.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    =D> =D> =D> БРАВО!!!!!! много разумно си постъпила.....евала
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами аз чукам една мадама от 4 години без презерватив. На 24 г. съм. Е, да в началото го правихме с презерватив, но само първите 2-3 месеца, докато се науча. До сега не е забременяла, но и аз не съм свършвал никога в нея. Умея да се контролирам. Винаги знам точно кога ще свърша. И всъщност не ми пука че може да забременее. Ако стане, пък ще си го дондуркаме. Аз го правя само с нея, и тя казва че е само с мен (ще ми се да и вярвам)

Имам и много приятели които го правят без презерватив. Но и те са с дългогодишни партньорки и на тях не им пука че може да стане гаф.

Да чукаш с презерватив - е все едно да ближеш мед но отвън през буркана. Без презерватив е много по-истинско. Но за това се иска постоянен партньор, на който да имаш голямо доверие.

По-добре си постъпила, че не си му дала. Като не иска да се съобразява с теб - да хваща гората.
    Тва с буркна си е леко казано преувеличено иначе браво на мацето,кат не иска кондом тегли му майната,има толкова много момчета дето биха искали и с кондом

И какво от това, просто една разумна постъпка. А сега награда ли очакваш ?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Хах..моля?!
    Няма презерватив...няма секс..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Хах..моля?!
    Няма презерватив...няма секс..

Мноо добре си постъпила! Белята си става 1 път.. като не ползва презервативи да ходи да си бие тапанарки и толко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си