- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- prqkor4eta?
kak nari4ate gadjeto si? a toi vas???
Принципно си казваме "миличко".
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
mi az mu vikam PILE,a toi na men KOTE!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Алеллеле как може да си с такъв аватар веПървоначално написано от Alex_f
Побиват ме тръпки от него
![]()
ти па се едно си с некав по нормален аватарПървоначално написано от Fieldmarshal Metoman
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
mi i ot negoviq me pobivat trapki,no......Първоначално написано от deusex
!xaxa emi az sam luda fenka na xororite,taka 4e za men tova e normalno
!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Аз него напоследък слънце, а той мен никак като се замисля. Не е по обръщенията! Ако е нещо виновен или аз съм сърдита-Креми.
Ami az my vikam tigur4e i bebe i to mnogo riadko.Ne sum po ligavite obru6tenia.Toi na mene vse novi ne6ta mi izmislia: xlapence,de4ko,bebe,slun4ice,kotaranke,princeso,li ybov,pate,luvice,....Poprincip nikoga ne se obru6ta kum men s imeto mi no ako mi kaje Sandra ili ne dai si boje Aleksandra zna4i mi e mnooogo surdit!
![]()
Баналното "мило" това е и пред другите хора, а като сме си само двамата са доста. По имена не се обръщаме един към друг, освен ако не сме подалечко един от друг и няма да крещя естествено през цялата класн стая "Милоооо"![]()
Бебе, Слънчо, Бейби, Вълчо, Филипов...
Той на мен - Детето, Хилчо, Мазньо
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Бейби,Бебе,Зайко,Мило
аз обикновенно му викам или бебе или тути![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ami az na nego milichyk,sladurkoF i bebcho,a toi na mene Slyncho i skypa![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
казваме си ''мило'' банално е ама е сладинко
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ау както дойде. Мило, бебе, коте, муци, миличко, слънце, бебче и разни такива..
po princip si vikame mi6e ama ne6to kato se ligavim toi mi vika drislo ili lape a pak az na nego conev ili pi6orko
когато сме само двамата - беби,дите,зайо,мечо ...той на мен - коте,писе а пред хората мило или бебе![]()
Аз му викам мило, теди, мечо, райчо, слънце(квото ми дойде) но най-вече мило , а той на мене мимчо, коте, мило,кексче, дудуранчо,зайо а да зайо много често почна да ми вика![]()
мило слънце мишле коте смешко сладурче глупаче сополанче (хаха всякак почти)
Аз на него Шуши, мишко, слънце, бебе...
Той на мене - мишко, слънце, миличко, сладурче..
Но най-често и двамата си викаме Мило
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
puh4o,puhi,beb4o,bebo,milo,kote,sladurano,liubov.. . spored slu4aq![]()