.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Дайте ми някакъв съвет плс...

Плс хора хелп! Значи аз съм на 14г. и имам приятел ,който е на 17...заедно сме от половин година.Независимо, че съм малка аз го обича супер много и съм сигурна,че и той...преди ми беше казал,че ако искам да станем още по-близки (демек да правим секс) и също когато се почувствам готова да му кажа...ии...аз усещам, че сега той иска, но не ми го казва,защото чака аз да го реша(то е естествено) и незнам какво да правя...една част от мен го иска, защото мисля, че това е точния човек, но отдруга страна мисля,че още съм малка... и просто незнам... искам го,но някак си годините ме карат да обмислям отново решението си... просто..ако може дайте ми някакъв съвет.
    Благодаря предварително!

Guest

Re: Дайте ми някакъв съвет плс...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Плс хора хелп! Значи аз съм на 14г. и имам приятел ,който е на 17...заедно сме от половин година.Независимо, че съм малка аз го обича супер много и съм сигурна,че и той...преди ми беше казал,че ако искам да станем още по-близки (демек да правим секс) и също когато се почувствам готова да му кажа...ии...аз усещам, че сега той иска, но не ми го казва,защото чака аз да го реша(то е естествено) и незнам какво да правя...една част от мен го иска, защото мисля, че това е точния човек, но отдруга страна мисля,че още съм малка... и просто незнам... искам го,но някак си годините ме карат да обмислям отново решението си... просто..ако може дайте ми някакъв съвет.
    Благодаря предварително!
    E 6tom misli6 4e e 4oveka i ti se prai sex deistvai kfo mi misli6 tolkova

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Виж сега, твоят приятел ти е казал, че ще изчака, колкото е необходимо и ако наистина го направи докато вече ти си готова, значи, че държи много на теб. Доколкото разбирам вече сте заедно половин година и не сте правили секс - щом е издържал толкова, ще успее да почака още... А и щом се колебаеш по-добре изчакай още, защото си все още на 14.
    Но все пак най-добре - слушай сърцето си! /дано не звуча много изтъркано/
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Mалка си. Не го прави.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

ох ами аз сам на 13 и едва ли ще мога да ти дам кой знай какъв съвет но ще се опитам...виж за секс според мен си малка наистина...и ако ще го направиш само за да угодиш на гаджето си недей! но ако наистина го желаеш страшно и се 4увстваш готова и 4е това е 4овека с който го искаш никой не може да те спре,....говори с него обясни му друго и му обясни нещата!!! но не бързай..ако ще го правиш по добре и ти много да го искаш а не само за негоа изгода..пак ако те зареже майната му!!! да ходи при друга която ще му се поддаде..не изневерявай на себе си!

Мега фен Аватара на koalka
    Още не си готова, щом се двоумиш.Изчакай, не го прави само, защото той иска.И ти си важна!

Все пак няма да се замисляш да го правиш с първия случаен.
    Това е момчето което обичаш и то теб.
    Колебаеш се, защото чувстваш, че за пред хората ще излезеш курва.. или просто, че това е неморално на твоята възраст.
    Само да имаш желание... недей се колебай.
    Ти решаваш.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    spodelqm mnenieto na drugite...po dobre iz4akai malko da ne sujalqvash posle
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Все пак няма да се замисляш да го правиш с първия случаен.
    Това е момчето което обичаш и то теб.
    Колебаеш се, защото чувстваш, че за пред хората ще излезеш курва.. или просто, че това е неморално на твоята възраст.
    Само да имаш желание... недей се колебай.
    Ти решаваш.
    И аз съм на същото мнение!
    Life sux but just keep smiling

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Щом все още го обмисляш, значи не го искаш напълно.. т.е изчакай още време, не бързай, момчето явно те обича и е готово да е с теб и без да получава секс.. евалата за което
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Re: Дайте ми някакъв съвет плс...

Ами ако ти се прави го прави го прави!Ако той те насилва,а ти вътрешно знаеш,че не си готова,НЕ го прави а пък и това доказва,че той не е човекът за теб

Град
    София

м

аз се запознах с гаджето ми когато бях направила 14 и го държах 1 година и 9 месеца без секс в момента още сме си заедно 3 години вече хаха даже и 1 месец хаха!АКО НЕ ГО ЗАДОВОЛЯВАШпо никакъв начин може да има проблем, просто иома няколко вида секс аз моя не съм го държала на сухо при това никога винаги е бил задоволен.. просто още самия ти организъм не го позволява!

Не е ли идиотско и извратено 17-18 год момчета да ходят с 14 годишни момичета.Някак си....нередно ми се вижда, а срещам непрекъснато такива индивиди.Аз ли съм нещо консервативен или съм прав

Град
    Пловдив
    щом се двоумиш недей...трябва да си 100% сигурна че го искаш...

Как ще е малка, вие чувате ли се съобще какво говорите?? Има лапета на по 11 12 13 годи бременни, вие ми говорите, че била малка. И сугурна ако момичето ви беше питало дали е малка за сериозна връзка пак бихте и казали, че е малка, но не е така, в живота големи са не тези на няква си възраст, а тези които мислят като такива!
    Ако наистина го обичаш действай, не карай момчето толкова време да стои на сухо, опадно е за здравето

Град
    ..във един измислен свят..
    Ако си готова и мислиш,че това е точният човек-давай! Не му мисли за годините!

Град
    Там, където е сърцето...
    Първо според мен всеки решава кога е готов, но ако го правиш само, защото смяташ че той иска, а ти не си напълно сигурна не го прави!!! ако наистина той има чувства ше те изчака колкото е необходимо
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Виж сега, твоят приятел ти е казал, че ще изчака, колкото е необходимо и ако наистина го направи докато вече ти си готова, значи, че държи много на теб. Доколкото разбирам вече сте заедно половин година и не сте правили секс - щом е издържал толкова, ще успее да почака още... А и щом се колебаеш по-добре изчакай още, защото си все още на 14.
    Но все пак най-добре - слушай сърцето си! /дано не звуча много изтъркано/
    prava e slu6ai sarceto si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си