- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneverqva li mi?????????????
bih iskala da mi pomognete po edin vapros zna4i s priqtelq mi sme ot dosta vreme zaedno no sega zabelqzvam stranni ne6ta edin den tragvame da go pravim i toi mi vika ei znae6 li kak sa me preebali v kutiqta s prezervativi ima samo dva prezervativa i vadi ediniq i na men mi napravi golqmo vpe4atlenie 4e prezervativa e otvoren i e bil razvit i pak se e probval da go sloji az mi kazah e taka da sloji drugiq i ni6to nekazah ni6to sled nqkolko dni idva v nas vidqhme se celunahme se i ustata mu napravo a NAPRAVO SI MIRI6E6E NA PU*KA pak ni6to ne kazah sled nqkolko dni go popitah za prezervativite toi stra6no mnogo se qdosa 4e go pitam i otri4a6e da e otvoril prezervativa da oba4e na drugiq den razbrah ot aptekata 4e prezervativite se prodavat po 3 i toi si prizna 4e toi prosto e taka e re6il da otvori drugiq ne sm mu kazala 4e sm proverila kajete mi kak da predudvratq tova da se slu4va pak ako mi e izneveril na 17 sm imala sm mn takiva slu4ai no sq neznam ko da prava
Еми.. така като описваш нещата като нищо и да ти изневерява..
Но явно не го бива в лъжите ... не знам от колко време ходите и до колко си имате вече изградено доверие, но го хващаш и провеждате един сериозен разговор на четири очиНяма да му позволиш да си играе с теб, нали?
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Целия пост едно изречение..То бива,бива простотия,ама толкова...
По темата: Щом си имала толкова много случаи,значи имаш вече достатъчн о опит.Явно някъде грешиш.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
MI mai da...99% spored men.Hvani go i go napravi sam da si govori!neshtastnik ... toq e mnogo nagyl oba4e!tva s prezervativite me ubi!!!1vo 4e sa 2,vtoro 4e e bil otvoren.Toi da ne e na 8 4e da si igrae da otvarq prezervativite.Edva li e nadul prosto pyrviq...
Заеби го, ето това направи.
Но преди това му подари ароматизатор за уста. Може после да го използва и да го завира в разни дупки на любовницата. Мултифункционален е.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Еми, така, както го описваш имаш голямо основание да се притесняваш, все пак казваш неща, които просто....Плюс това после си го хванала да лъже, така че...
Ами миличка има само един вариант.Питай го него щом не може да лъже го питай!И не само това кажи му че нняма да го търпиш и че ако сика да е с друга нека бъде, а не да те прави на маймуна.Просто бъди откровена! Така се изясняват нещата!
така както го разказа този яко се е натискал....и това устата му мирише на п*тка напрао ме уби..скъпа я му тегли майната....изневерил ти е 100% просто ако това което ни казваш е иситина просто няма какво да говорим...то си ли4и
поведението му наистина е странно. но ако той сам не ти каже каква е истината надали ще успееш сама да разбереш. изчакай още едно известно време да видиш дали тези неща ще се повтарят. и ако това продължава, а той упорито отрича... не се замисляй! защото никой не заслужава да го правят на идиот!
Кофти тръпка....по добре се поговори сериозно с него,ако той може де...,(бивали такова нещо да си беше измил зъбите какъв идиот)и му бии шута.Не се заслужава ..май ..май
зарежи го.. т'ва е.. според мен 100% ти изневерява
определено имаш право да се съмняваш! Поговорете си, кажи му че няма да го търпиш, защото първо ако види че си мълчиш, ще продължава да ти се подиграва и второ СРАМОТА Е ДА ОСТАВЯШ ЕДНО МОМЧЕ ДА ТЕ ВЪРТИ КАКТО СИ ИСКА![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от ATAKABG
И аз исках да се изсмея на това![]()
ee kak razbra 4e ystaa mu miri6ela na putka?moje da e ql ne6ty i tka da ti se e storilo kolkoto doprezervativa taq istoriq s precakvaneto moje i da e vqrna....no nada li pi4a mai qko te menti po hubu prikazvai s nego i ako vidi6 4e ne6tata ne sa dobre go ostavqi