.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Оригинален начин да подходя в тая ситуация

Познавам момичето,но се запознахме отдавна аз имах сериозно гадже, тя ме харесваше но заради сериозното гадже просто я избягвах. Сега скъсах а с нея дори и не се поздравяваме, как да подходя оригинално с нея за да пием по кафе, виждам я с нейните приятелки, сама немога да я видя никъде

Супер фен Аватара на maybelline
    Звънни й,говорете си в Скайп,уговорете си среща,излезте на кино,на кафе,където искате...Не е толкова трудно.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Отваш при нея и приятелките и и казваш, че искаш да пиете по кафе САМО двамата.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина ще е най-добре да й поискаш телефона и да си уговорите среща, за да поговорите.

Град
    София

mda

i az sym na tova mnenie

Guest
    Как да и поискам тоя телефон то ясно че това трябва да направя, но как да подходя по интересно. Дали да взема телефона и от друг човек и да и звънна или да направя нещо директно с нея. Дайте някакъв съвет

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Как да и поискам тоя телефон то ясно че това трябва да направя, но как да подходя по интересно. Дали да взема телефона и от друг човек и да и звънна или да направя нещо директно с нея. Дайте някакъв съвет
    Ей много мразя момчета,които не правят нищо така че действай!Питай я директно:"Аре да ходим на кафе двамата :P "Защото мен като ме пита някой да ходим на кафе аз се чудя дали ще доведе приятел или не!

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Отваш при нея и приятелките и и казваш, че искаш да пиете по кафе САМО двамата.
    А,то не е толко лесно,така.'щото момчето може да е срамежливо,а пък отиде ли пред всичките и приятелки да я покани на среща,онея ще се спукат да се хилят(момичешка му работа ).
    А,иначе не може да е постоянно с приятелките си.Все ще я видиш без тях.Или поне като иде до тоалетна я попитай(бъзикам се ест.)Така че,изчакай някой път да е сама и...действай.Ае успех.

za poreden put takava tema,awe momi4etata ne sme tolkova stra6ni,ne qdem hora vse pak,a po temata iskai i skype ot nqkoi fr 6tom te e tolkova sram
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Пловдив
    хх отиваш при нея и здр,как си,искаш ли да отидем на кафе а/у и готово

Щом толкова те е срам, като начало можеш да започнеш с леки намеци като усмивка. Тя нама да пропусне да ти се усмихне, гарантирам ти! На следващия път като я видиш можеш да и кажеш "Здрасти, как си", а после като шегичка , питай кога ще пиете кафенце Всичко става с времето си Умните хора са казали "Бързата работа - срам за майстора" :P

оххооо пи4 не знаеш колко ще се изкефи ако то4но пред приятелките й отидеш й кажеш:мацко искаш ли събота да пием по кафе? направо ще си умре от кеф послушай ме

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Ми просто й казваш: "Може ли да поговорим за малко" и такам Предлагаш да отидете на кафе и ако приеме - ура, ако ли не - здраве да е
    И не се притеснявай за оригиналността. Понякога най-простичките неща са най-хубави.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Град
    Там, където е сърцето...
    ми аз лично не обичам момчета, които карат някой друг да им урежда среща! По-добре иди при нея поговорете предложи и да идете на кафе ДВАМАТА и така едва ли ще те изяде!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    Тя все е с нейните приятелки, немога да я видя сама за да поговоря с нея. Мога да и взема телефона от един човек, но и да и го взема какво? Просто да и се обадя и аз незнам какво да и кажа. Баси направо незнам какво да правя а ще стане късно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си