.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Moderated: При колко отсъствия спират детските?

zna4i az sam 11 klas
    i ot cqlata godina imam 6 otsastviq ot na4aloto na sroka 2-riq srok imam 2 a v krav na 1 srok imah 4 i neska gledam v grafa neizvineni otsastviq pi6e 6
    vaprosa mi e sledniq
    dali mogat da mi sprat detskite pri polojenie 4e 4-te otsastviq sa mi it 1 -viq srok a tezi 2 -te ot 2-riq
    i nali primerno ako naprai6 za 1 meces 5 otsastviq togava pra6tat pismo za spirane ne detskite?taka li e ili se barkam

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Детските се спират когато направиш 5 отсъсвия за 1 месец... мисля че на теб няма да ти ги спрат, щото все пак 4 от отсъствията са ти от 1 срок... Освен ако ми е грешна информацията
    Кучка съм, но не твоята...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    На нас са ни казали, че направим ли 5 отсъствия спират детските, независимо за какъв период от време ги направиш тези отсъствия...
    Но от класа ни никой не получава, такаче ... на нас лично ни е все едно, но аз такова инфо имам..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ХАха..... ние нямаме детски, защото заплатата на наще е по-висока и не ни дават!
    отсъствията РУЛЗЗЗ

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    за един месец трябва да си ги направила 5-те, за да ги спрат и то ги спират само за 1 месец. Следващият месец, ако не направиш пак нови 5 отсъствия, ще ги спрат за още един месец. Но в противен случай се пропуска 1 месец и после пак нормалон се изплащат, такъв е законът.

Guest
    zna4i nqma da gi sprat =D> =D> =D>

Град
    У дома пред компютъра
    Аз не взимам детски и не ми пука.За пет на месеца се спират, другия са нормално дадени.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    за един месец трябва да си ги направила 5-те, за да ги спрат и то ги спират само за 1 месец. Следващият месец, ако не направиш пак нови 5 отсъствия, ще ги спрат за още един месец. Но в противен случай се пропуска 1 месец и после пак нормалон се изплащат, такъв е законът.

Мега фен Аватара на koalka
    И аз съм чувала, че ти ги спират при 5 отсъствия за един месец.

Мега фен Аватара на iiirish
    при нас спират и детските и стипендията на 5 отсъствия независимо за какъв период си ги направил

Град
    София

м

Нашите не взимат дестки, но аз съм с 13 неизвинени ахахах , но съм чувала че ги спират ако напраиш 5 неизвинени за 1 месец

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    при нас спират и детските и стипендията на 5 отсъствия независимо за какъв период си ги направил
    i pri nas do kolkoto razbrah e taka

Even heaven is hell without you

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Нямат право детските да ги спрат. Те не се отпускат от училището, че всяко училище да си решава само за себе си. Не виждам никаква логика в това, което са ви казала. Сигурно ви лъжат и нас ни лъжеха за някакви глупости в 8-9ти клас. Но видяха, че ние винаги проверявахме как седят нещата и се отказаха. Вече ни възприемат като по-отговорни.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Нямат право детските да ги спрат. Те не се отпускат от училището, че всяко училище да си решава само за себе си.
    имат право да спрат детските! и ако не си знаеш те не се спират от училището, а направо от някое си министерство там! те имат договорени отношения с училищата! това, че във някой училища учениците не са съвсем наясно със тези неща, не значи, че във всяко е различно. напротив. еднакво е навсякъде! при 5 независимо за какъв период ги правиш! спират и детските и стипеднията! тоест просто не ти превеждат парите по сметката, защото сега са със карти!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    И при нас е така, сигурна съм, така че най - вероятно ще ти спрат детските
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си