.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Когато обичате някой а не сте с него...

Да предположим - обичате 1 човек , но по 1 или друга причина не сте с него...Или е далеч от вас , или си има той свое момиче , или вие си имате гадже което не искате да нараните.Знаете че може би и той има нещо към вас,а вие сте много хлътнали . Какво става тогава? Как си го връщате и как разрешавате ситуацията?

Ох като почнете с това "не искам да го/я нараня" направо ми иде да си прережа вените. Просто напоследък си много объркана, не се притеснявай.

Изяснявам си чувствата и след това взимам решение. Никога не бих останала с един човек, само защото не искам да го наранявам. Ако този, който е обвързан, не бих унищожила връзката му. Просто бих изчакала да видя как ще се развият нещата и можр би след време ще му призная.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Чувствата на първо място! Дори и да си имаш гадже, щом обичаш друг човек, то рано или късно ще направиш нещо по въпроса.
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Чакам .. чакам .. чакам ... и изгарям от чакане . Защото едва ли има нещо, което мога да направя. Понякога е много трудно да се откъснеш от оковите на единия и да се дадеш на друг, обстоятелствата са такива, че нямаш избор. Само таиш надеждата, че някъде,някак и някога занапред нещата ще се подредят, защото всички заслужаваме да сме щастливи,нали ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    sqka6 e napisano tui za mene basi... nz i az sam mn obarkana i napravo...mislq parvo da iz4akam da vidq dali ne e samo momentno privli4ane kam mom4eto s koeto ne moga da bada, pak ako razbera, 4e ne e ve4e 6te deistvam..6te iz4akam da se razdelqt s fr si i 6te se vzemem :PPP

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Честно казано случвало ми се е и общо взето нищо не правя. Продължавам си живота. Няма смисъл да се товаря с въпроси от сорта на Защо.. Така е трябвало да стане и така е станало.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Град
    Пловдив
    ем правя всичко възможно за да съм с него...а относно гаджето....накарай го той теб да зараже а не ти него....и така няма да го нараниш и ще ти е малко по добре.....

Мега фен Аватара на koalka
    Най-напред бих поговорила с него, но бихме имали нещо общо само, ако чувствата му са силни.

maiskata_kralica
    Guest
    v momenta sum v tva polojenie...pre4kite sa goleeemi kato zapo4nem ot tova c4e sme ot edin klas i 4e sme malko rali4ni koeto ne e fatalno , no parvoto.... i 2mata si nqmame nikogo no pak neshto ne stava... vse nqkoga shte mi mine

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    С моя приятел вече сме заедно от доста време.Аз съм много приварзана към него и искрено го обичам.За съжаление през повечето време сме разделени...по стечение на обстоятелсвата.Трудно ни е..но щом има любов няма невъзможни неща.

Супер фен
    не знам

Guest
    По-гадно е когато обичате някого, тя ви е казвала че ви обича, говорите всеки ден и знаете, че никога няма да сте заедно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    Честно казано случвало ми се е и общо взето нищо не правя. Продължавам си живота. Няма смисъл да се товаря с въпроси от сорта на Защо.. Така е трябвало да стане и така е станало.

I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Голям фен
    mii na men mi se e slu4valo da sam s nqkoi samo za6toto ne iskam d ago naranq!no nakraq poslu6ah sebe si i slojih krai na tazi zabluda i se 4uvstvah mn mn po-dobre!
    spored men tr da se precenqt mn dobre 4uvstvata i da se sledva sarceto!lo6o e nqkoi d ago boli,no vse pak tr da mislim po-4esto za sebe si,ne samo za drugite!makar 4e az vse obratnoto pravq
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен
    Hmmm bqh v takov apolojenie.Mnogo go obichah,a toi ne iskashe da chuva za mene.E,v kraina smetka mi pisna da mu vyrvq podir zadnika i go zaebah.I moga da kaja che sega se chuvstvam mnogo po dobre.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    sqka6 e napisano tui za mene basi... nz i az sam mn obarkana i napravo...mislq parvo da iz4akam da vidq dali ne e samo momentno privli4ane kam mom4eto s koeto ne moga da bada, pak ako razbera, 4e ne e ve4e 6te deistvam..6te iz4akam da se razdelqt s fr si i 6te se vzemem :PPP
    DA...syglasna sam...i az sq sam v nqkfo takoa gadno polojenie...
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

ОХ ТАКИВА ВАПРОСИ ГИ ИМА 1000 БЪДИ ИСКРЕНА ИЗЯСНИ СИ ВСИ4КО 1.ПИТАЙ ГО ИЗПИТВА ЛИ И ТОЙ СЪЩОТО АКО НЕ ГО ЗАБРАВИ АКО ДА...НАПРАВЕТЕ ВСИ4КО ВАЗМОЖНО ДА СТЕ ЗАЕДНО..ОБЯСНИ ПРОБЛЕМА НА ПРИЯТЕЛЯ СИ И ДОРИ ДА ТЕ Е СТАРХ ОТ СТРАНИ ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ЗА ВСИ4КИ ДА МУ КАЖЕШ ТАКА НЯМА ДА ГО ЛЪЖЕШ..

Град
    софия
    изясни се с другото момче дали изпитва същите чуства към теб ако да се събирате. А на гаджетата си обяснявате проблема направо няма смисъл да ги лъжете
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си