- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- zakusnqvami, a na vas?
na men vinagi ili mi idva to4no posledniq den predi da zakusne ili idva 1 den po kusno![]()
![]()
![]()
не
Оф, момиче, кой те излъга, че цикълът на жената е точно 28 дни? твоят явно е или 27, или 29. Вече много започвате да ме дразните.Първоначално написано от [B
e ne e to4no 28.. az go znam 4e e normalno da ti doide ot 21 do 28 ne e li taka?!Първоначално написано от `Death`Whore`
Нормално е от 25-26 до 32-33 дни. Но ако на теб ти идва точно на 27 дни, това не значи, че закъснява всеки месец - логично е да е нормално, щом е постоянно.
emi ok shte se suglasq s teb qvno ne sum dobre informiranaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
На мен ми дойде по-рано....понеже стана един фал и трябваше да пия Постинор![]()
И на мене ми закъсня доста - сигурно 2 седмици ...но СЛАВА БОГУ ми дойде ...
Закъсня ми 3 дена, но дойде![]()
![]()
Робинята на Quench
men ne mi be6e idvalo 3 meseca ot nervi
a sega mi propusna edin,no doide
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
oh zakusnqva mi 4 dena,a ina4e sam gore dolu redovna + - 2 dni,tova po4va da me pritesnqva 4estno kazano... [-o< rano e o6te za test mislq .. stiskaite mi pal4eta![]()
Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.
spokoino, mila, na mn momi4eta im zakysnqva tezi meseci. Normalno e, smenq se vremeto i kakvo li oshte ne. Ne se trevoji izlishno, shte si ti doide. Ako slu4aino ti zakysnee pove4ko, napravi si test za tvoe li4no uspokoenie, 4e vzemesh li da go mislish zashto zakysnqva, i zakysnqva sohte pove4e. Kysmetoh zakusnqva mi 4 dena,a ina4e sam gore dolu redovna + - 2 dni,tova po4va da me pritesnqva 4estno kazano... rano e o6te za test mislq .. stiskaite mi pal4eta![]()
ох хора на мен ми доиде преди една година и от тогава не ми е идвало изобщо споко
На мен ми закаснява ве4е 6 дена и запо4вам да се притеснявам![]()
Ami to4no tozi mesec utre trqbva da mi doide i nz dali 6te imam problemi ama ina4e e normalno v na4aloto da ti zakasnqva spokoino,a ako si pravila skoro sex si napravi test!![]()
![]()