.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Guest

Видях снимка на друга в телефона му?

Начи днеска казах на гаджето ми да ми даде телефона си да го разгледам..Почнах да си ровя,и гледам една папка "friends" в снимките..И той вика "тука няма нищо",обаче аз влязох..И гледам 3 снимки на няква си!Излязох от там ,дадох му телефона и се обърнах на другата страна..Той вика "е айде стига де тва е една от класа" ,след тва ми вика "Ее,стара е тая" И аз му казах че тогава и аз ще си кача снимки на телефона на бившия ми..И от там почна да ми се умилква,да ме целува и т.н..Как мислите?

Град
    Pink Paradise
    Ще ти кажа, че си мнооого хитра... Как може да му се цупиш за неща от личния му живот?!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Толкова ли е фатално,че момчето има снимка в GSM-a?
    Не може да има приятелки момичета,или какво?

Това са глупости,според мен.

Супер фен Аватара на maybelline
    Не му се сърди,но поговори с него съвсем искрено(би трябвало да сте свикнали с искрени разговори ) и му кажи,че ако иска да е с друга,заслужаваш да разбереш,а не по някое време изневиделица да скъса с теб.

Цитирай Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
    Ще ти кажа, че си мнооого хитра... Как може да му се цупиш за неща от личния му живот?!
    Защото може би иска тя да е личния му живот.
    И аз бих се ядосала, ако е разна там си освен, ако не са колежките му .. Не го мисли повече. На момента си реагирала остро - аз лично те разбирам (карай, че гледам да не си показвам така изблиците, но пък твърде често и става... бих казала почти винаги), но просто няма нужда да мислиш тия снимки повече. Каквото, ще стане.. да стане

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    В телефона си имам снимки и на други момчета и?
    Гаджето ми да тръгне да ми държи сметка?
    Пфф...
    Доста ревнива и наивна си.
    Нима ти не говориш с други момчета и нямаш снимки на други, освен него?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Re: Видях снимка на друга в телефона му?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Начи днеска казах на гаджето ми да ми даде телефона си да го разгледам..Почнах да си ровя,и гледам една папка "friends" в снимките..И той вика "тука няма нищо",обаче аз влязох..И гледам 3 снимки на няква си!Излязох от там ,дадох му телефона и се обърнах на другата страна..Той вика "е айде стига де тва е една от класа" ,след тва ми вика "Ее,стара е тая" И аз му казах че тогава и аз ще си кача снимки на телефона на бившия ми..И от там почна да ми се умилква,да ме целува и т.н..Как мислите?
    Чупи левака и идваи!
    Light The Universe

Guest
    Той хубаво си има снимки..Ама защо ми каза че няма нищо в папката,при положение че имаше!?!?!? А и първо ми казва че била от неговия клас,после ми казва е била минала тая..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Че аз имам повече снимки на приятели и на бившия, отколкото на сегашния ми приятел! Не мисля, че това е проблем и повод за караници и ревност!

Град
    L'ombelico del mondo
    според мен не трябва да реагираш толкова остро!
    щом ти е неприятно тези снимки да са в GSM-а му просто му го кажи и той най-вероятно ще ги изтрие!

xoxo kolejke kak si na men mi se slu4i sa6toto skoro samo 4e az znaeh koe e tova momi4e i ni6to ne mu kazah za6toto e glupavo spored men nedei da stava6 dosadna i banalna s takiva izblici na revnost za6toto mnogo burzo 6te mu omrazne6 ako ima ne6to koeto trqbva da znae6 a ne go znae6.. to 6te se razbere rano ili kasno

vaobshte ne e trqbvalo da go pravish na vypros,mnogo ostro si reagirala,gorko mu na momcheto ako pazi stari smsi.kato ne ti haresva tova mu kaji,a ne mu se cupi,nishto ne pechelish taka
    Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey

Абсолютно..заради няква снимка...

Мега фен Аватара на koalka
    След като я е сложил в тази папка, най-вероятно тя му е просто приятелка, но честно да си призная и на мен не би ми станало кой знае колко приятно.

e da normalno da ne stane priqtno stava vapros 4e za neq e po-dobre da si premal4i... ili pone da se napravi 4e ne i e stanalo nepriqtno za da ne stava dosadna ili paranoi4ka makar 4e zavisi ot 4oveka dali moje da sdarja emociite si ili izbuhva barzo bez da se zamisli

Guest
    МАЛОУМНИЦИ

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    mi 6tom ti e dal da my razglejda6 tela na4i njma kvo da krie tfa e!

Цитирай Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
    mi 6tom ti e dal da my razglejda6 tela na4i njma kvo da krie tfa e!
    sigurno
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Far far away
    Това, че имал снимка на друго момиче - голям праз, обаче защо се прави на треснат с чук и се чуди какво да ти каже за това момиче. Аз също имам снимки на момичета, обаче никога не съм лъгал за тях. Гледам да давам свобода на момичето до мен и очаквам същото.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не трябва да ти пука толкова . Това си е минало бешило . И аз имам снимки ( не само техни , а и общи ) , смс и кво ли не на бивши гаджета и момчета , с които само съм спала и разни такива в телефона и iPoda си , и ако това ще е проблем за приятеля ми , просто да не ми е приятел . Той няма право да ми се бърка във всичко . Щом съм с него , значи съм с него . И точка .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Много си проста,ама честно...Всеки си има личен живот,и още повече право на лична свобода..Така че не му се бъркай,какво като ти е гадже
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
    Би трябвало тя да е част от личния му живот,ако питаш мен....
    По темата-Лелеле и сега какво ще правиш???????Край!Той има снимка на друго момиче в телефона си-това е най-лошото нещо,което може да се случи на човек.Мила,направо не ти завиждам,съчувствам ти за тази голяма трагедия
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey

И аз така мисля!Извинявай ама освен теб, той все пак трябва да има приятели, нали?А и все пак това е само една снимка..

Супер фен
    tva e systezanie toq e kurvar prosto trqq si po dobrata a ne cupe6tata se

Град
    In Your Mind
    Даа добре... има момичета, с които е приятел и си общуват и край, значи не те обича и трябва да се самоубиеш. Логика...
    А под нищо може да е имал предвид, че не е нищо важно или кой знае какво...
    БДУ той моя приятел по твоята логика да е умрял от ревност, имам 96567893 снимки на бившия в компютъра си, че чак и на десктопа съм го пльоснала...
    I love you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си