- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vlubena sum v nai-dobriq so priqtel
e toi ne e kazal che shte bude s men kaza che shte misli no pone kaza che i toi mn me haresva i az mn se kefq samo che dneska imam 2 dvoiki ujassssss
kofti
da naistina e kofti ...
offfffffff nz veche dnes mi napisa sms che nishto nqmalo da izleze mejdu nas dvamata che ne sme si podhojdali che nam si kvo che bil razbral mn neshta za men mn istini i che iskal nqkoq da go obicha istinski a az kak go obicham falshivo li bojeee nz tolkova mn rev irevah tolkova mn me boli vednaga mu se obadih da govorim a toi prez cqloto vreme mi se hilq i prostq nz kakvo da pravq tolkova mnogo go obicham a toi taka me naranqva pomognete mi!!!!!!!!
3 godini ne sa nikak malko,no vse pak ti go poznavash nai - dobre i mojesh sama da precenish dali moje da se poluchi neshto mejdu vas.Ako mislish,che nqma da izleze dylgotraina vryzka,nqma smisal da jertvash takova golqmo priqtelstvo zaradi nqkolko dena radost.Kazvam ti go ot lichen opit.Jertvah se.Spodelih s nai - dboriq mi priqtel,che go obicham,no taka i ne izleze nsihto.I sega dori ne si govorim.Samo na edno zdrasti sme.E ne vqrvam da iskash i ti da si taka s priqtelq ti.
какви нвща е разбрал за теб? от други хора ли ?
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
da ot drugi hora i nz kakvi popitah go toi mulchi i sumti tva e nishto ne kazva!
pomohst be hora pomognete mi de pls nujdaq se ot suvet mnogo e speshno!!!
Ми не знам мацка..Всичко е много сложно.И аз съм поставена в някаква подобна ситуация,но не знам.Значи според мен трябва да го попиташ защо взъщност е променил мнението си и защо вече не иска да бъде с теб.Кажи му всичко ,което чувстваш,защото така или иначе,ако нещо се е оплескало в отношенията ви няма да се оправи като премълчиш какво чувстваш.На мен лично ми е много трудно да изразявам чувствата си ,но те съветвам да го направиш и да изясните дали има шанс да бъдете заедно или не.Ако случайно нещата не се получат му кажи,че искате да запазите приятелството си ,защото за теб то е най-ценно и защото е глупаво да преебете нещо,градено толкова време заради някакви чувства.Успех ти пожелавам! =)
pri polojenie 4e go haresva6 ot godini kakto kazva6 e logi4no 4e tr da mu kaje6 i da vidi6 dali i s nego ne e taka.no vse pak imai v pedvid 4e ne6tata moje i da se vlo6at.tva 4e sega ste nai-dobrei priqteli ne zna4i 4e ako toi ne ti otvurne sus su6tite 4uvstva illi puk trugnete i skusate posle moje i da ne si ostanete priqteli ili daje da ne si govorite!ot opit ti go kazvam.i az ne vqrvah 4e moje da stane no fakt!uspeh
mi az mu kazah pri men ne e slojno da si izrazq chuvstvata obache toi mi govori gluposti az kaja neshto seriozno i toi se hili nz si kvo i v chata i po sms mi kazva che me haresval mn che nz si kvo nz si shto kakto i cvehra mi napisa onazi otvratitelen sms koito iskam da zabravq zavinagi iskam go mn!!!
mi budi samo s edin ne i sdvama 4e 6e vzeme6 da se oburka6
che az sega samo s nego se zanimavam samo za nego mislq i samo nego iskam taka che nqma drug i ne sum oburkana zatova pishete mi pls help me!!
Пробвай това е моят съвет!!бъди смела и УспеХ! надявам се да бъдеш щастлива.. мисля, че основата на всичко ще е приятелството ви, а от там и всичко друго![]()
![]()
Няма вечни приятели - има вечни интереси.Няма пълно щастие - има само щастливи мигове!
Ти на колко си? Щот според мен незнаеш кво точно искаш все още. Иди подишай малко чист въздух , седни късно вечер на тераската, запали 1 цигара , що не и пура, сложи си 100 гр. водка, текила, ракия , бира или квото искаш и докато пушиш мълчаливо се замисли .... ама толкова дълбоко че глава да те заболи. Е, ако не измислиш и тогава нешо , то тогаа и ние няма да можем да ти помогнем. Тва мисля![]()
na 15 sum i mn dobre znam che iskam samo i edinstveno nego zashtoto go obicham nai mnogo na sveta toi e vsichko za men i drugo ne mi trqbva!!!!!!!!!!
Кажи му!Ако е разбран мовек най-лошото,което ще стане е,че ще разбере без да сподели обичта ти,но ще се отнесе добре и няма да прекратите приятелството си,поне....Ако го мислиш за разбран човек му кажи,животът е един и ако сега не му кажеш няма да има кога,разбери го.Бъди щастлива и многоо успех![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Правиш грешка като се занимаваш с такава история!Повярвай ми!Или единия или другия!Ти избираш!Но внимавай да не съжаляваш после!!!
az veche sum izbrala nego ako trqbva pak da izbiram pak bih izbrqla nego vinagi shte iskam nego i moje i da e greshka no znam che go iskam ujasno!!!!
dosta mi e trudno v momenta suma ti suveti poluchavam no pak e trudno!!!!!!!
bqhte super pravi sega voobshto ne mi govori nito mi pishe sms nito kogato e v chata mi se vkluchva veche daje i edno zdr ne si kazvame vurvim kato vlak bez gara i vse edno nikoga ne sme imali neshto obshto ujasno se chustvam!!!!