.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Опа, опа, ей!
    Guest

Хормона ни изби, а кондом - липсваше...

Ами, да - случи се, без презерватив. Хормона ни изби, нямаше какво друго да направим. Да уточня - не съм свършил в нея, както и да доуточня това, че преди точно 1 месец тя пи Постинор Дуо (хехе, тогава беше заради скъсан) Има ли смисъл мацката ми сега пак да пие, или да пробваме първо с някакво тестче?
    Искам мнението като че ли главно на гърлите във форума, кочовското мнение ми е ясно - "Нали си е*ал, 'ко ти дреме" ииии...т.н. Така че момиченца, моля ви, утешете ме

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Тоя Постинор не е играчка , ще си преебе организма ..
    а я кажи колко преди да свършиш го изкара , има ли начин да е попаднала предсеменна течност във вагината й ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Никаква идея,
    извадих го, след което продължих сам, и чак тогава аз стигнах до "онзи" момент.
    Съмнява ме...
    Просто не би трябвало да е попаднало каквото и да било, но за да съм сто процента сигурен, ако утре- в други ден си направи някое тестче, едва ли пък ще и навреди, м?

Мега фен
    Тестът дава верни резултати наа-малко седмица след половия акт!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз пък съм сигурна (или поне убедена) , че не е бременна .. да си направи теста все пак , ама след една седмица ( то има един такъв тест дето дава резултат след седмица , ама го забравих кой е , даже във форума го бяха рекламирали )

И споко ..
    само че другия път да не забравяте презерватива , моля ви се !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Една препоръка - хубаво си направил, че си го извадил малко по-рано, но занапред ако го правите без презерватив, по-добре да свършиш в устата на момичето, за да няма никаква опасност.

Guest
    xax pi6ligar izbilo go hormona mi 6 si naprai6 4ikiq we kvo ryga6 na golo i sq go strah bilo kato izlizam nqkade sled 2 godini 6 ti zvynna da doi6 s men ama ti 6 go klati6 na race i 6 vika6 ne moga ;( q malko sa syobrazqaaite i slagaite 6apka

Много е опасно отново да вземе Постинор. И според мен няма шанс да забременее, а дори и да има е минимален. Пробвайте след седмица с тестче. И това да ви е за урок следващия път.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Е, точно преди един месец е пила и сега пак, недейте.Да, теста е най-добрия вериант, макар че се съмнявам да е станал гафа.

Град
    Варна
    ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТ
    Но една седмица след половия акт!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    нищо й няма. Нали не си свършил в нея. да не пие нищо!
    `Death`Whore` защо трябва да й свърши в устата. последният път го правихме без презерватив и той свърши върху мен. Ест. аз си пия противозачатъчните и не ми дреме дали ще е вътре, ама все пак да знам защо.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Според мен не е станал гаф!Не я карай да пия Постинор!Само ще си обърка още повече организма! Наистина направете тест най-рано седмица след акта,за да се успокоите!
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Мега фен
    Защото иначе все може да потече...аз предпочитам така, а и няма нужда човек да се бърше или мие след това.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Защото иначе все може да потече...аз предпочитам така, а и няма нужда човек да се бърше или мие след това.
    e teq merki veche ne idvat li malko v poveche toi i po neq da e svyrshil,kato e legnala nqma da poteche,a i posle e zabvano da vzemat edin dush dvamata,kato tq nqma mn mn da se pipa i gotovo :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Малко в повече...според мен не са.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Малко в повече...според мен не са.
    moje i da si prava de,nikoga ne e losho chovek da e v povechko predpazliv,stiga tva da ne go ogranichava
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, да по-чисто е така, ама ако е на гърдите не виждам проблем. Изтрих се първо,за да не потече и после се окъпах. В понеделник ще видим дали нещо не е станало де!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си