- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте искали
Тази тема не е,за да покаже колко големи материалисти сте,а просто за да кажете какво много бихте искали да ви подарят..Нещо,което много ви харесва например и го искате.Айде,признайте си![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Щом е от приятел вс би ме зарадвало
Въпреки че адски много обичам колиета и чанти![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
В момента много бих искала да имам качествени слънчеви очила(които са си леко скъпички).Иначе обичам плюшки и дрехи,сребърни неща...
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Ami poneje skoro shte mi e gotova shofiorskata knijka i mi se iskashe niakoia spotna kolichka taka za 40-50 hil. lv neshto skromnoili niakoe biju ili pak niakoia gotina markova dreshka neshto ot toia sort niama da otkaja
![]()
Порше,Харли
Ако не Порше на старо, или Харли на старо.
Оценявам всичко поднесено с финес и от сърце!![]()
Light The Universe
Lamborghini LP640
Иначе нещо от сърце би ме трогнало... примерно нещо което тя е направила. И да знам че е от сърце, че се е старала...![]()
Ама знам че тая мойта не е емоционална и освен да ми налапа куpа друго не мое да направи. Деба.![]()
Showmater или един прекрасен голям и лъскав Харли, и каса бира!Но все пак и едно дискче на Джудас ще ме зарадва...
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Иксам някоя златна рибка да дойде и да ми налее английския в тъпата главица.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ох...открих своята тема
искам новите ботушки на Diesel в бяло, и на едно кожено якенце съм му хвърлила око в последно време...и едни обувчици.....и една количка, дори да не е "Елинор"("Да изчезнеш за 60 сек"), и едно "поло" ме оправя....абе, мн неща искам аз....искам и да се намери някой добър човечец да ме уреди с вип карта за народния
)...то се е видяло, утре ставам рано и по магазините
![]()
Един прекрасен ден .. с много креватни занимания в/у черни чаршафи на червени китайски символи .. Йеее .. друго не искам , ама после чаршафите остават за мен![]()
Тва бих го искала от гаджето , когато си имам такова .
А от френдз - ми .. каквото и да е , стига да е от сърце . И ако може да не са детски книжки за оцветяване , че това е голяма гавра![]()
Негова снимка в рамка, плюшено сърце и шоколад (колко съм скромна)![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
i az taka samo 4e na men mi trqbva da matematikataПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
Sega seriozno-nz kakvo to4no iskam,za6toto vsi4ko si imam,no boje bi nqkoq pliu6ena igra4ka ili sreburna grivna![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Mercedes compressor SLK 230.
Скромна съм, нали?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Може би някой ден ще станат реалност.Първоначално написано от anito.sl
/трябва ми и книжка.../![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз пък нали съм си BMW маняче,тука последно време (3,4 месеца) се си мечтая за Е46 М3 GTR![]()
![]()
![]()
![]()
книжката не е проблемПървоначално написано от Lady Death
колата му е майката
![]()
![]()
Гооосподи, колко много искам качествени слушалки, Леле Боже Господи- искам слушалки [-o< ТРЯБВАТ ми слушалки. Когато и да ми подарят винаги ще е добре, защото ги скапвам (маркови) за месец. Максимум.
Иначе много бих се израдвала на (уж съм материалистка а не мога да се сетя за нищо... ) ... пффффф абе все тая. На всичко бих се израдвала, умея да се приспособявам.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
И на мен ми трябват слушалки...с бас!
ami ... obi4am pliu4eni igrak4ki, obi4am cvetq, ne nqkakvi super ogromni buketi , prosto edno cvete kolkoto da znam 4e me obi4atmai tova e
![]()
Ако искам нещо просто си го купувам, няма да чакам друг да ми го подари. Още по-малко пък искала гаджето ми да ми го подарява при положение, че сама мога да си го позволя. Винаги съм твърдяла, че за мен е много по-важно отношението му, а не това какво ми подарява. Подарявал ми е хиляди неща, някои от които доста скъпи, но винаги съм се радвала повече на едно красиво цвета, мила дума и нежно отношение. Защото дори да имаш всичко, за което мечтаеш (материално) няма смисъл, ако човекът, който ти го дава те наранява постоянно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Самолетен билет.![]()
Единственото което искам е Porsche Carrera GT3.Не си падам по натруфените лимузинки![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
околосветско пъте6ествие със гаджето ми искам.. хах![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx