.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

идиотско ли е да имаш гадже като си на 13?

абе хора аз сам на 13 и си има гадже той е от моя клас..прегръщаме се мислим да се целунем ако се издебнем някъде сами...стоим заедно много се харесваме излизаме ходим на кино..мислите ли 4е ни е рано?в смисал ако ни харесва не е много идиотско нали>

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Като се замисля аз как бях на 13 ... не мисля, че ми трябваше гадже тогава и може би и затова нямах, де. Но щом вие се харесвате не виждам абсолютно нищо лошо. :P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Какво идиотско има? А и за мен поне още не сте гаджета щом дори не сте се целували, но има време Сигурно сте некви сладурковци обаче :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Хаха, познавам и 6 годишни с гаджета...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Не но е идеотско да мислиш така на 13 :
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_tineidjarka_na_13
    охо скъпа не се предавай..иска нещо по разли4но по щуро може би добрее...правите секс? още по добре бади дива и старстна направо го разбии...направете го на масата някакси по разли4но..по страстно с нови действия и пози...давай му старстни целувки ходете на дисктеки и партита..обли4ай се хубаво стани супер мацка и го порасей направи връзката ви по дива

Цитирай Първоначално написано от Digital
    охо скъпа не се предавай..иска нещо по разли4но по щуро може би добрее...правите секс? още по добре бади дива и старстна направо го разбии...направете го на масата някакси по разли4но..по страстно с нови действия и пози...давай му старстни целувки ходете на дисктеки и партита..обли4ай се хубаво стани супер мацка и го порасей направи връзката ви по дива
    ъъъ... bqsna_tineidjarka_na_13 омг...
    Life sux but just keep smiling

Супер фен Аватара на Exothermic
    Няма нищо ненормално,прави каквото ти душа иска(в рамките на разумтото де )
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

mila az kato bqh na 10 i polovina si imah gaje...s tova mom4e mi be6e 1ta frenska celuvkataa ti si na 13 i se pritresnqva6....smisul tva e hubavo 4e misli6 taka,za6toto az poznavam momi4eta na tvoite godini det sa ebasi kurvite ve4e....az sum govorila na edna ama tq ne slu6a kak si ...da se opraqt..taa da ti kaja ne se pritesnqvai...mn ti se kefq,makur 4e ne te poznavam
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Голям фен
    На 13 годинки си вече,дали не си влюбена?След няколко месеца ще срещнеш някой по-голям,който ще иска да те чука,ама няма да е с теб заради секса,а защото те обича.Даже сигурно това ще е голямата ти любов.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на maybelline
    Споко,не е идиотско Само бъди внимателна с гаджетата от класа,че не е приятно като скъсате после...Аз имах гадже от класа и скъсахме и...просто внимавай по-добре и гледай другите да не са ти от класа

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от magito_gandia
    mila az kato bqh na 10 i polovina si imah gaje...s tova mom4e mi be6e 1ta frenska celuvka
    Казах ли ти че те обичам А сега сериозно . Според мен е няк'фо много яко ако те видя с гаджето ти много ще ви се изкефя Горе главата и само напред не слушай околните а прави това което мислиш за добре ( за чувства няма да говорим още )
    There's something about your eyes
    That makes me search my soul
    They make me try to realise
    I'm trying to be a better man ....

Aми според мен не ви е рано,но за секс още е рано

This is only the begining...
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не ви е рано.Щом се харесвате няма нищо лошо, а и се забавлявате.Рано ви е за други неща, ако ме разбираш.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Мъжа ми се е проебал на 14. Така че вашето не е нищо.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София

мнф

Мда съгласна съм аз на 13 си хванах 1вото гадже много се радвах, няма нищо лошо в целувките хахаха на мене 1вото ми гадже, след 1вата седмица (той беше с няколко дни по малък от мен) искаше да правим секс ахахХАХАХХАХАХ Аз тогава го отрязах и скъсахме хйахахаха леле леле аз тогава си нямах представа какво е путка и какво е кур камо ли как става номера със секса просто .......за целувки му е времето секс цял живот може да с еправи

Мега фен Аватара на iiirish
    е, логично е всички да ти кажат, че няма нищо идиотско и само по простата причина, че на повечето от тях годините им варират в границата между 12-15 максимум 16
    за мен това на 13 не е връзка! то просто е едно сближаване между момчето и момичето и по-скоро се базира в по-голямата си част на приятелството. връзка в истинския смисъл на думата никой не може да изгради на 13
    п.п. между другото не искам да те отчайвам, но оня ден видях такива едни дребосъци на не повече от 13-14 да се натискат на една пейка ам... не се бъзикам ама изглеждаха... баси смешното стояли сме и сме ги гледали едно поне 10 мин и просто се попикахме от смях

Супер фен Аватара на Qnchety
    Според мене няма нищо лошо. Аз също съм на 13. Миналата година докато бях ан 12 имах гадже ама най накрая ни беше срам да се целуваме и изобщо..... лапешка работа. А ся се свалям с един дет даже мисля да го целуна шото го виждам че и той ме харесва.... Абе аз кво те занимавам с мойте си неща . Ми няма лошо. То тепърва на 13-14 почваш да разбираш от такива неща!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    То тепърва на 13-14 почваш да разбираш от такива неща!!!
    току-що каза пълна простотия на 13 или 14 нито разбираш, нито започваш да разбираш нещо от връзки! ще резберете какво е връзка след доста годинки и най-вече при наличие на чувства! говоря за истински чувства, а не просто да се разправя на ляло и надясно колко сте уж влюбени

Guest
    mn qsno 4e ne vi e rano moeto parvo gaje be6e kogato bqh na 12 a i ko vi pre4i da se celunete be hora

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne smqtam 4e e idiotsko Kato se haresvate i vi e priqtno zaedno kakvo pre4i.. xixi
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Е как ще ви е рано ? Супер наред си е таймингът ви ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

няма нищо лошо в това да имаш гадже,но разбира се да се държите нормално и това,което правите да е в рамките на нормалното....
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Digital

Guest
    абе аз съм на 17 и мойта приятелка е на 13 ама няма нищо странно в това защото тя е много над годините си и като физика и като ум. Ако се обичате няма какво да ви спре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си