- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с връзките с жени
Здравейте
на 18 години съм и още не съм бил с жена. Проблемът ми е, че връсничките ми не ме привличат. Изобщо не се стига до отблъскване, защото просто не ги допускам до себе си. Имал съм връзки с няколко жени на 25-35, но в повечето случаи те не са продължавали много - само по няколко месеца. Предлагали са ми секс за една нощ и след това всеки по своя път. Аз обаче не се целя към това нещо и отказвах. Посъветвайте ме какво да правя ?
Винаги съм мислил, че хората в една връзка трябва да се обичат, а досега не ми се е случило да съм бил привлечен от някоя на моята възраст, за обич и дума не може да става. Ако ми беше само за секса да съм си викнал някоя елитна компаньонка(мога да й платя), но явно не е това проблема...
Hm...pi4 spored men ima dve vuzmojnosti ili da si neosuznat gay ili da me poslu6a6. Na tazi vuzrast spored men ne sme sposobni da izpitvame liubov az go osuznah razbira se moga i da gre6a. Ideqta mi e 4e tr da se liubuva6 na mladostta si riskuvaj s novi vruzki pravi sex (ne bezrazboren) a liubovta sama 6te si dojde nqkoj den \/
Човек, мъжете не ме привличат на никаква възраст![]()
Не желая да правя секс без любов и проблема се крие в това. Ако това е "радостта на младостта" предпочитам да съм нещастен. Нито пък искам да лъжа някоя на мойте години, че я обичам, въпреки, че това очевидно не е така
нормално е още да не си срещнал идеалната, но така както я чакаш може и да не я дочакашсъвета ми е да общуваш повече и да си намериш мацка на твоите години не може цял милион жени на по 18 години в Б-я дан ти се харесат
![]()
То е лесно да се кажеОт известно време работя и работата ми е тясно свързана с хора(в сферата на туризма - живял съм с години извън България и се орпавям с 4 езика). Сега съм 12 клас, откакто навърших 18 си взех книжка и от хонорарите, които спестих и помощ от баща ми и от майка ми си купих една обикновена кола. Всеки път като дойда на училище повечето 18-годишни ме намират за превзет и надут. Тези, които се опитват да се доближат до мен биват отхвърлени с другите и почти не комуникирам с никое момиче на моята възраст, освен за някоя партийка белот в свободния час. За сметка на това пък отлично се разбирам с няколко години по-възрастните от мен. Но ви обясних какъв е проблема, на който съм се натъквал с тях....
Момичетата на твоята възраст недостойни ли са за теб?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Недостойни... не, защо да са ? Просто не ме привличат. Да, физически е нормално да съм привлечен, но мисля, че жената е много повече от гумена кукла. За сега никоя от споменатите не ме е привляква емоционално за да се зароди връзка, а се съмнявам, че това някога ще стане
Значи щом не мислиш,че са недостойни,другия вариант е да си вярваш много.Така ли пък една не те привлече емоционално?
Как да го обясня... Не правя простотии по цял час, държа се учтиво, не бягам да пуша към кенефите междучасията, не пия изобщо и прочее. Вероятно заради си мислят, че съм надут и надменен, което не е така. А на мен пък не ми харесва това, че няма с какво да говоря с тях. Не ме вълнува еди кой си актьор колко дълги крака има нито каква е най-новата модна тенденция. Не мога да стоя по цял ден в кафето отпред и да бръщолея глупости. Как да ме привлече емоционално някоя като най-малкото няма какво да си кажем ? Котката в къщи е по-интересен събеседник.
добре па ти за ко искаш да си говорите за политиката на САЩ примерно![]()
Темата ми звучи много по-интересно отколкото тези, които споменах... че имам доста приятели(мъже и жени), с които я обсъждам и времето прекарано с тях е доста по-приятно от поредния безсмислено изкаран час в опушеното кафе.
Ти ако мислиш че 15,16,17,18,19 а защо не и 20 годишните са ЖЕНИ грешиш тотално. Те са просто едни невръстни деца, подрастващи, teenove juniors хлапета и прочие. Моят съвет е като не те привличат връсничките ти , въобще не повдигай тая тема. Не те кефят , окей точка не те кефят. Ходи си при лелките и тва е. За кво тряя да се хабиш. Кат си на кафе с приятели за кво си говорите ? Мълчиш ли? Смееш се на простотийте ли? Обясни че аз не те разбрах напълно; хем не те привличат хем искаш да те привличат, хем не можеш да говориш с тях щот няма кво да си кажете, хем искаш да си в тяхното обкръжение.......баси кви сложни глупости ста'ат тука! Изясни си се първо ти кво искаш та чак тогава другото от нас...
Има време, не спирай да търсиш това момиче, което наистина ще те заинтересува.
АХ... Как те разбирам!![]()
Върсниците ни са много ограничено поколение, и най-лошото е че се примиряват с това!И аз съм бил превзет защото съм се обличао скъпо и
съм карал що годе хубава кола пфф....Изобщо не намирам теми за разговор с съочениците,щом почна да говоря за нещо което ме влече и интересува ме гледат като 'телета в железница'!Всичките са бездарни селяци!Колкото до жените такива в у-щето липсват на вън срещам само лигави и тъпи върстнички дето само ми се натискат!
Друго е да седна и да разговарям с една ЖЕНА над 20 примерно
много по забавно ми е с нея но до Секс не стигам твърдо крайно е поне до момента де.....
Light The Universe
Дам, и аз съм така. На 16 съм, но просто не намирам НОРМАЛНА тема за разговор с останалите..... хм ДЕБИЛИ? Доста тъпо поколение израстнахме![]()
Свеждате всички под общ знаменател,което не е правилно.Истина е,че голяма част от мацките нямат акъл за 2 стотинки,но голяма роля играе и средата,в която се намирате.Аз мисля,че в България има и интелигентни момичета.
Вярно си е, но повечето.....
Първоначално написано от Resonance
Е да,като цяло както сам каза,са ДЕБИЛИ.Но все пак не всички..![]()
Познавам само 2 нормални индивида от противоположния пол![]()
аз 3-4 свестни от противоположния,но не 18-годишни![]()
2good4U, какво да ти кажа, познато ми се струва, познато...![]()
На 18 съм и аз, с тази разлика, че съм от женски пол...
Не бих казала, че превъзнасям интелектуалните си възможности, нито се смятам за някакво чудо на висшата мисъл...Но с повечето си връстници общ език не мога да намеря. Спасението е в хумора, така, де![]()
Пиша това, защото и за мен привличането се основава на интелектуално и емоционално сходство, а не на външен вид. Имам много красиви познати на моята възраст, които не ме привличат поради това, че с тях няма за какво да говоря. По-точно - нямаме общ начин на общуване, общи интереси, ако искаш. Един човек започва да ми е интересен сексуално, ако са налице привидно несексуални фактори като акъл, нестандартно мислене (и съответно - нестандартно чувство за хумор...) Е, най-важната компонента - чарът - е в основата на всичко, но един гол чар пролет не прави![]()
Така че - не мисли, че няма и други, подобни на теб. Даже е още по-хубаво, като намериш някой със сходни разбирания.![]()
Първоначално написано от Анонимко
Много хубаво го каза :P
Благодаря за отговорите.
Не се опитвам да слагам всички под общ знаменател. Просто констатирам, че тези които аз познавам на тази възраст са от групата, която споменах.
BAYO за да ти отговоря на въпроса за кафетата - много рядко излизам на кафе с някой на 18-19 заради споменатата причина. С интересни събеседници мога да си откарам часове, но те рядко са на моята възраст...
Не искам да съм в тяхната компания. Имам среда както казах, на работата, която далеч повече ме удовлетворява. Работата е там, че половин ден искам не искам съм в един клас с тях. Преди да замина за чужбина преди 3 години познавах и се разбирах отлично с по-големите, но сега като се върнах преди няколко месеца те отдавна са завършили, а така наречените зайци няма нерви да стоя с тях. С момчетата от паралелката и класа често намираме общ език, но с момичетата - пълна скръб.
Анонимко, we are in the same boat както се казваЗа последно бях 2 години в Испания. Там ме приеха в един елитен колеж, където изкарах 10 и 11 клас. Там имам чувството, че хората имаха някаква цел, съучениците и съученичките ми живееха за нещо повече от това да излязат след даскало на кафе или за да идат да запалят поредния фас в кенефа.
Тук училището ми също се води елитно, но просто ми е тъжно за това, което се случва... За първи път ми се случва да нямам какво да си кажа с някоя.
след като не те преивличат връсничките ти търси любовта в по възрастни жени![]()
Spored men povecheto momcheta na tazi vyzrast ne mogat ili nz i az kakvo tochno,no ne izpitval lubov.Hvashtat si momicheta za kratko kolkoto za sexa.No i tozi period minava.Taka,che ne se trevoji.Shte doide vremeto,kogato shte se vlubish v nqkoq kolkoto tebe ili po malka.Prosto sega si v takava vyzrast ...