- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дървена в леглото
Преди малко един приятел сподели , че бившата му била супер дървена в леглото .. едва ли не се държала като умряла .
Какво според вас прави една жена лоша любовница ? Възможно ли е тя само да седи и нищо да не прави ? Попадали ли сте на такива случаи досега ?
Просто ми е интересно какво мислете по въпроса .. кое проваля едно момиче и кара момчетата да му лепнат етиката "умряла риба"
Моята също не беше от най-шаващите,и даже я беше срам да се бара,което доста влошава секса![]()
![]()
Аз пък винаги съм се чудела какво точно означава "държена" и какво "богиня" в леглото...Как се държи едната и как другата, аз от кои съм, все пак нямам база за срванение...
Ще ми бъде интересно да проследя темата и мъжките мнения.
Съжалявам, малко беше офтопик, ама....ша ма извиняате![]()
Както се спомена като умряла,се едно ръгаж труп![]()
![]()
![]()
е това е дървена
![]()
Освен тези въпроси...И звук ли даже не издава?Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Абе,
съфорумки от толкоз въпроси мъжките избягаха и не пишат,само вие безсрамници сте нафлуудили .
Иначе дам и аз искам да знам . Ще съм крайно задължена![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ами ... аз лично не съм попадал на "дървена" дори сегашната ми приятелка е богиня
пробваме доста различни неща ... доста експирименти ... сякакви пози за който се сетим, естествено имаме любими нещаи за мен тя си е богиня
пък коя е "дървена" .... ми според мен тая която само лежи и чака и тва не една две вечери ... ми да речем повече от 80 % от сексащот то си е яко момичето да е отдолу ама всеки път ... дървена работа
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Жената може да лежи по гръб през цялото време и пак да не е дървена. Разликата е в това, че добрата в секса жена взема това, което иска, без притеснения и лиготии - иска някоя поза, казва си; целува партньора, пипа го, пипа себе си.
Незнам... аз мисля че няма дървени жени, а има просто прекалено срамежливи момичета, които трябва да бъдат предразположени от половинката си ( например с жестове които показват колко много държиш на нея или че тя може да ти вярва ) За това става въпрос.А относно "богините" не мисля че е нужно да преспиш с 10 момчета само за да набираш опит ахах най- много да се научиш да разбираш с какъв размер кур ти е най-приятно.Когато си с даден човек и започнете да правите секс, след изжестно време ще започнете да се разнообразявате.Всичко с времето си!! Всяка жена може да с епревърне в "богиня" както и мъжът в "бог" в секса стига да си намерят подходящата половинка![]()
За мен дървена е примерно жена, която, докато правим секс :
- Не се целува
- Не издава и звук
- Срам я е да си поиска каквото и да било
- Не дава да й правя френска
- Като види белезниците ми (мноо са яки, с розови пухчета) - и ми казва, че съм извратеняк
- Не ще да сменяме позите от време на време (то всяка поза е готина по своему, но си трябва маалко разнообразие) и приема задната прашка за унизителна
- Не иска никога да е отгоре
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
Всъщност човек става добър, когато прави секс само с един партньор, защото двамата се напасват.![]()
Подкрепям!Първоначално написано от `Death`Whore`
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
ludi st ei!jenata boginq vinagi moje da bade i jenata darvena ako ima ne6to koeto majat ne i dava po vreme na akta(seksa)xaxa edva li ne toi 6te e vinoven ako ne i e dostavil udovolstvie i ne i e pozvolil tq da se otpusne to togava majat...ne e eblio
![]()
:P
Точно така и аз съм на това мнение! Хахахаха сега осъзнавам гаджето ми какъв щастливац е!![]()
първо смятам, че е грубо да се каже, че една жена е дървена .... мисля, че в това определение мъжете влагат повече смисъла на "пасивна" .... Естествено е момчетата да не си падат по пасивни и лениви жени ... то кое да им хареса ....![]()
аз обаче мога да бъда щастлива, че не ме мислят за дървена, а ме нарекоха "богиня" ... :P хахахха
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
е па дървена, и на мене ми е дървен...![]()
Яяя...от коментарите май разбрах, че не съм дървена. \/
![]()
![]()
![]()
`Death`Whore` написа:
Всъщност човек става добър, когато прави секс само с един партньор, защото двамата се напасват.
Напълно съгласна съм....
В секса и 2-мата пърниори трябва да участват..иначе се губи удоволствието
що бе, може и трети да участваПървоначално написано от KeLly^^^
![]()
Може..но аз не си падам по 3-ките и за това ги изключих....Първоначално написано от assd
me tooПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...