.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: влюбена

Guest

влюбена

здравейте аз съм на 17г. и си имам приятел.Обаче от едно известно време проявявам интерес към едно момче от нашия клас
    Той е толкова добър и свестен
    В класа имаме още 4 момчета обаче с него се разбирам най-добре в смисал че не се прави като другите от нашия клас и е много добар и може да се разговаря спокойно с него ....
    Неска имахме практика и бяхме само аз той и мойта приятелка обаче той си тръгна и на мен ми стана мн гадно
    кажете ми кво да правя и изобщо да ми кажа ли че го харесвам и как да му го кажа
    Аз съм му прайла то нз намеци ли са кво са ама той май ги приема на шега май
    ето неска като си тръгваше му викам не не си тръгвай не ми го причинявай

Голям фен
    Град
    Варна
    На теб ако ти кажат "не си тръгвай, не ми го причинявай" като какво ше го приемеш

Ми тва "не не си тръгвай не ми го причинявай" от много малко хора би се приело на сериозно. Няаа да се плашиш, ако го харесваш повече от приятеля си - му го покажи, ако не схваща поговорете и така...пък в крайна сметка квото стане
    Every moment is another chance...

Град
    sofia
    mi macka nz ti si re6ava6 no prosto taka se e slu4ilo

Мега фен Аватара на koalka
    Според теб струва ли си заради (най-вероятно) някакво моментно увлечение да зарязваш приятеля си?Изчакай малко време, изясни си чувствата и тогава прави, каквото ще правиш.А да ги въртиш и двамата-ако обмисляш евентуално този вариант просто си го избий от главата, защото така и така ще разберат след известно време, ако си толкова добра ако не те хванат по-рано и ще останеш без никой.

И аз харедвам едно момче от моя клас .... казах му го, а той започна да си мисли, че като го харесвам съм му подвластница и може да си прави с мен каквото иска.. Но неее не минават при мен тия номера, казах му да забрави всичко което съм му казала. А в училище дори не го поглеждам и ни му обръщам внимание.
    Ако мислиш, че твоето момче не е такова можеш да си му кажеш всичко и да чакаш развръзка. А ако е същия бий му шута Той ще започне сам да те търси

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София

Супер фен
    A sigurna li si che tova kym tvoq syuchenik ne e samo nqkakvo momentno uvlechenie?I struva li si che iskash da zarejesh priqtelq si zaradi nego?Spored men si stoi na zadnika (malko grubo ama sry) i si gledai priqtelq.
    Обичам те <3 !!!

охх...трябва да внимаваш много понякога тези 4увства те объркват защото просто можеш да 4увстваш към него голямо приятелство...понякога е нещо пове4е но внимавай да не се объркаш 4е става страхотна бъркотия

Град
    Там, където е сърцето...
    ми изясни си първо чувствата за да не съжаляваш после, ако се укаже че просто си се била поувлякла по съученика си и после да се чудиш какво да правиш! А както каза koalka недей да се опитваш да ги въртиш и двамата че да не стане от два стола на земята!!!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    На теб ако ти кажат "не си тръгвай, не ми го причинявай" като какво ше го приемеш

Ако си влюбена в него има и други начини,освен такива "изцепки" от рода на "не си тръгвай,не ми го причинявай",както си му казала.Пък може и той да е задръстен,знаеш ли..Майтап.Щом е свестен,значи трябва да разбере,но пробваи по друг начин
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dissenter
    Ако си влюбена в него има и други начини,освен такива "изцепки" от рода на "не си тръгвай,не ми го причинявай",както си му казала.Пък може и той да е задръстен,знаеш ли..Майтап.Щом е свестен,значи трябва да разбере,но пробваи по друг начин

добре как да му го кажа
    той седи то4но пред мен от 1 група сме като прайм контролни подсказваме си аз на него той на мен даже иска да му пиша в тетрадките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си