- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- VIE OLIGOFRENI LI STE ILI DA?
AE SAMO MALOUMNICI IMA V TIQ FORUMI E!SEFTE VLIZAM I 6E MA UMORITE S VA6ITE GLUPOSTI!STIA STE PISALI GLUPOSTI ,NE STAAITE SME6NI!
WTF?!!kvi gluposti be pi4 q poqsni, 4e ot posta ti ni6o ne razbiram
WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF!SwF
дуре няма повече !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Оммм, оммм, кланяме се пред твойто прозрение...
Beeee da bqga6 ot tukaaaa... kat ne ti iznasq nevlizai po forumi brq lesno e![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
mm poklon moite uvajeniq i po4itaniq molq da ni izvini6 nas gre6nite i tupite koito posve6tavame foruma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
МИ според мен човека сЕ Е ОТЧАЯЛ ОТ: "днеска се надрусах супер яко!", "днеска правихме с гаджето ми секс аз съм на 13 и мисля че съм бременна тъй като свърши в устата ми", "страх ме е да не го нараня" и т н .........![]()
![]()
![]()
tyjno e ..Първоначално написано от ThePainIsReaL
Нещо се е изнервил пича![]()
![]()
KO ZNA4I 'WTF' EEEEE?Първоначално написано от *WeEdYy*
vij sa moi 4ovek nz dali gi caka6 teq raboty ama POKLON PRED SVETLATA TY PAMETПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
taka stavat tuka teq raboti
![]()
koito ne mu iznasq go likvidirat![]()
![]()
![]()
dam taka eПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
ama 6te si ispaty
![]()
![]()
![]()
здравей аз съм пълен олигофренПървоначално написано от Анонимко
но ти си 1ви 100%
What the fuck? значи,скъпо гостенче!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let the beats control your soul...
tochno si go kazal cohvekaПървоначално написано от Анонимко
1:Умри от запек.Първоначално написано от Анонимко
2:Пожелавам ти жена ти да роди таралеж - да не можеш да си погалиш детето.
3:Пожелавам ти и жена ти стоножка да роди - да да не можеш да смогнеш заради обувки.
И 1 въпрос.Прикриваш ли,че си проЗ ???
Явно не,ако съдя по правописните ти грешки,но ти ще кажеш.
Поздрави и нищо лично.
СТИГА С ГЛУПАВИТЕ ТЕМИ НА ПРОПАДНАЛИТЕ НЕДОРАСЛИ ИДИОТЧЕТА! СТИГА С ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ТЕМИ! 17 ОТ ВАС СА ОТГОВОРИЛИ (С МЕН 18 ) !!! СТИГААаАаА! МОДЕРАТИОРИТЕ НЯМА ЛИ ДА СИ ПОМРЪДНАТ МАЛКО КУТРЕТО И ДА Я ЗАКЛЮЧАТ! пффф
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
hahahaha scepvash nogo hahahaaaaaaaПървоначално написано от Dancho_93
Ам понякой път нали трябва да става бъзик е..Първоначално написано от Анонимко
сопол........
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
maika vi i prokajni lapeta.Nai-lo6oto e 4e pravite maloumieto si ob6testveno dostoqnie. Polovinata kele6i ot vas seks ne sa vijdali,za droga sa gledali po filmite ma ina4e narejdat scenariq za filma. Absolutni kreteni.
ne toi a vie ste kompleksirani kato se mislite za neshto poveche.
prodyljavaite da se opitvaite da kazvate neshto ostroumno she vi omryzne nakraq
zna4i na teb ostroumieto ti eomraznalo ve4e a?Ok bate,ama nedei sega da zanimava6 s gluposti de!
; ) май по-лошото е 4е е тъкмо обратното и хората имат нужда да споделят...А ти най-вероятно си поредната страрческа деменция,която се възмущава от младото поколене ; )Първоначално написано от Анонимко
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'