- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- интересува ме ..
значи ся гледах тя и той ^^ и таа силвия вика там 4е не6то ако показалеца ти е по голем от беззимения си гей някфо такова ^^ тфа нали неа верно 6тото мене ми е по голям от беззимения нз 6то вервам ма си знам за мене си че си аресвам момичета,при някой друг така ли е ?
Естествено, че не е вярно! Тези неща не зависят от дължина на пръсти и т.н. хахахахха
![]()
![]()
Мноо си наивен ей!
Не е вярно мноо ясно.
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
ostanalo da e vqrno ti ako taka vqrva6 na vsi4kii![]()
![]()
![]()
хех..."тя и той" е комедия, не образователна програма..., но ако смяташ, че сексуалната наклонност на мъжа е скрита в пръстите, а съдбата е "написана" на дланта, вярвай![]()
да,гей си няма съмнение,не се пла6и това не е наследствено това си е болест предава6та се от поколение на поколение и т.н така че пак , да гей си ^^
Това са пълни глупости!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
![]()
![]()
tova ve4e me ubi
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Е че то на всеки палеца показалеца му е по-дълъг!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Хахахах не мога даповярвам![]()
![]()
Мн си наивен обаче
![]()
хахаха тва наистина беше смешноспоко не си гей
![]()
чух,че ако малкия пръст ми е най-малък съм лесбийка..![]()
...господи, защо на мееенн???!!!
оххх пи4 направо ме разби умряххх да се смея..наистина ли си помисли 4е е истина онова там е комедия сладур..споко не си гей щом се кефиш на мацки зна4и не си заеби го ства с пръстите мноо ясно 4 ене с еи гей ама вие мом4етата какви интересни ваприсо задавате!!!
Първоначално написано от divo_kotence
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
аааа щом го казват в сериалите, значи има защо! според мен тряа да пробваш, за да разбреш истината...
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
xhYAXHyAHxyh се пак сериала си е за да забавлява хората,а не да им обърква ориентацията![]()
emi...vqrvam na tq i toi i budi istinski gei![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Хахахахах да да да да да,гей си.Това,което казва Силвия е истина.Не ги гледай другите.Будалкат те.Поне пасивен или активен?
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..