v4era na moq priqtel mu praih...e ne svirki igrah si s k"ra praih mu 4-5 min izvadna6 kaza stiga
zna4i li tva 4e ne mu eharesalo
Какво си му правила? на колко си ? и как то1но ти е казал стига?
Би могло. Би могло да значи и че се е притеснил нещо, знам ли...или че не е знаеш къде да свърши и дали няма да се погнусиш.
Moje da zna4i mnogo ne6ta-ne samo,4e ne mu e haresalo.Moje da mu e haresalo,no da ne e iskal da produljava6,ako ne e imal vazmojnost da se naslajdava na use6taneto(v drugata staq da ima hora,da ste na ob6testveno mqsto i t.n.)
toi kaza 4e mn mu haresalo
М тогава защо си мислиш че не му е явно се е притеснил особено ако за 1ви път му биеш чикич много ясно че ще се притесни !!![]()
Много ясно, че така ще каже.![]()
Мм... съгласна с `Death`Whore`, а има и вариант да не му се е правел секс. Нали знаете, понякога човек не е в настроение за подобни ласки.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
sig 6te6e da se izcepi![]()
Нещо не схващам къв секс ? Абе как може такива неща да ти правят впечатление!? В крайна сметъка другия път ако си намери оправдание значи не му е харесало бва ли толкова нерви за такова нещо !!
Може..просто да не е изкал да свършва пред теб....хммм
Не ги слушай глупости т говорятЩял е да свърши ама не е скал от ритеснение и като е почувствал, че идва е казал да спреш не се притеснявай
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
i moeПървоначално написано от nsviper
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Според мен е щял да свърши.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И като много му харесва, къде е логиката да й каже да спре преди най-хубавото?![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
и аз съм съгласен,ако е щял да свърши за 1ви път върху нея е малко подтискащо,и при мен беше така
![]()
а иначе няма момчета дето не им харесва гаджетата да си играят с лостовете им
освен ако не е някъв ненормален
![]()