.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: celuvkata?

Hybrid View

anonimnooo
    Guest

celuvkata?

moje li partniora ti da razbere 4e ne si se celuval drug put?molq vi kajete mi ima li 6ans da ne mu/i stane qsno 4e ti e purviq v tva otno6enie??

Има възможност ад разбере, но може и да не разбере. Няма от какво да се срамуваш. Мисля, че ще му е приятно да разбере, че е първият ти в това отношение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Надали ще разбере, но е възможно.

Супер фен Аватара на Qnchety
    То и аз тва се чудя ама се надявам да не разбере !!!

ако се отпуснеш и не се притеснява6 малак е шанса да разбере
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

ami moje da si go pomisli no........ako se otpusnesh i ne se pritesnqvash vsi4ko 6te e OK
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Едва ли ще разбере.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

hsadas
    Guest
    A i da razbere kakvo ti puka?

Супер фен
    Просто не се притеснявай,всичко си има първи път все пак и така
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

i da razbere kvo.da ne bi da se otkaje ot tova da celune momi4eto koeto haresva....bojee nqkoi put verno ima mnogo glupavi vuprosi...ne se pritesnqvai vsi4ko 6te mine mnogo dobre.ne e koi znae kakvo celuvaneto..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Винаги досега пишех , че не може . Но ето че съвсем наскоро ми се случи да попадна на такъв тип . Уж хубаво момчето , пък на 17 станало и не се целувало .. просто го усетих , то детето хич не знаеше кога да си движи езика . Както се вика "аз му пускам език, той си го дърпа .. " отврат просто . Пък и сърцето му туптеше като за световно .. Стана ми смешно , ама нищо не казах .. и после като му викам : "Абе ... аз нали не ти бях първата ... " и той каза "Ми .. да" .. оле , умрях си от срам чесно . Супер сконфузно ми стана ..

Но при теб не е необходимо да се случва така .. разбираш ме , нали ?
    Гледай да си в сихрон с младежа и да не го ухапеш ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

SillentHill
    Guest
    Емм нема такъф филм да разбера... аз съм се целувал с момичета, който са се лизали с други хиляди пъти.. но го прават според мен не както трябва... ако не знаех що за стока са бих си помислил пфф тея па за пръф път се целуфат... но истината е че някой хора не могат се целуфат... други пък от първия път го правят просто чудесно ! така 4е да не ти пука! !!! !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne trqbva da pokazvash pritesnenie,trqbva napalno da se otpusnesh i togava edva li shte razbere
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ami samo se otpusni i v nikakav slu4ai ne se pritesnqvai i ne si misli 4e ti e za 1-vi put za6toto kogato se pritesnqva6 6ansa da razbere e po golqm.Otdai se na 4uvstvata si i 6te mine dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си