.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: zak1snenie

Guest

zak1snenie

Za6to cikala mi ne e redoven zak1sqva mi.
    ima li za4enie dali predi da mi doide menstryaciata pravq sex?
    ot kakvo zavisi tva zakasnenie?

Guest
    mi poprincip 2 godini sled kato ti doide cikala vse o6te se regulira.
    a ina4e cikala se vliqe ot mnogo ne6ta t promqnata v sezonite,ako se pritesnqva6 za ne6to,ot razli4ni emocii i t.n. a za tova dali sex-a vliqe na cikala az mislq 4e otgovora e da,za6toto moq cikal poprincip e redoven,no kato pravq sex 1-2 dni predi da mi doide zadaljitelno mi zakasnqva sled tova s nqkolko dni

Голям фен
    А ти какво имаш предвид под "цикъла ми не е редовен"?Дай нещо по-конкретно .

Guest
    Emi naprimer minaliq mesec mi doide na 10 svar6i mi na 16 a sega sme 15 a o6te ne mi e do6lo

mimi_f
    Guest

hora mn e speshno

Здравейте хора имам едно много важно питане,защото вече ми закъснява към 10 дни... по принцип преди имах много нередовен цикъл и дори не ми е идвало по 1-2 месеца, но напоследък от 7-8 месеца откакто правя секс ми беше горе-долу редовен.Та мисълта ми е .... дали може да има нещо, правих секс само 2-3 пъти и то бе6е веднага след предния ми цикъл (когато уж е безопасно) имах болки в корема когато трябваше да ми дойде, но не ми доиде, а и гърдите мн бе болят:( правих си тест и е отрицателен, но се притеснявам че още не ми е дошъл цикъла :(
    П.с. много пия течности и мн често пишкам.... и нз защо е така.... може и да си внушавам вече нещо.. :(
    помогнете ми моля :(

Mili4ka sladi4ka
    Guest
    Zdraveite sladurki, i na men mi zakusqnva ve4e 9ti den... ne sum si pravila test, no mislq ,4e na mn hora tozi mesec im zakusnqva

Мега фен
    Разбира се - има магнитни бури цял месец, нормално е. Нито сте бременни, нито можете да имате проблем.

Супер фен
    И за няколко дни прайш проблем?!На мен като не ми идва по 6-7 месеца ,аз оплаквам ли се?! [/i]
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

zak1snenie

of i az se pritesnqvam i n amen mi zakusnqva i predi mi se e slu4valo dori po 9 meseca,no sega e po razli4no 6tot ne bqh izpadala v takiva otno6eniq s priqtelqt si

ami na men mi e zakusnqvalo s 3-4 sedmici ponqkoga,ne e tolkova stra6no
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си