Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
Съжалявам,че ще ти го кажа,но искам да съм искрена.Сестра ми беше в същото положение 1:1 . Вярвай ми тя буквално го умоляваше да се съберат,а той какво,отговаряше и най-безчувствено.Затова мога да ти дам съвета който го дадох и на нея.Опитай се да го забравиш.Знам,че ще ти е трудно.С времето ще ти става по-леко.Но не си мисли,че ще го забравиш за месец.Щом сте имали толкова дълга връзка,ще ти трябват месеци,да не кажа и години.А има и една много вярна мисъл 'клин клин избива' . Но не ти препоръчвам да тръгваш с първия.Дай си време.Ката за начало си дай определно време.Например 1 седмица.През което време може да мислиш за него,да си плачиш.Но след като измине това време,се опитай като се сещаш за него,да си казваш 'НЕ'. След това си дай малко почивка.И най-накрая си хвани друг приятел.Така след едно дълго време ще започнеш лека полека да го забравяш.Сестра ми е в същото положение както вече ти казвам и чак сега,като изминаха 7 месеца започна лека полека да не мисли 24 часа за него.Времето притъпява болката.Успех!
Различни хора, различни характери...
Не всички са като сесрта ти и като нейния бивш приятел, тук може да е различно...
Опитай пак и пак да говориш с него докато не успееш.
Успех!