.

Виж резултатите на анкетата: Какъв тип момчета харесвате?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • "Bad Boy"

20 25,97%
  • Добричък

16 20,78%
  • Скейтър

8 10,39%
  • Сдухан

3 3,90%
  • Друг тип..

10 12,99%
  • Гласувай за това да провериш резултатите (ако си момче)

20 25,97%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

какъв тип момчета харесвате?

Еми кажете какъв тип момчета харесвате..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Мисля, че само с една дума не може да се определи какъв тип момчета харесва едно момиче. Аз честно казано обичам момчета с характер, които отстояват мнението и желанието си. Не си падам по разни лигльовци, нито пък по разни биячи. Просто търся нещо специално и различно, което да ме грабне още от първия момент.

Град
    sofia
    haha razli4no no vinagi, koeto posle v posledstvie ni6to ne mi nosi kato uspeh to sa mom4etat koito izglejdat napravo za6emetqva6to i vapreki 4e vsi4ki mi kazvat 4e primerno ne e za men az si prodaljavam da si go haresvam i posle stradam haha e vse nqkoga 6te namerq 4oveka za men
    Tu es un r

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам кой обича сдухани момчета...Нямам определен тип момче, а и всеки си е индивидуален.Може например от тези, които си ги изброил да е сдухан и добричък или скейтър+ лошо момче.Момчето, което обичам не е нито сдухан, нито скейтър, а под лошо момче не знам какво разбирате...Ако имате в предвид всяка нощ да е с различно момиче-и това не е.

Повече от фен
    az glasuvah za dobrichak,makar che ima i drygi neshta koito sa vajni...

Even heaven is hell without you

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Bad boy ми се видя най-близко...
    Момче което умее да ме остави без дъх,глас и думи е просто .С 1 целувка да ми замая главата и да ме накара да искам още и да не я забравя дълго..Момче което само с погледа си да ми обръща вс вътре.дааа.....Момче което не м исе дава на поднос,с което има интрига ,чувстваш се желана,но не и прежелана..офф..трудно ми е да го обясня ,но...но погледа и гласа по специален начин..по онзи палав и дяволски начин....

леле...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Харесвам и добрите и лошите момчета Но накак си като всяко момиче не привлича повече лошото

оо определено "Bad Boy"

мацка от класа
    Guest
    Абе,малко плиткоумно е направена анкетата... Моя ''тип'' момчета е с излъчване,пекан,отворен,вн мателен,абе пич. Какво е това,да сложиш ''сдухан'' в анкетата? О,да,аз като видя някой задръстеняк и се подмокрям

Повече от фен
    Какво е това,да сложиш ''сдухан'' в анкетата? О,да,аз като видя някой задръстеняк и се подмокрям
    еее защо пък? и те си имат чар, ако са сдухани в определени граници. леееко срамежливите мен лично много ме кефят

мацка от класа
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mila_pila
    Какво е това,да сложиш ''сдухан'' в анкетата? О,да,аз като видя някой задръстеняк и се подмокрям
    еее защо пък? и те си имат чар, ако са сдухани в определени граници. леееко срамежливите мен лично много ме кефят
    Кхммм...има огромна разлика между срамежлив и сдухан! Усещаш ли се?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Лошите момчета ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    Цитирай Първоначално написано от mila_pila
    Кхммм...има огромна разлика между срамежлив и сдухан! Усещаш ли се?
    да. сдуханите са и срамежливи, освен всичко останало

Аз си падам по недостъпния,но печения,който понякога ме ядосва адски много,но може да ми се извини по такъв начин,че да не мога да му простя Задължително е да има чувство за хумор,за да може да ме засмее и да ме провокира :P

Ама не сме си говорили от толкова време...BTW с какво да го заговоря?

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    Не обичам да типизирам хората.Обичам разнообразието...Гласувах за Добричак ..защото сегашното ми гадже найстина е съкровище...

Голям фен
    Авторът на темата е идиот.
    Сега аргументите ми.
    1ви аргумент-Аз не греша и казах така.
    2ри аргумент-Има опция вижте резултатите,е има и вариант да обича да щрака на клавиатурата и затова прави безполезни отговори.
    3ти аргумент-Котката ми го потвърде,а тя също не греши.

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Цитирай Първоначално написано от xixi
    Авторът на темата е идиот.
    Сега аргументите ми.
    1ви аргумент-Аз не греша и казах така.
    2ри аргумент-Има опция вижте резултатите,е има и вариант да обича да щрака на клавиатурата и затова прави безполезни отговори.
    3ти аргумент-Котката ми го потвърде,а тя също не греши.

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!
    авторът на темата, че е идиот е идиот ама поне не прави манафи с майка си и сестра (за разврат с животни и мъже няма да споменавам) като теб

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
    ]

авторът на темата, че е идиот е идиот ама поне не прави манафи с майка си и сестра (за разврат с животни и мъже няма да споменавам) като теб
    що не каза за разврата с животни?
    Аз си падам по секс с амеби примерно.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Цитирай Първоначално написано от xixi
    Цитирай Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
    ]

що не каза за разврата с животни?
    Аз си падам по секс с амеби примерно.
    Еми сигурно..

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Момче което умее да ме остави без дъх,глас и думи е просто .С 1 целувка да ми замая главата и да ме накара да искам още и да не я забравя дълго..Момче което само с погледа си да ми обръща вс вътре.дааа.....Момче което не м исе дава на поднос,с което има интрига ,чувстваш се желана,но не и прежелана..офф..трудно ми е да го обясня ,но...но погледа и гласа по специален начин..по онзи палав и дяволски начин....

леле...
    Оха как ще ти замаям ... аз ... !

Мой тип си :P

A и за да не е спам - темата е безмислена защото повечето свестни момичета предпочитат "Лошите МОмчета" а иначе другите тип момчета са за кифлите,тъпите,грозните,де елите ...
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

ами аз просто оби4ам мом4етата вси4ки и всякакви!!1 не само като гаджета ами и акто приятели...аз сам израснала само сред мом4ета и ми е било старшно фецко...с вас става страшен купон!!!! ааз ли4но без мом4ета няма да мога да живея...вие сте прекрасно божие създание!!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Вълка
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

леле...
    Оха как ще ти замаям ... аз ... !

Мой тип си :P

A и за да не е спам - темата е безмислена защото повечето свестни момичета предпочитат "Лошите МОмчета" а иначе другите тип момчета са за кифлите,тъпите,грозните,де елите ...
    Това което искаш да не е се нарича ФЛУД а не спам

Голям фен
    az pyk glasuvah za 'Bad boy' kyvto e moq samo deto s mene ne se dyrji lo6o a mi dava samo lubov i ne6jnost i pravi vsi4ko za men, no sprqmo drugire ...
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

вие, хора, наистина ме удивявате с тъпотата на анкетите си - изключително малоумни

Град
    Там, където е сърцето...
    ми на мен bad boy маи най-близко ми се струва... 6тото за мен тряабва да е такова, което да не ме оставя да си поема дъх, такова с което никога няма да знам какво ще се случи в следващия момент такова което няма да ми дойде на крака,момче с което е интересно да съм, което само като ме погледне и... просто такова с което ще има тръпка, може да звучи странно, но такова с което има интрига абе нз просто няма начин да го обясня...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си