.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Имам нужда от съвет....

Всичко започна една вечер, към 21-ви Януари. Тогава се запознах с Владимир. При мене беше нещо като любов от пръв поглед, а според Антония (тя е негова съученичка и моя най-добра приятелка) той също ме е харесал. От тогава не съм имала други момчета в живота си, а иначе не мога без някой до себе си. Същата вечер той ми взе телефонния номер и казал на Тони че ще ми пише. Не ми писа... Трябваше аз да направя първата стъпка. Пращах му поздрави по приятелката ми, и той ми връщаше. Разбрах че има skype и му писах смс и той ме намери. Чатихме. Минах първа смяна и всеки ден висях в даскалото им да чакам Антония и под тоя предлог всеки делничен ден го виждах. Той все ме заговаряше, усмихваше ми се, намигвахме си... Общо взето и това ме правеше щастлива. Обаче аз имам един страхотен проблем - МАЙКА МИ! Тя е ... как да кажа... старомодна. Било я страх за мене и не ме пуска да излизам вечер. Ако чуе че искам да изляза в някое кафе веднага ахва и си измисля причина поради която да не ме пуска, Точно заради не 2 пъти прецаках Влади. Особено на 8-ми март. Бях се разбрала с майка ми, всичко беше тип-топ но в последния момент майка ми реши, че имало много хора, щото било празник, била съм много красива и я било страх да не ми се случи нещо. И не излязох. Тогава не издържах и плаках цяла вечер, после цяла нощ. На следващия ден приличах на мъртвец, и на всичкото отгоре се видях с Влади. Той само ми каза ''Ти пак не дойде'' и ме отмина. От тогава не мога да се съвзема и да се оттърся от мисълта че ми се сърди и че не иска да има нищо общо с мене повече. Аз го приемам с неговите недостатъци, които не са почти нищо, но и не мога да го разбера, защо не ми направи компромис а трябваше да се отнесе така с мен... сега идва понеделник и се надявам да можем с него да си поговорим и да компенсираме изгубеното на 8-ми март време. Вие как мислите, Той ще продължи ли да се интересува от мене или просто ще ме остави в списъка с момичета, с които не е станало нищо, колкото и да им се е искало и на двамата?
    [img][/img]

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Просто седни и поговори с него.
    Сама ще разбереш.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

мисля че ако му кажеш как стоят нещата с майка ти ще те разбере!Имам една приятелка която има същия проблем иии говори с гаджето си,обясни му всичко и той я разбра!Но най-добре поговори с майка си защото така ще ти писне мноо яко!Твойте приятелки да излизат вечер,а ти да си седиш вкъщи!Говори първо за еди колко си часа!Пробвай до 8,до 9 ии така тя най-накрая ще свикне с мисалта че тряа да те пуска,че имаш нужда да илизаш иии така!А между другото на колко години си?

Мега фен Аватара на iiirish

Re: Имам нужда от съвет....

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    щото било празник, била съм много красива и я било страх да не ми се случи нещо
    баси надутата майка! била си прекалено красива то вярно, че "моето гардже си е най-хубаво" ама това е баси и тъпото вече !!!
    по темата: ако го прецакаш още веднъж може и да те остави в графата на пропусналите. ако все пак държиш на него кажи му за разбиранията на майка си... макар че като се замисли човек ако бях на негово място и ми кажеше това за майка си тотално щях да те отрежа, защото никой не обича да се занимава с пикли на които им казват кога могат и кога не могат да излязат!

^I_believe_i_can_fly^
    Guest
    ako misli6 4e maika ti 6te pobesnee kogato i kaje6 4e ne iska6 da ti se burka, nedei da i kazva6! mislq 4e priqtelq ti 6te te razbere ako mu obqsni6!

Ми според мене трябва да поговорите.Може би той незнае как седът нещата между теб и майка ти.Обясни му ги и той сигурно ще те разбере.Също така трябва да поговориш с майка си.Всички родители са такива - страх ги е от това от онова,но няма начин.Покажи й че вече може да ти се има доверие,като бъдеш точна и т.н.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Разбирам, че майка ти иска да те защити, има много лоши хора, всеки ден млади момичета страдат, има изнасилвания, убийства и т.н. Но майка ти не може да те защити от това. Тея неща стават и посред бял ден, тя какво иска, да не излизаш изобщо ли? Поговори с нея за това, но поговори и с момчето. Нормално е да ти се сърди, той не е наясно какво става, сигурно си мисли, че го разигаваш. Всеки би помислил така. Останете сами някой път и му разкажи за майка ти. Кажи, че го харсеваш и наистина си искала да излезеш с него, но не е зависило от теб. Дано всичко се оправи.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина говори с него и му кажи истината и защо не си дошла, така ще престане да ти се сърди.

Голям фен
    Знам от личен опит,колко е гадно да не те пускат да излизаш.И аз имах същите проблеми миналата година,но сега са голяма рядкост.Седнах и си поговорих с майка ми.Казах и че като излезна не правя нищо нередно,просто отивам да пия едно "кафе" и се прибирам,к`во толкова.Кажи и,че всичките ти приятелки ходят и ти е писнало да си седиш вкъщи..А ако я е страх,че може нещо да ти се случи докато си тръгваш можеш да й кажеш,ако имаш най-добър приятеЛ,че той ще си те изпрати до вас и така.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    обясни и !
    пък и е много по-добре да започне да те пуска постепенно ,отколкото като пораснеш достатъчно да избухнеш като бомба със закъснител,замо защото не те е пускала като малка !
    I am a violet butterfly !

:)

Мерси много за съветите. Правила съм мн опити да говоря с мама ама тя все държи на нейното, инат е...... а с Влади нещата не вървят, приятелката ми ми каза , че просто разликата в годините го спира и няма защо да опитвам. той ще стане на 17 на 09.06 а аз съм на 14
    [img][/img]

Град
    Сф
    ami milo momi4e...ako vaprosniqt Vladi darji na teb bi te razbral (est ako mu obqsni6 kak stoqt ne6tata v deistvitelnost) ne e lo6o i da pogovori6 s maika si... vse pak ne moje cql jivot da te darji v kletka. aide uspeh slan4ice i dano ne6tata s Vladi potryfnat

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Просто в понеделник когато го видиш завлечи го някъде където няма много хора и поговорете и му обясни как седят нещата ... ако е някъв пич ще те разбере и ще направи компромис, ако не значи е поредния задръстеняк .... !
    Strength thru Oi!

Голям фен
    Град
    Варна
    ^^ Hello Moto

е със сигурност няма да се самоубия
    [img][/img]

Говори с него и му обясни защо не си отишла на срещата. А и с майка си не е зле да поговориш и да и обясниш, че вече не си дете и трябва да ти даде малко свобода.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

.

А как ще реагирате ако няй-добрата ви приятелка ви каже '' искам да ''скъсаме''. Чувствам се оженена за теб, вече се задушавам даже. Не прекарвам толкова време със сестра ми колкото с те. Не искам приятелки, просто искам познати с които да илизам, а ти дори и не излизаш ''. А когато се разделяхме пред тях аз и казах ''чао, обичам те'' а тя ми каза ''ние сме познати, не се обичаме''. Е ако това няма да ви съсипе....
    [img][/img]

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Re: .

А как ще реагирате ако няй-добрата ви приятелка ви каже '' искам да ''скъсаме''. Чувствам се оженена за теб, вече се задушавам даже. Не прекарвам толкова време със сестра ми колкото с те. Не искам приятелки, просто искам познати с които да илизам, а ти дори и не излизаш ''. А когато се разделяхме пред тях аз и казах ''чао, обичам те'' а тя ми каза ''ние сме познати, не се обичаме''. Е ако това няма да ви съсипе....
    Боже...
    На колко години сте ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Аз съм на 14 тя е на 16. До преди разликата в годините не й пречеше, но сега мисля че даже се срамува от мен....
    [img][/img]

Re: .

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Боже...
    На колко години сте ?
    ХХАХАХАХАХАХ
    нека позная. после и двете сте ревали. БАХАХАХХА ТОВА МЕ РАЗБИ
    ''чао, обичам те'' а тя ми каза ''ние сме познати, не се обичаме''
    ХахахХАХАХ

хахаха наистина. Смешно звучи, ама а стани момиче и го преживей
    [img][/img]

И всъщност тя със сигурност се е кефела, а на мене ми стана гадно, но мога да те уверя че не съм ревала
    [img][/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си