imah vruzka s 1 mmche godina i mesec .spahme na 3-q mesec.az mu bqh purvata i toi na men ot togava vs e mn hubavo.bqhme mn shtastlivi.no poslednite 2 meseca nqkak se otdalechihme.bqhme zaedno po chesto no ..toi postoqnno s priqtrelite si.nai hubavite mi momenti sa bioli s nego....no i nai loshite i nai bolezneni sa bili s nego.snoshti se vidqhme.govorihme mn .i mu kazah che iskam da se razdelim che mn go obicham no az dokazvam a toi sami govori che me obicha i naposleduk daje ne go govori.toi si e takuv de.trudno si go pokazva.i toi mi kaza:nedei.zashtoto znaesh che sym gord i nqma da ti se obadq i tva shte e kraq.a az mu kazah iskam da vidq kak shte opitash da me zadurjish i si trugnah .... ve4erta mu zvunnah a toi se durja dosta grubo..e aide opravdavam go...posle mu napisah sms che iskam da pochnem vs ot naachalo.no sym do tuk i iskam da vidq toi kak shte mi se dokaje.smqtate li che postupih pravilno.dali trqbvashe da se podlagame na toq test? i dali toi shte me potyrsi ako me obicha..pls daite mnenie