя...много се обичаме и не ни пречи възрастта ама незнам ако сега се виждаме ще усложним нещата и за това искам да питам дали е правилно решението да не се скифт определено време докато затихне малко бяса на майка му....че няма да има вече къде да правим може би секс не ми пука толкова щот майка му щяла заради него ся да се прибира на обяд....