.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Тема: Бал ? ВТФ??

Hybrid View

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Бал ? ВТФ??

Дееба, маа му дееба. Омръзна ми тоя живот.
    Бал, та бал.
    Само ми дават зор за рокли, обувки и тъпотии.
    Най-накрая ще се появя по дънки и бюстие. Но нееее, майка не дава, мъжа не дава, и баба ми от Америка ( ако я имах) и тя нямаше да даде сигурно.
    Бясна съм. Стават скандали заради МОЯ бал.
    И пак пари, пари, пари... в устите на всичко живо са ПАРИТЕ.

Аре дайте някакви сайтове за рокли или яко облекло не знам и аз к'во.
    Обиколих толкова магазини, че вече не знам и аз. И всичко е тоооолкова грозно. Отчаях се.

I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    e kvo tolko si nedovolna ? ima hora koito ne mogat da si pozvolat i na bala si da otidat.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Апф мацка,разбирам те от части... .Аз догодина съм на твоето дередже.. Обаче моята рокля поне е по поръчка а модела вече съм си го избрала(не ми пука за модата или др.) Защо и ти не помислиш да е по поръчка,за да бъде такава каквато ти я искаш. А за дънките..хнм..аз знам 1 дето отишъл в кофа за боклук с бояджийски дрехи... Историята е виждала много неща.А и да - тва си е твоя бал,не им се давай да го развалят. 1 в живота ти е все пак
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e kvo tolko si nedovolna ? ima hora koito ne mogat da si pozvolat i na bala si da otidat.
    Ama мен не ме ебе за бала ! Ако мислиш, че имам някакво желание да ходя...

Guest
    nz kvo ima6 ama nie kvo da napraim kato ti e pisnalo?prosto otidi si izberi nqkva bul4enska roklq i si gotova.

Guest
    nz kvo ima6 ama nie kvo da napraim kato ti e pisnalo?prosto otidi si izberi nqkva bul4enska roklq i si gotova.

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Помолила съм да ми дадете някакви линкове към рокли или дрехи.
    Това е.
    И ми е писнало, защото всичко е хипер скъпо и безумно.

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    за кфо треа си с рокля.....облечи се така че да ти е удобно да ти харесва...пък кфо ти пука за целия филм..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Мога да ти дам под наем моята от миналата година По поръчка е шита...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Бънгъл, сайтове колкото искаш, но според мен няма никаква полза да ги разглеждаш, защото ще си харесаш рокля, а няма да можеш да си намериш... Ето ти все пак някои:

http://www.promgirl.com/
    http://www.promspot.com/
    http://www.bestpromdresses.com/
    http://www.promdressshop.com/
    http://promdress.net/
    http://www.shopshop.com/

И на мен не ми пука за тоя бал, затова си купих първата рокля, която ми стоеше добре. Доколкото знам, поне в моя град (не знам как е в софия) вече почти не приемат поръчки, защото времето напредна доста. Наистина по магазините няма нищо хубаво, но те съветвам да отделиш един следобед, да обиколиш и най вече да тръгнеш с ясната нагласа да си купиш рокля. Щом не ти пука за бала, значи нямаш кой знае какви претенции за рокля... Има къде къде по-фрапиращи случеи

Айде успех ти желая

П.П. На мен проблем са ми обувките... никога не съм ходила на токче и сега не знам какво ще правя

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    На мен ми казват,че ще извърша най-голямата грешка в живота си защото няма да отида на бала си .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София

На мен тази ми харесва, не е нещо особено, но и не виждам смисъл защо повечето искат да бъдат нещо повече от останалите и после само страдат, че на някоя друга роклята е била по-интересна. За мен този модел е супер свеж и пролетен Могат да се направят малко корекции по модела. Но не разбрах дали не си търсиш някоя с кринолини и тн.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Ей ама като почнете да се вживявате с тоя бал.. Рокли, костюми.. Даже не мога да разбера защо се прави това. Че не мога с тия пари да си купя ебати нещата от който да имам полза и да пропусна да друсам задник в "Най" и вместо тва да си се напия някъде където бих отишъл и попринцип.
    Абе като цяло е тъпо и яко жалко да се правиш на някъв дето не си.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Абе като цяло е тъпо и яко жалко да се правиш на някъв дето не си.
    Ама е забавно, и е свежо разнообразие.
    Аз мразя рокли и токчета, но облякох и се почувствах много различно.Естествено не сложих подобни неща отново...

До авторката- няма смисъл от сайтове. Най- добрия начин да харесаш рокля е като я облечеш... Аз купих първата, която ми намигна, защото не ми се занимаваше много... Но я облякох и ми пасна страхотно.
    [/b]
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Аз съм си избрала модел и ще ми я шият във Варна. Иначе пишеш в гугъл "рокли" или нещо такова и ти излизат 1 милион сайта.

Аааам..и какво всички толкова не харесвате,че ще имате бал бе егати злетата дето сте,това е едно от най-яките изживявания.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    На мен ми казват,че ще извърша най-голямата грешка в живота си защото няма да отида на бала си .
    Само да ти кажа,че на бала получаваш изключителната възможност да се ебаваш с всички съученици,докато са пияни и да им направиш уникални компромати - например,класиката да изкарате някого да танцува бос,гол от кръста нагоре,с вратотвръзка и с по едно кебапче във всяка ръка...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Само да ти кажа,че на бала получаваш изключителната възможност да се ебаваш с всички съученици,докато са пияни и да им направиш уникални компромати - например,класиката да изкарате някого да танцува бос,гол от кръста нагоре,с вратотвръзка и с по едно кебапче във всяка ръка...

Това е идея !

Със сигурност...

Аз костюм все още не съм си избрал, понеже това въобще не ме вълнува, още по-малко пък ми се обикаля по магазините да си търся. Май най-накрая ще взема някой костюм от бащата и с него ще отида на бала...

на бала получаваш изключителната възможност да се ебаваш с всички съученици,докато са пияни и да им направиш уникални компромати - например,класиката да изкарате някого да танцува бос,гол от кръста нагоре,с вратотвръзка и с по едно кебапче във всяка ръка...
    При мене нещата стоят така, че няма да има нужда аз да се гавря с тях или да ги поощрявам - милите ми съученици сами ще се направят за смях.

П.П. Ако трябва да бъда откровен, според мене баловете са си чисто избиване на комплекси. Мания за величие. "По принцип сме си прошляци, но дай поне за една вечер да се направим на принцове и принцеси" - много хора разсъждават именно така. Някои индивиди от моя клас си мислят, че след като си облекат в скъпи дрехи и отидат с хубава кола на въпросното празненство, ще станат по-велики. Да, ама не! Това е като да хванеш едно лайно и да го увиеш в красива и скъпа опаковъчна хартия. Отвън ще изглежда добре, но отвътре пак ще си е лайно. Жалко е, че съучениците ми не го осъзнават това...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    Черни дънки и бюстие като на Бритни Спиърс от клипа на Crazy би било супер. Лошото е, че е от PVC, и можеш много да се изпотиш. Но ще блестиш.

Guest
    А за вътрешното и външното не е хубаво да се задалбава, тоесто по-добре да се гледа повърхностно на нещата и хората и да се съдят само по външния вид. Е, можеш да ги съдиш и по вътрешния, но ако са такива като моята съученичка , която за темата за есе: Четенето мъка или удоволствие е? същото това момиче каза: "А, ако е мъка? Какви книги, като не четем?!..." можеш и да ги харесваш. За съжаление вече осъзнах, че задълбавам твърде много а трябва да съм по-повурхностен, жалко но в тоя живот по-повърхностните успяват.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По принцип сте прави, но на нея все пак й трябва рокля.

Та не ми отговори на въпроса. Какво точон си търсиш някаква от тип тези, които аз постнах или от тези големите тип "Спящата красавица" ?

Град
    София
    Хубава идея наистина,ала аз съм момиче в изцяло женски клас.Не че не харесвам момичета,но точно тези от класа са толкова хомофобни и хетеросекуални,че никоя няма да ми пусне.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Хубава идея наистина,ала аз съм момиче в изцяло женски клас.Не че не харесвам момичета,но точно тези от класа са толкова хомофобни и хетеросекуални,че никоя няма да ми пусне.
    Сигурна съм, че и те са спокойни, че няма да отидеш..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Сигурна съм, че и те са спокойни, че няма да отидеш..
    Заще,бе,какво ми има?
    Ние сме еднакви с тях-те са стадо,аз съм черната овца.Все овце.Не би трябвало да ги е страх от себеподобни.
    Dwight D. Eisenhower

Guest
    Уший си рокля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си