.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Za svar6vaneto?

LOLI_
    Guest

Za svar6vaneto?

Iskam da vi popitam kakva e pri4inata nqkoi momi4eta da ne polu4avat orazum?
    dali zaradi vazrastta(az sam na 15) ili zaradi prtniora.
    za6toto az sam na 15 i nesvar6vam i priqtelq mi izliza s izvinenieto 4e sam o6te malka
    a puk kogato go pravq sama svar6vam??????
    iskam otgovor-ima li vrazka vazrastta?
    blagodarq predvaritelno.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    strogo individualno e moje i nikoga da ne izpita6 orgazam (ne ti go pojelavam ) moje i prosto toi da ne te predrazpolaga za vuzrastta ni6to opredeleno ne moje da se kaje

Щом сама всършваш,начи няма-приятеля ти не го бива у кревато

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    От всичко друго може да е , но не и от възрастта .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    nqkude tam
    mmmmm zada svur6i6 i s priqtelqti mu kaji kvo pravi6 zada svur6i6 kato si samo
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Град
    Кюстендил

пЛьоК

Споделяйте с партньорите си своите желания... Не всеки е еднакъв и той няма как да разбере, какво точно ви допада... ТАка де... Аз може да обожавам макарони със сирене, но вие да сте алергични към сирене (примерно). Не бива да ви е срам да си поиската... все пак, ако не си го поискате от своя сексуален партньор, то от кого !? Дерзайте :P
    ycnex
    vvf GOD Bless Bulgaria !!!
    AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !

Сподели с приятеля си какво те възбужа и ти доставя удоволствие.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Приятелят ти е некадърен.
    Пък и тъп щом се оправдава с това, че си малка !
    Вместо да се постарае да ти е хубаво...
    Аааааа, ама това какъв секс е изобщо ?

Моят съвет, или го зарежи, или поговори хубаво с него, или започни сама да се пипаш по време на секс.
    Това е.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София

..

И аз имам такъв проблем ама съм на 17.Не мисля че е от възрастта просто гаджето ми не ме редразполага, а и да с еопита аз съм тлко зле хахаха мисля си за некви съвсем други неща... и с еопитвам да се съсредоточа ама уви не става. А когато мастурбираш сама какъв оргазъм получаваш защото аз ис получавам клиторен, но до вагинален .. не съм стигала ... но се надявам да стигна

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И възрастта си е фактор. На 15 и аз не свършвах, ама то е защото не правих секс и не съм маструбирала. но е донякъде прав. възрастта е 1 от причините. Все пак да не забравяме, че най-приятнен е секст при жените на 30 години. На 15 все още растеш и се развиваш и е нормално да нямаш такава чувствителност на влагалището. Друга причина е на кой етап си от половия си живот- казано кратко от кога го правиш. И изобщо от колко време правите двамата заедно секс. като цяло най-добрия подход в случая е да си кажеш какво искаш, а той да не се отказва. Аз не изпитвах оргазъм няколко месеца и приятелят ми реши да се занимае с мен и да не ме оставя, докато не свърша. Имаше ефект, така че той трябва да е търпелив. А и ти тр да си кажеш кое ти харесва и кое не. Освен това оргазмът си има своя технология. Усетиш ли го че наближава продължаваш със същотот, но по-бавно. При бързи действия аз не мога да свърша-преминава моментът. И не на последно място свивай и отпускй вагиналните си мускули. така те работят и по-бързо се пълнят с кръв. дано съм била полезна!

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с него и му кажи всичко.Така нещата няма да се оправят.Просто се оправдава, не знам на колко си....но все пак.

това е най тъпото оправдание което сам 4увала "не изпитваш още оргазъм защото си малка" хаха аз имам една приятелка която е на моята възраст (13) и е изпитвала оргазъм (sama) или поне така ми каза де за което наистина сама не ми се вярва но пък може..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си