- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- zakusnqvami, a na vas?
Zdraveite, iskam da se oburna kum jenskata ouditoriq sus sledniq vupros: Tozi mesec zakusnqvalo vi e, poneje na men mi zakusnqva s 6 dni. Molq ako nqkoi e imal podoben problem s menstruaciqta si tozi mesec da mi pi6eBlagodarq vi predvaritelno
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Да, закъсня ми 16 дена. Но ми дойде преди 3 дена.
Не, не ми.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Da.Zakusnq mi s 4 dni i na mnogo ot priqtelkite mi su6to
Mersi mili4ki, nadqvam se v blizkite edin dva dni i na men da mi doide![]()
закаснява ми повече от 15 дни.Имам си всичките му болки там.. а него още го няма![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Na men vse o6te ne mi e do6la datata /nablijava/, no tozi mesec e napalno normalno da zakasniava, za6toto fevruari be6e malak mesec.![]()
I az si imam vsi4kite bolki, koito predhojdat menstruaciqta, no kakto na teb taka i na men o6te ne mi e do6lo.
ужасно е от сигурно една седмица ги имам тези болоки..правих си и тест,но ..още няма никой и направо имам чувството че ще експлодирам.. а и съм толкова нервна и напрегната че не ми е до нищоПървоначално написано от Prosto _AZ
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ако ти е като по часовник менструацията и имаш такова закъснение, отиди на лекар. За многократен път казвам - закъсня ми с по-малко от седмица преди време и се оказа, че ми е болен единия яйчник...
Mi na men vseki mesec mi idva niakude s 2-3 dena po-kusno ot datata no vednuj mi zakusnia s 2 sedmici!![]()
Kato po4esovnik mi e, no sega mi zakusnqva. Ina4e mi idva vinagi redovno, nai mnogo s 1, 2 dni zakusnenie. Predi 2 sedmici bqh na genekolog- vs e nared .
И на мен ми закъсня с 6-7 дена..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
На всички ли ви закъснява бе?Мен ми дойде една седмица по-рано
А винаги ми е хипер редовно. Ама пих едни лекарства за гинекологичен проблем и явно ще да е от тях...
oo i az izpolzvah vaginalni sve6ti4ki, zaradi bqloto te4enie, moje da e ot tova
Абе и на мен нещо ми прави номера.Февруари ми закъсня с 10 дни а тоя месец още не ми е дошло. Е как на повечето няма да им закъснява или подранява като времето не е нормално?!---> логично е
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
и аз имам същия проблем закъснява ми мн съм притеснена направо ужас... не съм си правила тест,защото вясеки път го правим с презерватив с приятеля ми...
не знам накакво се дуължи това закъснение ... но като се има предвид че на мен не ми идва по календар винаги на различни дати![]()
Късметлийка!На мене и с месеци ми закъснява!Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
На мен ми закъсня този месец с около 3дена...![]()
На мене ми закъснява 17 дена вечеНаправо това е капака на всичките гадости тоя месец....сега,ако имам и здравословни проблеми,вече ще ми дойде малко в повече.С майка ми решихме да ходиме на гинеколог др седмица,ако не ми дойде.Да уточня,че по принцип цикълът винаги ми е бил редовен и това се случва за първи път-откачаам
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
и аз имам такъв проблем...закъснява ми вече 1 седмицатест си правих-няма проблем...ама още не ми е дошло.Ся като прочетох че и на други се случва се успокоих ама наи кофтито е че ся ще заминавам на екскурзия и с моя пуст късмет тогава ще ми доиде...няма ли шанс да се придизжика цикъла по някакъв начин..как мислите?
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
закъснява ми ве4е 9 дена и съм се шашнала ..преди 3 си направих тест и е отрицателен... уж 4етох вси4ко и вътре пи6е6е 4е няма зна4ение кога ще се пи6ка... ама една фр ме изплаши и каза 4е било само сутрин и сега ще правя пак.. ужас и аз 1 път да изпадна в такава тъпа ситуация ...
Ше видим. Утре трябва да ми дойде, така 4е в момента съм на етап 4акане
![]()
Робинята на Quench