.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Вашите дават ли да не ходите на училище?

Кой ви прави повече проблеми от това, че сте решили да се чупите от някой час? Или въобще казвате ли на вашите или ги лъжите.
    На мен, лично, баща ми казва "И осми клас няма да минеш, аз пари за кафета, по време на даскало, няма да ти давам, майка ти да те издържа". Пък аз си казвам сичко на мама и на тати (хахах как звучи), и мама е пич и, мисля, че разбира понякога колко е тъпо в еди си кой час и няма нищо против да бягам от време на време за едното кафе, макар, че време за кафета колкот щеш.
    Ама хора, чесно ви казвам, ходете на даскало! Щот изпити-мизпити.. кофти тръпка са. Пък на който не му се ходи.. да гледа поне тройки да връзва !

nana90
    Guest
    Ti t1pa li si ma...3ki da vr1zva! Za men tiq,koito ne sa otli4nici,ne znaqt kakvo iskat ot jivota si! Nare4ete me zub1r4e,nare4ete me kvoto si 6tete,ama fakt1t e,4e az se interesuvam ot sebe si i ot tova kakvo 6te stane s men zavb1de6te! Ne e nujno da u4i6 prez cqloto vreme,za da izkarva6 snosni ocenki,oba4e moje6 taka da si razpredelq6 vremeto,4e da uspqva6 i da si ako ne s 6.00,to pone s 5.50! Tova vaji nai-ve4e za nas,momi4etata-adski e vajno tova!

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Аз ходя редовно на училище,там съм всеки ден [разбира се учебен].Е от време на време се случва да избягам от някой час,но това е защото целият клас се разбираме да не ходим.Винаги когато това се случи и избягам,казвам на мама и тя не ми е правила проблеми,е разбира се не ми е казвала и "Браво",но винаги е била готова да ми напише бележка без да ми мърмори.
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Сутрин майка ми влиза и пита: "Ще ходиш ли на училище", а като и кажа, че няма, тя си заминава... Предполагам, че не ми прави проблем, защото съм 12 клас и всеки си ходи, когато си поиска. Миналите години съм си ходила редовно, но никога не ми е било проблем да й кажа, ако искам да не карам някой друг ден. Даже тя ми взема бележки

Град
    Пловдив
    ми ходя рядко на училище имам горе долу свестни оценки,абе 4-ки повече ама какво да се прави.Дават ми да не ходя на училище естествено 12клас съм
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Повече от фен
    az redovno si hodq na uchilishte .. moje da ne sam ot otlichnichkite,no ne sam i dvoikadjiite abe imam sqkfi ocenki.. a pyk sega edva li roditelite mi biha pozvolili da bqgam .. moga da izbqgam ako celiq klas se navie mejdudrugoto imam 3 otsastviq i to ne ot bqgane ot chasove,a ot zakasneniq mnogo glupavo ot moq strana

Even heaven is hell without you

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    По принцип не бягам, защото според мен е тъпо примерно да бягам, шото ще правим контролно или нещо подобно-нали все някога трябва да го направиш!!! за това не обичам да отлагам. по-добре сега и да ми се маха от главата... а иначе ако е тъп часа си правя нещо за да ми стане интересно... е естествено бягам понякога, но не казвам на нашите... а и не нося бележки, шото даскалите знаят, че аз не бягам, а аз им казвам, че ми е зле и бай-бай... а и едно неизвинено не вреди много а наще да ми дават да бягам-не е за предпочитане да разбират
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Град
    гр. Пловдив
    Боже, много сте примерни, бе..

nana90
    Guest
    Ok priemam da sam primerna,predpo4itam go pred tova da sam nqkava tapa 6matka!

Цитирай Първоначално написано от nana90
    може да си завреш шестиците сещаш се къде.

на училище ходя редовно, защото иначе няма какво да правя, а все може и да запомниш нещо... но имаше период, в който почти не стъпвах. сега смятам, че това е най-благото време.
    а когато не ми се ходи - не ходя и никой не ми казва нищо.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    аз си ходя редовно,ама сега почват топлите дни,което означава бира и като ме напече и слънцето,и ме хваща един голям мързел.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

nana90
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от пор

на училище ходя редовно, защото иначе няма какво да правя, а все може и да запомниш нещо... но имаше период, в който почти не стъпвах. сега смятам, че това е най-благото време.
    Hahaha dobre az sega 6e si gi navra,ama sled vreme 6e vidim koi na kogo 6e zavira ne6to nqkade...na teb jivota taka hubavo 6te ti go zavre,4e i 4udo nqma da ti pomogne

Hahaha dobre az sega 6e si gi navra,ama sled vreme 6e vidim koi na kogo 6e zavira ne6to nqkade...na teb jivota taka hubavo 6te ti go zavre,4e i 4udo nqma da ti pomogne
    ти пък що реши, че точно на мен ще ми го завре?
    парадирането с оценки е невероятно тъпо нещо.

nana90
    Guest

ти пък що реши, че точно на мен ще ми го завре?
    Ne govorim za paradirane,a za diploma,milo moe dete neprosveteno!
    парадирането с оценки е невероятно тъпо нещо.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    И за кфо ти е тая диплома? Да си обършеш задника с нея. Ти ако си професионалист тия неща нямат значение.

Saatana vittu perkele hate crew!

nana90
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    И за кфо ти е тая диплома? Да си обършеш задника с нея. Ти ако си професионалист тия неща нямат значение.
    Lele vie verno li ste tolkova zle ili se pravite!? A kak ina4e 6te vlezne6 v ka4estven universitet,6te mi obqsni6 li,a?!

Lele vie verno li ste tolkova zle ili se pravite!? A kak ina4e 6te vlezne6 v ka4estven universitet,6te mi obqsni6 li,a?!
    ти пък, ако си мислиш, че всички оценки в училище отговарят на знанията на ученика... хахах! и като се оакаш на изпита кво правиш?

Град
    гр. Пловдив
    Има хора, които от 7 до 10-11 клас го раздават айляк, а след това наблягат на учението и пак влизат еди си къде.
    А направило ли ви е впечатление, че в момента все 4-ти,5-ти човек повтаря някой клас?!?!?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ти си мноо тъпа, ма.
    Там където ми се учи на мен (и където в България е най-доброто образование по тази специланост) диплома не се иска. Отделни предмети. Точка и толкова.
    Ей така ще вляза в свестен университет - с добри оценки по предметите, които са ми интересни и ми трябват + перфектно изкаран изпит.
    Зацепи ли ти чутурата?

nana90
    Guest
    Miloto smotano sa6testvo I ti 6te se opravi6,ama ne znam koga. Pxaxaxa 6tqla da vliza v nqkav tap universitet v Bg...haha mi ok,ama az iskam da sledvam v 4ujbina i navsqkade se iska diploma! Pfff kuho sa6testvo,qvno si tolkova ograni4ena,sled kato se zadovolqva6 s tvoite ograni4eni universitet4eta. Ama tvoi si problem. Boli me g*za kakvo iska6 ti za sebe si,vajnoto e,4e az sam naqsno s moite jelaniq!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мда, Софийският университет винаги е бил "ограничен", мда мда.

ХхХхХАххХАххахХАхах!Да зНаеТе,наште щЕ ми даДат дрУг пъТт да не ХодЯ на дАскаЛоо!

I Said My Lip Gloss Is Cool, My Lip Gloss Be Poppin'

I'm Standing At My Locker, And All The Boys Keep Stoppin'

Мм редовен съм-понякога обаче се скатавам за по два три часа за предпочитане последните.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Мега фен Аватара на iiirish
    баси простата тема! кой глупак ще каже на детето си "не ходи на училище" че то даже и мангалите пращат циганчетата на даскало за да вземат някви там пари (или поне беше така преди, сега не съм сигурна).
    аз нямам такива проблеми, защото съм последна година и така или иначе всеки втори час ни е свободен, тъй че не съм се уморила

Град
    Пловдив
    Напълно съм съгласна с Boot-оценките и дипломите може да си ги заврете в г... ,за пример мога да дам че и в 7-ми клас се искаше диплома-мойта беше най-слабата,а си влезнах там където исках.Сега е същото,баси и тъпите зубъри-не разбирате ли,че тези дипломи са формалност просто и може да те приемат където си искаш с добри оценки по 2-3 предмета,а да не забравяме че има специалности,за които не е нужна оценка от дипломата
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си