- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- според вас сбърках ли?
Този петък и събота бъх на гости ори едни приятели. Аз съм първа смяна на даскало и веднага след като свърших даскало тръгнах къп гостито. (аз съм от София квартал борово и отивах в Костимбтот)
ТА нещотото за което иска мда ви питам е че аз се запознах с едно момиче на купона и тя започна да ме сваля (Аз си нямам гадже) нещо ме беше харесала и цяла нощ около мене се въртеше искаше да танцуваме заедно но хууу беше докато тя не се напи. Искаше да правим секс а аз я познавам от 1 ден а и тя беше пияна и незнаеше какво иска. Обаче аз не се възпозлвах от това. (Викам си тая нещо много се е напила) обаче некой друг искаше да се възползва от пияното и състояание и аз (нз що го направих) реших да го спра щото не е често да се възпозва от нея. Збихме се с него . (тва беше голяма глупост щото сега 15 човека искат да ме пребият от бой) сега си имам гадже което ме обича и хора които искат да ме пребият. Съвети какво да направя?
Можеш само да се гордееш от постъпката си. Това с боя обаче никак не е хубаво. Говори с приятели, но най- напред помисли дали наистина биха го направили.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Те вече замалко не го направиха ако не беше факта че беше сред много хораПървоначално написано от Aleandra
поздравления...малко са момчетата като теб....та за боя...освен да сабереш голям група хора и да ги пребиете онея др начин не виждам...говори с фр а/у и виж дали ша стане нещо....
Де да имаше кой да ми помогне сегаПървоначално написано от divo_kotence
![]()
za postapkata naistina bravo za momi4eto trqbva da se izqsni6 s "priqtelite" iii tva e uspeh s neq =D> =D> \/ \
/
Еми гледай да не им се мяркаш много-много пред очите, ако си сам, защото можеш да си имаш неприятности.Но си постъпил много правилно и не трябва да съжаляваш.
а какво да правя ако направят нещо на криси?
Боя може и да не е решение но понякога просто няма др начин. Направил си каквото е било нужно и изобщо не трябва да се замисляш за това !! А колкото до тези дето ти налитат на бой нз кво да ти кажа освен да потърсите мирно решение ако изобщо има такова. Успех
Празни заплахи..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Несрава с мир като съдя по заплахите от смс-ите днескаПървоначално написано от sorceress
![]()
А извинявай... това гадже което те обича онова момиче ли е... ? Щото ако си мислиш че те обича значи си супер малоумен. Ти кво, мислиш си че тва е първия купон дето го е праила тва ли ? Кой знае колко са я минали преди теб бе пич и да, тъпо си постъпил. Сега имаш приятелка която си мислиш че те обича и 15 човека с които вероятно се е чукала и искат да те пребият. Извод ? Kill yourself.Първоначално написано от tonev232
п.п.: хубаво е да си свестен, но запази това си качество за моментите в които си струва... и за момичета които си струва. Просто този момент е много деликатен, да се приобщиш и в същото време да останеш различен. Научи се.![]()
Извиняавай ама тя наистина ме обичаПървоначално написано от Digital
Yea, right. И аз те обичам, балък.Първоначално написано от Анонимко