.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

cikal-ekskurziq :(((

zna4i skoro 6te hodim na ekskurziq s klasa i to4no tezi dni opredeleni za ekskurziq moje da mi doide 4udq se kak 6te yspeq da se zapaza 4isti4ka kato ekskyrziqta e dulgi4ka of nz nqkakvo mi e oburkano

zna4i az sum 4uvala za variant s kiselo mlqko i vaniliq mislq 4e beshe i shte ti doide po rano ili nqkvi takiva ama ne sum sigurna...
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Цитирай Първоначално написано от Pocu_Ty
    zna4i az sum 4uvala za variant s kiselo mlqko i vaniliq mislq 4e beshe i shte ti doide po rano ili nqkvi takiva ama ne sum sigurna...

изяж най-добре 3 кила лимони и ВЪОБЩЕ няма да ти дойде
    А по темата зависи какво ползваш превръзки или тампони А и предполагам че поне на една бензиностанция ще спрете и ще можеш да се освежиш
    ...it's WilD ObseSSioN...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Искаш да спреш мензиса си .. или искаш да питаш какво да ползваш , за да не ти се цапат гащичките и да стане весел гаф ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    mi iskam da pitam kakvi da si ,,nabutam`` v ga6tite za da ne se izcapam a za tfa deto da mi idva po kusno ili po rano ne misq da go pravq

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Kwo znachi dulga ekskurziq?Wse nqkude shte se spira,nqma da patuwate s dni ... mojesh da izpolzwash tamponi i intimni mokri kurpichki za da se oswejish podobawashto ... eh nqma da e kato wyw banq ama pak wurshi rabota :P

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ми сложи тампон и превръзка едновременно . Имай със себе си мокри кърпички и като слезнете , измий се и си ги смени . Едва ли ще имаш проблеми , споко .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    oy 10x danp si4ko mine dobre

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Има си хапчета, които ти бабавят цикъла. Идва чак когато спреш да ги пиеш(ест. не може да ги пиеш до безкрайност). Една позната ги пиеше докато бяхме на море и нямаше проблеми с тях, но незнам как се казват.

Повече от фен
    Еми има тампончета, превръзки, мокри кърпички, ...вземаш един Аолин или Нимезил, спазмалгон...те успокяват болката и намалят теча...И все пак, успех
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

maiskata_kralica
    Guest
    em to s tampon nqma li da e po-trudno? kak shte go smenqva na 3-4 chasa?

Град
    София

:)

е муци споко всичко ще е ок най -добре превръзка и тампон за 100% сигурност

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maiskata_kralica
    em to s tampon nqma li da e po-trudno? kak shte go smenqva na 3-4 chasa?
    По-добре да го сменя, отколкото да се разтече от тая гадна превръзка. Ух, аз лично мразя превръзки.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    И да ти дойде не мисля, че ще стане нещо фатално. Купи си от превързките, който са попиват по много. Примерно Always нощните. Големички са, но вършат работа. За изпът такава слагаш. Ако спрете някаъда за почивка, отиваш правиш проверка, пълна ли е - сменяш и готово. Слагаш си в сака презвързки. А ако се притесняваш да не ти дойде по пътя и да стане гаф, преди да тръгнеш си слагаш една превръзка и работата спи. Спокойно !

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз бях така това лято като пътувахме зе Испания.Трябваше да ми дойде точно тия дни и мо дойде в автобуса. Аз си бях сложила превръзка предварително, за да не стане гаф. Още на първата бензиностанция си сложих тампон и превръзка за по-сигурно. След това на всяка бензиностанция сменях и нямах никви проблеми. Не знам къде ще пътуваш, но ако е някъде извън страната имай предвед, че автобусите спират през няколко часа така че не мисля че ще имаш проблеми.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

А ако искаш да ти закаснее, можеш да си земеш противозачатъчни .. те се пият 1 седмица преди да ти дойде или нещо такова, и са евтини и наистина действат

Град
    nqkude tam
    xmm a ne6to za da svur6i po-burzo za kum 2 ;3 dena osven mn vitC
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fAsHi0nAbLe
    А ако искаш да ти закаснее, можеш да си земеш противозачатъчни .. те се пият 1 седмица преди да ти дойде или нещо такова, и са евтини и наистина действат
    Ти си зле. Противозачатъчните струват 10-тина лева и не се пият просто за да ти закъснее!

Град
    nqkude tam
    am anistian kajete 6toto e spe6no
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си