- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- MNENIQ pls hora!!!
taka...iskam da popitam za pupkite po liceto...4etoh v internet 4e s maska ot med vsqka ve4er i vzimane na den po 3 pati se iz4istvali...
Dali tova e vqrno ili 6te stane po zle?PLZ KAJETE![]()
![]()
![]()
po-zle mislq 4e nqma da stane,no ako sa ti mnogo papkite po-dobe otidi an dermatolog.neznam dali 6te iam polojitelen efekt,za6toto ne sam probvala nito puk sam 4uvala za tova ne6to.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
ne ne sa mnogo no e super 6itpls mneniqq plzzz
![]()
Взимане на какво, къде и в какво количество?Първоначално написано от =P
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Здраве.Аз имам също дерматологичен проблим- досадното акне.Според мен маскат, за която питаш в действителност би могла да укаже влияние върху неприятните пъпки.Още от древни времена,меда е намирал рприложение в народната медицина поради комбинацията от полезни вещества,които съдържа.Нищо не ти пречи да го изпробваш.Едва ли ще ти отсрани напълно пъпките но за сметка на това ще заздрави кожата ще и придаде мекота и свежест.Ако решиш да опиташ внимавай да не залепне за косата или по веждите.А иначе ако търсиш продукт за премахване на пъпки най-добре се консултирай с дерматолог който ще ти помогне да направиш най-верния избор.Да закупиш най-подходящеият козметичен продукт който да отговаря на твоите нужди.А и впрочем всички тези видове рецепти за маски базиращи се на основата на природни продукти биха само ти помогнли да поддьржаш красива и сияйна кожа но не биха били ефикасни ако имаш прекалено проблемна кожа.Успех дано съм ти била полезна.![]()
3 пъти на ден по една съпена лъжица медПървоначално написано от sexy_anji_
[quoten="ЦветиІ"][quoten="=P"]Здраве.Аз имам също дерматологичен проблим- досадното акне.Според мен маскат, за която питаш в действителност би могла да укаже влияние върху неприятните пъпки.Още от древни времена,меда е намирал рприложение в народната медицина поради комбинацията от полезни вещества,които съдържа.Нищо не ти пречи да го изпробваш.Едва ли ще ти отсрани напълно пъпките но за сметка на това ще заздрави кожата ще и придаде мекота и свежест.Ако решиш да опиташ внимавай да не залепне за косата или по веждите.А иначе ако търсиш продукт за премахване на пъпки най-добре се консултирай с дерматолог който ще ти помогне да направиш най-верния избор.Да закупиш най-подходящеият козметичен продукт който да отговаря на твоите нужди.А и впрочем всички тези видове рецепти за маски базиращи се на основата на природни продукти биха само ти помогнли да поддьржаш красива и сияйна кожа но не биха били ефикасни ако имаш прекалено проблемна кожа.Успех дано съм ти била полезна. Very Happy[/quote]
да много ми помогна тенкс!!!!!!![]()
Здравей и аз имам същият отвратителен проблем- акне. И аз почнах на шега с меда всеки ден и чесно да ти кажа доста от пъпките се махнаха. Но процедурата и гадна... всеки ден си правиш маска с мед и стоиш така минимум 40 минути. Аз стоя 1 час.
Радвам се че съм помогнала то и аз ще взема да опитам от маската която описваш.От опит глава не боли-е в повечето случаи де.Ще видим какъв ще е резултата но при всички случай ще се отрази добре на кожата.![]()
iskam da popitam posledno samo s med li se pravi? ne6to smeska ili da se slaga predi nego na liceto?Ppp kajete samo tova [-o< [-o< GL
Здрасти пак.Според мен ще има по-голям ефект ако неподредствено преди да си сложиш маскати си измиеш лицето.Хубаво е водата да бъде колкото се може по топла-като внимаваш да не се изгориш разбира се.По този начин ще ти се отворят порите и ще поемат по-лесно и по качествено ценните съставки които съдържа меда.Измии отнаво лицето си след маската кото сега би би било по -добре водата да е по-хладката но в никакъв случай студена.Не забравяй да подсущищ кожата с мека кърпа.Дано съм ти помогнала
![]()
xaxa to4no tova napravih predi da vidq temataMERSI BABY mn TNX!!!
сладур пак съм аз плс дай си скайпа да обменяме опит и занапред в борбата с тези досазни нахални пъпки дето толкова ни тормозят![]()
ne, НЕ е вярно! медът е проста захар - идеална хранителна среда за прекалено много микроорганизми!Първоначално написано от =P
ако нещо от пчелните продукти може да повлияе този тип проблеми то това би моглъл да бъде прополиса, но не и меда.
to4no za tova govorimeПървоначално написано от batkodoki
@ЦветиI- ICQ 4e skaip nema390-885-383 vinagi na liniq
![]()
Какво представлява СЪПЕНАТА лъжицаПървоначално написано от =P
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
ВСЯКАКВИ опити да ви се предлагат разни козметични продукти уж с прополис са ЧИСТА ШАРЛАТАНИЯ! като изписното по-горе ICQ!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
нямате ли страх поне от Бога, че сте се юрнали и децата да мамите като оня мошеник с "егологията"!!!
emi pi4 edno 6ti kaja ima efekt!!!![]()
a da te pitam...ti probval li si?4e da si tolkova uporit?za6toto az 4uh 4e na vseki 4ovek deistva razli4no (na kojata) !!!!!!![]()
![]()
tfa gore bqh az!
@batkodoki ти си грешник бате!.
по темата...има ефект!![]()
![]()
Оставеният ICQ номер но кого е на този който е руснал темата или на д,уг човек![]()
@ЦветиI- ICQ 4e skaip nema Whistle 390-885-383 vinagi na liniq Wink
moiiii![]()
!!!
сета заради теб си тегля ICQ ама нещо не ще да ме регистрира пробвай ти да си дръпнеш скайп а и впрочем момиче или момче си и на колко години![]()
![]()
aide tursi me v ICQ i si dai skaipa :P
![]()
na 16 sum![]()
M
Мога да кажа че помага, пък и много добре въздейства меда на кожата. Така че.. който има нерви и желание да се справи с проблема да почва. Аз съм го пробвала, но след няколко дне ще ходя на козметик и след това пак почвам.![]()