- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- V kolko 4asa si lqgate?
Kogato ste 1va smqna na daskalo? Ami 2ra?
Винаги си лягам,когато ми се доспи.Нямам определен режим за лягане.Това важи и за двете смени.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
без значение дали съм 1-ва или 2-ра смяна си лягам не по-рано то 12 и не по-късно от 1![]()
И в двете смени си лягам много късно-между 1 и 5![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ами зависи ...нормално е като ще ставам в 6 да си легна в 11 ...иначе нямам някакъв определен час ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз съм 2-ра смяна и си лягам в 12 и ставам в 10(това е през учебната седмица),а иначе като не съм на даскало до към 5
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Първи,втори срок се си лягам не по-рано от 2-3![]()
1-ва смяна съм (8:45) и си лягам към 2-3.![]()
Първа смяна- часовете започват от 7:45, ставам в 6:00 и си лягам към 00:30 най- късно към 01:00, в зависимост до колко седя на компютъра...
Втора смяна- часовете започват в 13:00, ставам в 08:00 и ди лягам към 01:30- 02:30, понякога и в 03:30 пак зависи от компютъра...
![]()
необходимо ми е дори само 5 часа сън и съм тип- топ на сутринта...
Не правете като мен, че сутрин няма да можете да станете ако не сте привикнали с този начин на живот...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
11-12
Винаги съм първа смяна и си лягам към 00-1:00.
Първа смяна съм почвам от 8.00 ... ми лягам към 11 и ставам към 5...и тва е понеже уча за кандидатстудентски изпити през деня, а рано сутрин за даскало![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
Като бях първа смяна - към 11 ( ама ставах в 6...)
Сега като съм втора-към 00.30.
хъхъ..
kum 12:00
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Аз съм си винаги първа смяна и лягам към 12. Ставам към 5 и 30, за да поуча към час, защото следобяд често не ми се учи....
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от SinisterDoll
mi nqma to4no konkreten 4as .. vinagi sum iskala da si legna rano.. 9 10 dori 11 za da ne stavam edva edva sutrinta ama neshto ne se polu4avavinagi si lqgam sled 12...
p.s purva smqna sum i ve4e vtora nqma da buda ... do 12 klas![]()
не по рано от 24.00 и не по-късно от 20.00 на другия ден![]()
![]()
МмМ .. нямам определен час - когато ми се доспи си лягам ... в повечето случаи е след 12 [това не емного хубаво защото не мога да се наспя като хората,но пък иначе не мога да заспя ако легна по - рано]
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
v 22
Когато бях втора смяна към 1 .. сега като съм първа към 12 обикновено![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love