.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Лубрикант

Лубрикант

Някои знае ли дали в аптеките се продава лубрикант Durex Play че скоро раздаваха рекламно и се чудя дали се продава по аптеките,мерси за отговорите

Guest
    vijdala sum go v billa na kasite go ima

Горе долу кви пари ще е иначе мерси много,вече ще знам къде да търся

Guest
    Също може да се използва наместо лубрикант-ГРЕС Ефекта
    е много добър-има го в повечето магазини,не е скъп и една кутийка е около 500 гр.

ТОДОР ЖИВКОВ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    е много добър-има го в повечето магазини,не е скъп и една кутийка е около 500 гр.
    Това е наистина добра идея

Аве пичове сериозно ви говоря,иначе грес си имам в гаража,ама прекалено мазна

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    У нащо село домашен сапун използваме. \/

Мега фен Аватара на koalka
    Би трябвало да го има.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Аве пичове сериозно ви говоря,иначе грес си имам в гаража,ама прекалено мазна
    Вземи си високооборотна грес и няма да е толкова мазна

Фен
    Град
    Sofia
    Да има го и в Билла, но аз го гледах в магазините на Seven seconds, струваше 9 лв и някви стотинки, бтв. тойе watming pleasure,демек затоплящ с аромат на ягодка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    Да има го и в Билла, но аз го гледах в магазините на Seven seconds, струваше 9 лв и някви стотинки, бтв. тойе watming pleasure,демек затоплящ с аромат на ягодка!
    Нещо не си в час една кутийка грес е по малко от 9 лева някъде около 3-4 лева е.Има наистина в Билла това е вярно.Но не е с аромат на ягодка и то никак

ЪЪЪ,моя пише че бил за допълнително удоволствие и не смърди на нищо или по скоро на лубрикант ама мерси се пак,ще ходя да проверя когато имам възможност

Град
    varna
    4estno mn t1pa tema!!!!! za kvo pita6 tuka dali go ima? mi bqgai v nqkoq apteka i tam pitai! tolkova li e slojno

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    Oooo Warming pleasure RULZZZZ! Ima strahoten vkys i naistina se zatoplia kato dyhne6!

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    4estno mn t1pa tema!!!!! za kvo pita6 tuka dali go ima? mi bqgai v nqkoq apteka i tam pitai! tolkova li e slojno
    Много си тъп бе честно,да не ме мислиш за кретен,не съм в България,иначе точно тука щях да пише,аи моля ви се просто се чудех дли има щото не съм забелязвал

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Аиде стига с тая грас бе хора не писах тема-скърцат ми лагерите,препоръчаите смазка все още не скърцам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си