.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Мега фен Аватара на machoka
    ..абе нали трябва да сме патриоти бре, да имат 'малолетните и непълнолетните' /за които толкова се тръби/ около каква кауза да се обединят и да си играят на бунтовници - патриоти.

Толкова е абсурдно и фалшиво, че няма на къде.

Едно на ръка пък, че и тези качулати вЕрно са инструмент в ръцете на мощни интереси и стават за смях момчетата с тъпите си постъпки.

Мачок,

интересно ми е дали као дата.бг организираше митинга щеше да си на същата позиция. Не мога да съм сигурен на коя позиция щеше да си, но предполагам...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Мега фен
    Град
    Utopia..
    не знам дали е правилно или не , но все пак ония от холивуд си взимат хонорарите и няма да обеднеят ако им теглим филмите безплатно
    същото се отнася и за музикалните звезди

Доколкото знам арена и замунда подкрепят и организират протеста, а си мисля че дата понеже не е чак толкова потървпеша и защото засегнатите тракери са и конкуренти не го подкрепя. Може и да бъркам, не съм сигурен.

Одър Дименшън - 10 пъти го казах за чужда музика и филми ОК, но когато става дума за български изпълнители е препоръчително да си купиш диск. Според мен затова музиката ни е чалга. Циганите, които не са чували за интернет и компютър си купуват чалга дискове и затова от там идват пари. А от другата музика никакви пари не се печелят.
    бан по ип и профил

Мега фен
    Град
    Utopia..
    1 - съжалявам , но не съм чел мненията ти
    2 - вярвай ми , ако финансовите условия НИ бяха други , щях да си купувам дискове ... Реалността обаче е друга , и ако трябва да съм искрен - нямам възможността да отделям за това пари и не виждам защо е срамно да си го признаваш...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ми аз на протест няма да отида , ама и 12-16 лева за дискове няма да давам .. освен ако не се върне тоталитарно време де

и експлойтед - ще ме критикуваш и ще ми четеш морал , когато си закупиш Уиндоуса , с който си в момента
    За колко от програмите , които ползваш си си платил ?

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    и експлойтед - ще ме критикуваш и ще ми четеш морал , когато си закупиш Уиндоуса , с който си в момента
    баща ми си е закупил оригинални уинодуси (за офиса си), така че АЗ имам право да говоря.

Ако се върне комунизма (стига да сме на странаната Русия де, защото комунизъм на страната на Америка е много зле) всичко ще ти е безплатно. Доколкото знам по време на комунизма изобщо е нямало закони за лицензи и тем подобни, какви ти права какви ти чудеса тогава?
    бан по ип и профил

Guest
    Аз съм там...
    Спряха ми дата торента, спряха замундата, искат и арената да спрат... ама на. Отново ще се възроди от пепелта.
    И незнам какво толкова се оплаквате от НСБОП ГДБОП и други съкращения. Да не мислите че зависи от тях. Служителите на тези "елитни" групи също не взимат милиони.Тук става дума за конкуренция и пари. Симулираме дейстие, а всъщност... А тези усилия могат да се сложат в борбата срещу дрогата и други работи.
    А и българина не мисли като чужденците... според тях те трябва да дадат пари за софтуера музиката или каквото и да е там, защото ако те не дадат, компанията няма да може да се развива, няма да произведе по добри продукти и други подобни. Да... така е.... пиратството ограбва. Но... нима това е най важното... Торентите не са пиратство. Още в зората на торент системата в Америка е доказано че това не е пиратство. Да не би да са по големи тарикати от нас. Аз съм на протеста. Толкова много време съм отделил на Арената на Замундата и няма да им позволя да ми го затворят.
    В арената или в замундата... не помна къде видях един много добър пример. Ако препиша 1 книга пират ли съм. Ако съм си купил една книга и е дам на приятел да е прочете- пирати ли сме ?

П.С. Дата.бг - това вече е пиратство. Не е торент, не е ДЦ, не е нищо ама си бачка. Не е докосват и с пръст. Но защо ли?
    Не искам да ми затворят и дата-та, ама това тяхното е наглост.

П.С. Да живее комунизма

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    баща ми си е закупил оригинални уинодуси (за офиса си), така че АЗ имам право да говоря.

Ако се върне комунизма (стига да сме на странаната Русия де, защото комунизъм на страната на Америка е много зле) всичко ще ти е безплатно. Доколкото знам по време на комунизма изобщо е нямало закони за лицензи и тем подобни, какви ти права какви ти чудеса тогава?
    може и да не е имало закони , лицензи и т.н. ,но хванат ли те да нарушаваш благоустройството и реда , за доброто на партията и народа заминаваш в Белене..

Guest
    можете ли да влизате в форума на замунда.
    Аз не мога, някои да даде инфо моля.javascript:emoticon('')
    Crying or Very sad

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    когато става дума за български изпълнители е препоръчително да си купиш диск. Според мен затова музиката ни е чалга. Циганите, които не са чували за интернет и компютър си купуват чалга дискове и затова от там идват пари.
    Мислиш ли че пиратските дискове по 3-4 лв. които копуват циганите са оригинални. Един продавач примерно тегли албум преснима му обложката и го продава като оригинален по 3-4 лв. А циганите понеже не разбират от тези неща (повечето) си го копуват защото им е по евтино! Така ча направи си извода... Аз също преди време си копувах дискове от пазара и не мисля че преди 2-3 години 1 диск на Еминем оригинален ще струва 5 лв.

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Да ви съобщя... Поради големите ветрове които ще засечат протеста ... той ще се проведе в Южния парк... Стига сте говорили ми направо елате в четвъртък от 17 часа... каде по точно... :

да беха го турили откъм Витошка да мое да ми е на 3 мин...
    Немам Подпис...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    kak moje da ni spirat torent-trakerite??? Tiq ne sa s vsi4kiq si...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си