- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- aprilskata vakanciq??
a be ot koga do koga ni e aprilskata (velikdenskata) vakanciq?!?!!?![]()
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
ot 1 april![]()
от 1 до 10 туй ако е ваканция![]()
И аз тва викам. Бати ваканцията!!!Първоначално написано от XePouH`
какво се оплаквате?! винаги са ни давали по десетина дена, плюс минус ден или два![]()
и все пак се радвайте, че колкото ваканция имате поне ще си я знаете от първия до последния ден, а аз... ще ходя като луда всеки божи ден в продължение на седмица непрекъснато Шумен-Варна за някакви си просто подготвителни курсове по икономикаи нищо няма да разбера от тая ваканция!
![]()
Първоначално написано от anito.sl
Във ВИНС-а ли ще канд ? : )
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
не се оплаквай ти сама си си го избрала ...Първоначално написано от anito.sl
от 31 до 10 маи ае достатачно е !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от IdiOtKa
Евала,че си го е избрала,а не е решила да спи по цял ден и после да се чуди "аве,що не влязах?"![]()
ами да. ..определено няма да съжалява след време ..Първоначално написано от Kianna
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от IdiOtKa
Именно.
даПървоначално написано от Kianna
с огромни усилия между другото
![]()
не се оплаквам! опитвам се да ви докажа, че не оценявате и малкото, което ви дават! защото след някоя и друга година вече няма да има нито грипни, нито дървени ваканции, нито ден, нито седмица дори, а или започвате здраво работа където няма хлабаво, или залягате да учите като луди както никога до сега не сте! тогава и два дена ще ви се виждат празник!Първоначално написано от IdiOtKa
Поради тоталното офлуудване на темата давам линк, който би трябвало да я изчерпи.
http://www.minedu.government.bg/open...enu/vacations/
Първоначално написано от anito.sl
хих ,дай Боже догодина колежки значи![]()