.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на koalka
    Еми понякога й казвам например, че сме избягали от някой час.Тя естествено не го одобрява, нали е майка?Но все пак и тя го е правила.

Град
    У дома пред компютъра
    Щом си доволна на тройка, единствено кенефи ще миеш.
    Вче се чудите как да измислите по тъпа тема.Естествено, че никой родител няма да каже на детето си:"Няма значение, не ходи на училище!"-освен ако не е някой, който не знае кой клас даже е детето му.

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Сутрин майка ми влиза и пита: "Ще ходиш ли на училище", а като и кажа, че няма, тя си заминава... Предполагам, че не ми прави проблем, защото съм 12 клас и всеки си ходи, когато си поиска. Миналите години съм си ходила редовно, но никога не ми е било проблем да й кажа, ако искам да не карам някой друг ден. Даже тя ми взема бележки
    И аз съм така.
    А междудругото цялата диплома се иска само за чужбина и някои други специалности в България. Това е положението СЕГА .. След години не се знае какво ще бъде.
    Тези които са доволни на тройка - не ги осъждам, но никога не съм ги разбирала, тъй като съм максималистка и една тройка за мен е .. обида. Но всеки си знае сам за себе си, така че не се меся на никой.

Фен
    Град
    преместих се
    Ми аз не бягам от часовете.
    Или ако избягам то ще е най - много 5 пъти в годината.
    Даскалите ни са ужасни и много строги.
    Наще също.

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Аз не бягам никога, просто не искам да бягам от часовете, обичам училището и ми е приятно.
    Когато не ми се ходи, главно заради контролно за което не съм успяла да науча всичко просто казвам съвсем спокоъно: " Мамо, утре няма да ходя на училище заради контролното" и тя винаги ми отговаря: " Добре, няма проблеми ".
    Така, че ходя и не ходя когато си поискам, нашите ми разрешават дори да бягам от часовете ако имам причина, обичам си родителите...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Guest
    Ако кажа на наще , че съм избягал ще ме побаркат...

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    [b]NE...jalko za koeto
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

отивам но по-голяма част съм в кафето,оцеките са ми много добри за това никои неми прави проблем
    Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Аз си ходя редовно на даскало,но винаги съм навита да избягам,стига да има с кой Кой където каже съм там... друг е въпроса,че тия от класа ми бягат само на приказки
    Естествено,че не казвам на наще че съм избягала от един кой си час...ще почнат да ми мрънкат и за тва
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много ясно, че не. Отсъствам само по някакви истински причини. Да, на моменти и аз съм искала да бягам, правила съм го, но майка ми и баща ми не биха го подкрепили, радвам се за което. Малко или много научавам нещо от това училище, ако ми даваха да ходя когато си искам, щях да загубя времето си по задимените кафенета...А на даскало далеч не е толкова скучно! Стават постоянно някакви глупости, било то с даскалите или с някой от класа, все има смях
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Хах наще ако ме сгащят става лошо..Засега гледам да не отсъствам много-много,пък после нз^^

Голям фен
    Спомням си миналото лято(юни месец) реших да не отида следобед на даскало,а да отида на басейн.Беше края на годината и по всичко ме бяха оформили,нямах какво да правя на училище.Обаче тати разбра и ми се навика да заминавам бързо на училище и да не се излагам.Представам си ако разбере че сега бягам
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    мама даже бележки ми пише еххх \/
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Цитирай Първоначално написано от nana90
    Ti t1pa li si ma...3ki da vr1zva! Za men tiq,koito ne sa otli4nici,ne znaqt kakvo iskat ot jivota si! Nare4ete me zub1r4e,nare4ete me kvoto si 6tete,ama fakt1t e,4e az se interesuvam ot sebe si i ot tova kakvo 6te stane s men zavb1de6te! Ne e nujno da u4i6 prez cqloto vreme,za da izkarva6 snosni ocenki,oba4e moje6 taka da si razpredelq6 vremeto,4e da uspqva6 i da si ako ne s 6.00,to pone s 5.50! Tova vaji nai-ve4e za nas,momi4etata-adski e vajno tova!
    Е не!
    Ем аз изкарвам близо 4 за годината!
    И к`во? Никой не е усигурен с добро бъдеще щом е тръгнал да учи за висше. Никога не ми се е учило. Винаги съм си казвала :"На където ме дъхне вятъра". Искам да изпълня една моя мечта, но тя не е свързано с училище.
    За мен не всичко се върти около ученето... Дори никак.
    Дано да се окажа права и да постигна нещо в тоя живот и без висше и учене и учене.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

ходя редовно , но вече почвам да се отек4авам ..
    ;]

Супер фен
    ami az sym se chupila taq godina nqkolko pyti s edna priqtelka i vinagi sym kazvlaa na maika mi i na bashta mi.Te obache ne mi se karat izobshto.Daje vednyj trqashe da ma izpitvat,ama nqmah vreme da si naucha i nashte mi vikat ` mi po dobre bqgai ot kolkoto da imash 2-ka ` i az sa chupih est.Pyk te daskalite daje ne sa mi pisali otsystviq.Tai,che iamm baq oshte da bqgam do kraq na uchebnata godina.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Амии понякога и казвам, ако реша целия ден да не ходя, за да ми напише бележка по семейни причини, пък и нали ме вижда че съм си в нас А ако съм се чупила от някой час не и казвам обикновено, защото си намирам бележка ама на родителската се разбира всичко Кво да се прави...чакам да стана 12 клас и да си ходя, когато ми кефне
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Гледам редовно да ходя, но винаги има дни, в които адски ми мързи и не ходя. Първия срок по-не ходех щото бях 2-ра смяна пък всичките френдчета 1-ва ииии те да си ходат по кафенца, аз да си уча-дразнех се Но са 2-рия срок като съм 1-ва смяна си ходя редовно. Чат-пат да не ходя. Майка ми ми прави големи проблеми и почти всеки път (с изключение ако не съм супер болна или самата тя не види, че примерно ми е много лошо) имаме разправии.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ti t1pa li si ma...3ki da vr1zva! Za men tiq,koito ne sa otli4nici,ne znaqt kakvo iskat ot jivota si! Nare4ete me zub1r4e,nare4ete me kvoto si 6tete,ama fakt1t e,4e az se interesuvam ot sebe si i ot tova kakvo 6te stane s men zavb1de6te! Ne e nujno da u4i6 prez cqloto vreme,za da izkarva6 snosni ocenki,oba4e moje6 taka da si razpredelq6 vremeto,4e da uspqva6 i da si ako ne s 6.00,to pone s 5.50! Tova vaji nai-ve4e za nas,momi4etata-adski e vajno tova!
    vijdam te sled dve tri desitiletiq na buroto da prepodava6 na nqkakvi pikluvci ako do togava ima u4ili6te i 6te se pita6 za6to izbra tazi profesiq.
    YOU CANT SEE ME!!!

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Е не!
    Ем аз изкарвам близо 4 за годината!
    И к`во? Никой не е усигурен с добро бъдеще щом е тръгнал да учи за висше. Никога не ми се е учило. Винаги съм си казвала :"На където ме дъхне вятъра". Искам да изпълня една моя мечта, но тя не е свързано с училище.
    За мен не всичко се върти около ученето... Дори никак.
    Дано да се окажа права и да постигна нещо в тоя живот и без висше и учене и учене.

Ami da prava si nqma cql jivot da sam pred u4ebnika i da zubrq kato nqkva hlebarka da se bra4kam da zapomnq ne6to
    YOU CANT SEE ME!!!

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Много ясно, че не. Отсъствам само по някакви истински причини. Да, на моменти и аз съм искала да бягам, правила съм го, но майка ми и баща ми не биха го подкрепили, радвам се за което. Малко или много научавам нещо от това училище, ако ми даваха да ходя когато си искам, щях да загубя времето си по задимените кафенета...А на даскало далеч не е толкова скучно! Стават постоянно някакви глупости, било то с даскалите или с някой от класа, все има смях
    Saglasen
    YOU CANT SEE ME!!!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Сутрин ако не ми се ходи, отивам при наще, будя ги и им казвам: "много ми е зле/пак ми падна кръвното може ли да не ходя на училище?".Странно е, че татко не ми дава много много да стоя до късно по пътищата, но ми дава да не ходя на училище Има и по-бърза процедура - не съм си чула будилника.Обикновено майка ми ми вика отначало, после ми прави закуска и ме праща при личния за бележка.Понякога и тя ми пише Вземам си за цяла седмица и нашите просто няма какво да ми кажат.Щото и да "тръгна" към училище, при положение, че имам бележка няма да стане.А понякога се наспивам и отивам за последните часове да ги видя какво правят мойте мърши За моите родители е важно какво висше ще взема, а не как ще изкарам средното.
    От часове по-рядко бягам.Обиконовено първия час ям и се вясвам за по 15 минути.Случвало се е да бягам ако имам свободни..

П.С. Имам отличен успех
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Баща ми живее в Испания от 3-4 години,така че като цяло няма право на глас А майка ми е директорка на друго училище,та простоооооо много ни дава да бягаме. Ама кой ли я слуша,когато искам си бягам,се пак отсъствията са си мои,сама ще си се оправям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си