[quote="Анонимко"]Да, не сте готови, въпреки че го правите. И не е заради възрастта, а заради начина ви на мислене. Ето какво чета из темите и си правя изводите /и не, не съм много по-голяма, аз също започнах от рано да го правя, но с друга нагласа/ Ето изявления на НЕготови за секс " Срам ме е, имам косми." "Ама че гадост, той има косми"
/с тия косми сте полудели из форумите бе- в "секс", в "здраве", в "козметика", айде стига бе, всяка втора тема, косми та косми, направете си раздел "коСметика"/ "Срам ме е от оня звук на въздуха във влагалището" "Срам ме е да ходя на гинеколог" "Гаджето ми пръдна като правихме секс, да го зарежа ли?" "Имам бяло течение, ама то е нормално и всички го имат" "Няма да правя орален секс на другия, мисля че е гадно /ама не съм пробвал/а"
quote] оо господи...междъ другото наистиа е така какви тъпи теми има а не можем да поговорим с приятеля(ката) си и да ото4ним вси4ко...БРАВО МАЦКО САМО ТАКА ШАПКА ТИ СВАЛЯМ 4УДЕСНО ТОЗИ КОЙТО ГО ПРО4ЕТЕ НЯМА ДА СЪЖАЛЯВА!!!! МНОГО ПРАВИЛНИ НЕЩА СИ ПИСАЛА АЗ ЛИ4НО СЕ ЗАСТЪПВАМ ЗА ТЕМАТА!!!! СТРАХОТНА Е