.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи

Отношението ви към секса...

М...бих искала да разбера какво е отношението ви към секса!?Как го приемате...като задължение...фаза на любовта...нейзменна част от вразката...просто удоволствие...или...ох всичко!!!Какво за вас значи тази дума и това действие и как се отнасяте кам това.....?!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    на първо място за мен е интимността- сексът и любовта за мен са неразривно свързани, следва удоволствието, но не само физическото, но и емоционалното и не на последно място самата потребност от секс е напълно човешка и естествена!

mi az go pravq za udovolstvie.ne mislq 4e nqkoi go pravqt po zadaljenie

wildlife18
    Guest
    ami az sa6to go pravq za udovolstvie,zadaljenie nikoga ne mi e bilo i ne iskam i da go pravq ot zadaljenie i sa6to spored men e nujda

Мега фен Аватара на koalka
    За мен секса е неизменна част от любовта, но това не значи, че не може двама души да се обичат и без него.Просто най-прекрасно е като обичаш някой и да правиш секс с него.Не трябва да е задължение, дори и когато си женен.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Пфф.. за мен сексът е нещо много .. лично и интимно нещо ..
    До сега съм спала само с едно момче, защото съм обичала само него ..
    Аз лично секс без любов не мога да правя.. при сексът се сливат телата .. стават в едно .. всичко е истинско, първично ...
    Никога не съм го правила по задължение .. винаги съм влагала чувства и желание
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ами при мен и секса и любовта вървят ръка за ръка така че ако има любов ще има и секс.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Бтв много хубава тема ..
    та .. за мен сексът винаги е вървял ръка за ръка с любовта, не можех да си представя, че ще се съблека пред човек, когото не обичам или че ще дам на просто някой си да ме бара, както и аз да докосвам него.
    Правенето на секс го възприемах като правене на любов, отдаване на другия, сливане на двама души в едно .. ако преди 6 месеца ме бяха питали същото нещо, сигурно щях да кажа, че никога няма да спя с някого, ако не го обичам ..
    Дааа , ама НЕ !
    Хората си променят мненията, бурните връзки приключват. И изпадаш в състояние, в което не си способен вече да обичаш. Сърцето не чувства, но тялото си иска неговото, хормоните бушуват в главата. Така, че ти правиш секс и вече не го възприемаш като любов, а като удоволствие. Изпитваш нужда да го правиш, защото ти харесва сексът .. самият секс .
    Едва ли много добре го обясних, но както и да е...
    Уверила съм, ако не ЛЮБОВ , то поне СЕКС на този свят има много много .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Удоволствие...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Задълбочаване на връзката.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Нещо много красиво и интимно. За мен сексът е неразривно свързан с любовта. Никога не бих спала с човек, който не обичам. Сексът задълбочава връзката, сближава влюбените. Никога не съм го правила по задължение. Винаги е било, защото за мен и приятелят ми е удоволствие, нещо прекрасно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Обичам секса
    Правя го само ако привличането е голямо.
    Не е задължение.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    Пловдив
    секса е неизменна част от всяка една връзка за мен е удоволствие,било е и задължение,но много го обичам,както казват някои-повече от хляба.Без секс живота би бил много скучен,ама говоря за качествен секс,не за ръчкане
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си