Е... Изложихме се... Търсих, търсих, но не намерих тема за тях. Срам и позор.
Та... Какво мислите за тях? Какъв стил са, според вас? Само новите им песни ли слушате или и старите?
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ами мен ме кефят...имам няколко песни...добри сасамо че не мога да им определя стила...като някъв рок са определят те ама не знам точно къф...
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...+chili+peppers
Иначе не съм неква фенка, ама имат някои мноу добри парчета![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Много много много ме радват... Имат си свой различен стил...
Слушам и стари, и нови парчета...ПОледния албум малко ме разочарова.С Изкл'чение на 2-3 песни другите звучат малко еднотипно- все едно слушаш една и съща песен с различен аранжимент... Не че това ме отказва да ги слушам, де.
Най- л'бимата ми тяхна песен е Around the world.
Пък тоя Антъни ако ми паднеее![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Тва е RQ, не тема за тях.Първоначално написано от Supremacy`Girl
Рос,
И аз бях малко разочарована. Иначе има една от старите, която адски много ме кефи. Май клипът й беше с някакъв цирк.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ам не съм им фен, но има няколко песни, които ме кефят![]()
Иначе за стил..рок![]()
хъхъ..
Някво извращение на рока е, не е обикновен стил.Първоначално написано от Shadow_Walker
Хаххаха... Хубаво обяснениеThe Red Hot Chili Peppers are a multiple Grammy Award-winning[2] American rock band, formed in Los Angeles, California in 1983.
Тhroughout their career, the band has successfully fused various elements of punk, funk, alternative rock, psychedelic rock and heavy metal.![]()
Erin Everly
хех ем не знам.. както казах не съм им чак фен, че да мога да кажа какъв стил са точно.
Ох напоследък всички са тръгнали да питат за стиловете на бандите...![]()
хъхъ..
Първоначално написано от Shadow_Walker
Еми, да, щото бандите от всички подстилове на рока, са адски трудни за определяне. А РХЧП са най-трудни, поне за мен.
Erin Everly
Офф топик: абе от тея в подписа ми по-сложни за определяне стилове според мене няма, защото в никой стил не попадат изцяло.Първоначално написано от ErinEverly
![]()
хъхъ..
еми то т'ва е според мен защото са си сменяли стила..Първоначално написано от Shadow_Walker
AFI преди си бяха Пънк а сега са Емо
Cradle Of Filth си бяха Блек Метъл а сега са нещо между Блек Метъл и Готик Метъл
![]()
Мм имо? Да бритона на Дейви...но те не са имо, просто не звучат имо...но както и да .Нека да говорим за RHCPПървоначално написано от [Industrial_Fr3aK
![]()
Новата им песен Snow мн ме кефи например :P
хъхъ..
Какво мисля за тях ли? Те са едни от малкото музиканти, чиито клипове ги дават по MTv. Те са ми една от любимите групи, така че слушам цялото им творчество.Първоначално написано от ErinEverly
Стилът им е труден за определяне, но като че ли най-много се доближават до фънк рока (ако не ми вярвате, слушайте какво свири чичо ви Флий).
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
мм малко звучат като имо ама карай, това не е темата за AFI и Cradle Of Filth a за RHCP!Първоначално написано от Shadow_Walker
песента им Snow е мноооооооооооооо добра! хвърля ме в тъча направо като я слушам![]()
![]()
Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
Говоря за най-последният отговор!Може ли линкче само за тая песен Snow а не за цялата дискография че не ми се теглят всички песни, щото не ми харесват всичките им парчета.
Иначе са готини и според мен свирят нещо като рок!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Snow (hey Oh) [/url]
хъхъ..
Китаристът им е невероятен гений , но все пак по сексапил не може да надмине АнтъниИначе на външен вид най-много ме кефи Флий .
Харесвам отделни техни песни , по-скоро старите им . Но и новият им албум не е лош .
Слушам ги , защото са различни . Имат с какво да завладяват .. Но не съм им голямата фенка
Любима тяхна песен ми е Otherside
А албумът , който не ми харесва е този , който е записан с Дейв Наваро .