- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za svar6vaneto?
Iskam da vi popitam kakva e pri4inata nqkoi momi4eta da ne polu4avat orazum?
dali zaradi vazrastta(az sam na 15) ili zaradi prtniora.
za6toto az sam na 15 i nesvar6vam i priqtelq mi izliza s izvinenieto 4e sam o6te malka
a puk kogato go pravq sama svar6vam??????
iskam otgovor-ima li vrazka vazrastta?
blagodarq predvaritelno.
strogo individualno e moje i nikoga da ne izpita6 orgazam (ne ti go pojelavam ) moje i prosto toi da ne te predrazpolaga za vuzrastta ni6to opredeleno ne moje da se kaje
mmmmm zada svur6i6 i s priqtelqti mu kaji kvo pravi6 zada svur6i6 kato si samo![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Споделяйте с партньорите си своите желания... Не всеки е еднакъв и той няма как да разбере, какво точно ви допада... ТАка де... Аз може да обожавам макарони със сирене, но вие да сте алергични към сирене (примерно). Не бива да ви е срам да си поиската... все пак, ако не си го поискате от своя сексуален партньор, то от кого !? Дерзайте :P![]()
![]()
ycnex![]()
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !
Сподели с приятеля си какво те възбужа и ти доставя удоволствие.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Приятелят ти е некадърен.
Пък и тъп щом се оправдава с това, че си малка !
Вместо да се постарае да ти е хубаво...
Аааааа, ама това какъв секс е изобщо ?
Моят съвет, или го зарежи, или поговори хубаво с него, или започни сама да се пипаш по време на секс.
Това е.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И аз имам такъв проблем ама съм на 17.Не мисля че е от възрастта просто гаджето ми не ме редразполага, а и да с еопита аз съм тлко зле хахаха мисля си за некви съвсем други неща... и с еопитвам да се съсредоточа ама уви не става. А когато мастурбираш сама какъв оргазъм получаваш защото аз ис получавам клиторен, но до вагинален .. не съм стигала ... но се надявам да стигна![]()
И възрастта си е фактор. На 15 и аз не свършвах, ама то е защото не правих секс и не съм маструбирала. но е донякъде прав. възрастта е 1 от причините. Все пак да не забравяме, че най-приятнен е секст при жените на 30 години. На 15 все още растеш и се развиваш и е нормално да нямаш такава чувствителност на влагалището. Друга причина е на кой етап си от половия си живот- казано кратко от кога го правиш. И изобщо от колко време правите двамата заедно секс. като цяло най-добрия подход в случая е да си кажеш какво искаш, а той да не се отказва. Аз не изпитвах оргазъм няколко месеца и приятелят ми реши да се занимае с мен и да не ме оставя, докато не свърша. Имаше ефект, така че той трябва да е търпелив. А и ти тр да си кажеш кое ти харесва и кое не. Освен това оргазмът си има своя технология. Усетиш ли го че наближава продължаваш със същотот, но по-бавно. При бързи действия аз не мога да свърша-преминава моментът. И не на последно място свивай и отпускй вагиналните си мускули. така те работят и по-бързо се пълнят с кръв. дано съм била полезна!
Говори с него и му кажи всичко.Така нещата няма да се оправят.Просто се оправдава, не знам на колко си....но все пак.
това е най тъпото оправдание което сам 4увала "не изпитваш още оргазъм защото си малка" хаха аз имам една приятелка която е на моята възраст (13)
и е изпитвала оргазъм (sama) или поне така ми каза де за което наистина сама не ми се вярва но пък може..