- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оригинален начин да подходя в тая ситуация
Познавам момичето,но се запознахме отдавна аз имах сериозно гадже, тя ме харесваше но заради сериозното гадже просто я избягвах. Сега скъсах а с нея дори и не се поздравяваме, как да подходя оригинално с нея за да пием по кафе, виждам я с нейните приятелки, сама немога да я видя никъде![]()
Звънни й,говорете си в Скайп,уговорете си среща,излезте на кино,на кафе,където искате...Не е толкова трудно.
Отваш при нея и приятелките и и казваш, че искаш да пиете по кафе САМО двамата.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Наистина ще е най-добре да й поискаш телефона и да си уговорите среща, за да поговорите.![]()
i az sym na tova mnenie![]()
Как да и поискам тоя телефон то ясно че това трябва да направя, но как да подходя по интересно. Дали да взема телефона и от друг човек и да и звънна или да направя нещо директно с нея. Дайте някакъв съвет![]()
Ей много мразя момчета,които не правят нищо така че действай!Питай я директно:"Аре да ходим на кафе двамата :P "Защото мен като ме пита някой да ходим на кафе аз се чудя дали ще доведе приятел или не!Първоначално написано от Анонимко
А,то не е толко лесно,така.'щото момчето може да е срамежливо,а пък отиде ли пред всичките и приятелки да я покани на среща,онея ще се спукат да се хилят(момичешка му работаПървоначално написано от bungle
![]()
).
А,иначе не може да е постоянно с приятелките си.Все ще я видиш без тях.Или поне като иде до тоалетна я попитай(бъзикам се ест.)Така че,изчакай някой път да е сама и...действай.Ае успех.
za poreden put takava tema,awe momi4etata ne sme tolkova stra6ni,ne qdem hora vse pak,a po temata iskai i skype ot nqkoi fr 6tom te e tolkova sram
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
хх отиваш при нея и здр,как си,искаш ли да отидем на кафе а/у и готово![]()
Щом толкова те е срам, като начало можеш да започнеш с леки намеци като усмивка. Тя нама да пропусне да ти се усмихне, гарантирам ти! На следващия път като я видиш можеш да и кажеш "Здрасти, как си", а после като шегичка , питай кога ще пиете кафенцеВсичко става с времето си
Умните хора са казали "Бързата работа - срам за майстора" :P
оххооо пи4 не знаеш колко ще се изкефи ако то4но пред приятелките й отидеш й кажеш:мацко искаш ли събота да пием по кафе? направо ще си умре от кеф послушай ме
![]()
Ми просто й казваш: "Може ли да поговорим за малко" и такамПредлагаш да отидете на кафе и ако приеме - ура, ако ли не - здраве да е
![]()
И не се притеснявай за оригиналността. Понякога най-простичките неща са най-хубави.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
ми аз лично не обичам момчета, които карат някой друг да им урежда среща! По-добре иди при нея поговорете предложи и да идете на кафе ДВАМАТА и така едва ли ще те изяде!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Тя все е с нейните приятелки, немога да я видя сама за да поговоря с нея. Мога да и взема телефона от един човек, но и да и го взема какво? Просто да и се обадя и аз незнам какво да и кажа. Баси направо незнам какво да правя а ще стане късно![]()