- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм
Еми проблема ми не е кой знае колко голям , но просто не ми дава мира. Харесвам малко едно старо гадже и с него имам шанс и могат да станат нещата , но не го харесвам достатъчно , за по-дълга връзка . Имам наистина големи чувства към едно друго момче . Щом го видя или чатим сякаш нещо ме изгаря . Тренираме заедно и има едно друго момиче , дето според всички се свалят . Не знам какво да направя , защото чувствам , че с него все по-добре се разбираме , но щом ги видя заедно всичките ми надежди отиват на кино . Не знам дали да избера лесния начин с бившия , или да се боря за това момче , колкото и да е трудно и не знам дали ще успея![]()
като е лесно с бившия това не значи непременно, че трябва да бъдеш с него! има ли смисъл да си с някой не заради чувства, а заради това, че знаеш колко лесно ще падне в краката ти?!
а за другото момче според мен е най-добре да не предприемаш нищо. опитай се да се сближите, но единствено и само като приятели. разбери не от странични хора, а от него самия какви са намеренията му спрямо онова момиче. от там нататък решавай какво да правиш!
Защо непременно трябва да избираш лесния начин?А и да го избереш, съмнявам се, че това ще те удовлетвори.Бори се за момчето, което наистина искаш.
Еми нали знаеш,че това което е било преди никога не може да бъде същото..за това мисля да опиташ с това момче,към което сега изпитваш нещо.Пробвай се-нищо не губиш!Първоначално написано от Много-объркана
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Наистина мн го харесвам . Излизаме , 4атим си и всичко е ОК . Прекарваме си хубаво и чувствам , че все пак имам шанс , но ако той наистина харесва другата , тогава едва ли има някакво значение , че си допадаме до някаква степен. Не прибързвам да му казвам какво чувствам и засега гледам само да съм му приятелка . Страх ме е , че ако не стане нищо ще съм много наранена и затова се чудя и за бившия ,защото се надявам , 4е като съм с него ще забравя другия.
Еми..щом всичко сега е ок значи най-малкото има симпатии към теб,продължавайте така,но поне леко намекни,че ти харесва..не мисля,че ще ти окаже \Първоначално написано от Много-объркана
/
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
първо - каква е тая мания към дълги постове ... дълги и досадни ...
второ - каква е тая мания към тъпи (и досадни) проблеми, които никой не го интересуват
Искаш онова момче, а бившия ти е само резервен вариант...е това е много кофти постъпка за мен. Не се ли замисляш, че и момчето което ти приемаш като няква резерва може да е със съвсем друга нагласа към теб и само да го нараниш ако не стане с оня а се хванеш с него, защото не всичко е резерви и титуляри, това са хора които чувстват и горят...от това се преебават връзките, защото едната страна почти винаги не оценява болката на другата...
Айде лека вечер от мен
Ти сама не знаеш какво искаш,а очакваш от нас съвет..![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Това, че има шанс да се съберете с бившия, не означава да го направиш. особено след като ти самата разбираш, че нещата няма да са както преди и връзката може да е сериозна. Не винаги най-лесното е най-правилното и доброто за нас.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не се казва "объркана съм", казва се "напоследъкй съм мн объркана".Първоначално написано от Много-объркана
Издебни го и му отрежи рацете
180- бан на профил 2 т.