.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Девствен

Девствен

На 16 години съм и искам да попитам дали е нормално на тази възраст да не съм правил секс, защото наскоро участвах в разговор с приятели на тази тема, които ме скъсаха от подигравки за това, че още съм девствен.

оффф тва па е много тъпо...те па като са правили секс и кво...бате споко...има и хора на по 30 и все още са девствени(гледай 40 Годишен Девственик )

Супер фен
    ми значи са ти доста тъпи приятелите

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...

Re: Девствен

Цитирай Първоначално написано от Ghost_Rider
    На 16 години съм и искам да попитам дали е нормално на тази възраст да не съм правил секс, защото наскоро участвах в разговор с приятели на тази тема, които ме скъсаха от подигравки за това, че още съм девствен.

Според мен не от значение кога ще го направиш а с кого...?Замисли се в/у това. На 16 си имаш цялото време на света.....защо да бързаш...защото приятелите ти се подиграват????!!!!!

Цитирай Първоначално написано от KeLly^^^

Според мен не от значение кога ще го направиш а с кого...?Замисли се в/у това. На 16 си имаш цялото време на света.....защо да бързаш...защото приятелите ти се подиграват????!!!!!

Не, заникъде не бързам, само че просто исках да разбера дали има и други с този проблем.

mnogo qsno 4e ima... pak i edin pat kat po4ne6 e hubavo da ne spira6 ....

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Това са пълни глупости! Какво като си на 16 и си девствен. Остави ги, мислят си, че вече като са го правили и са голямата работа. Не се притеснявай, напълно нормален си. Ще го направиш, когато му дойде времето!

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    . Ще го направиш, когато му дойде времето!

Ако поне половината от тях са виждали гола жена, аз ще си обръсна веждите! Смотани комплексари, надуват се, не им вярвай. Пред теб се правят на велики, а кой знае по колко люти чекии на дем праскат. Накарай ги да докажат поне 1 бройка и ще видиш как ще увиснат.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

В случая проблема не е в теб, а в тях. В това, че си девствен няма нищо лошо и срамно. Когато откриеш подходящия човек ще го направиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    In Your Mind
    О що не им теглиш едни майни...
    Намерили кво да се подиграват, като те путка (как мразя тая дума...) само на картинка са виждали... И в някои филми
    I love you...

Град
    София

йд

ХАх естествено че има и други момчета които не са правили секс на 16.ЗАбога на не трябва от толкова рано да се прави секс против всякакви правила е! Кво се сдухваш мислиш ли въобще че тия които са те ебавали са го правили? Едва ли.Незнам според мен не трябва да се срамуваш а гордееш все пак рядко се срещат свестни мъже

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Нормално е.

Един мой приятел е на 19 и още е девствен.
    Друг направи сефтето след като навърши 18.
    Споко, не се сдухвай.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Супер нормално си е даже. Кво се сдухваш от такива излишни неща . Я гледай по-позитивно . И твоето време ще дойде.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Има хора на по 25 дето са девствени, споко , имаш време до тогава

и ги наричаш приятели?!?!?!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да им обръщаш внимание.Въпрос на личен избор си е кога ще го направиш.Напълно нормално е да си девствен на 16.Това да не е много голяма възраст случайно!?

охооо не ми казвай 4е се притесняваш от това 4е си детствен пи4 аз ти свалям шапка...другите като са тъпи и като се излагат да го правят на по 14,15 години!!!! моля те единствения който трябва да се смее това си ти и то на тях...я моля ти се направи го като си готов с когото искаш и колкото по глям толкова по добре според мен най добре го направи на миним като навършип 17 и не се притеснявай...единствените идиоти са приятелите ти..

Супер фен
    Нормално е,остави ги какво ти говорят. Просто още не си срещнал подходящата партньорка. Да не говорим,че тези,които се правят на най-голями разбирачи,често също се оказват девствени или пък неопитни

озирис
    Guest
    Виж пич аз съм живия пример, на 17 съм и не съм правил.Имал съм възможността като секи друг, но просто не беше с човека, който харесвам,обичам или както искаш го наречи.Не е важен спорта, се пак секса е породен от чувства(лично мое мнение, не се опитвам да обременявам никой с него, така че може да не ми се подигрявате, че съм задръстен и прочие).Вече имам сериозна приятелка просто чакаме момента, а той рано или късно ще дойде, така че всичко с времето си. Не се притеснявай

Не им обръщай внимание да не ти пука всичко с времето си не бързай за никаде..Бтв да не си от Кърджали ти ?
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си